Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 16 ως 22/12/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
13
12
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 16 ως 22/12/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 ως 22 Δεκεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή! Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Θεωρώ ότι αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική από πολλές απόψεις καθώς ξεκινά με το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται σε σύνοδο στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη όψη «μαζεύει» λίγο τα μυαλά μας, μετά την κυκλοθυμία που έχει προξενήσει η Πανσέληνος της 12ης Δεκεμβρίου. Ο συνδυασμός του Άρη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ευνοεί τις επαγγελματικές διαβουλεύσεις, τις οικονομικές συμφωνίες και, γενικότερα, τη δράση που σκοπό της έχει την αύξηση των εσόδων και την προσπάθεια διατήρησης της δουλειάς στο πεδίο υψηλής απόδοσης. Σε μια περίοδο που η εμπορικότητα είναι σημαντική και καταγράφει αυξητικές τάσεις, λόγω εορτών και πάντα τηρουμένων των αναλογιών, αυτή η όψη είναι αρκετά βοηθητική για όλους μας.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να αλεγράρουμε λίγο καθώς, κατά τη διέλευσή της στον Αιγόκερω, έστρεφε την προσοχή μας στα «πρέπει» και στα «καθώς πρέπει», αφήνοντάς μας σε απόσταση από τα «θέλω μας. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα έχουμε τη διάθεση να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από τα βάρη μας και να περάσουμε πιο ευχάριστες στιγμές με φίλους, παρέες, ομάδες ανθρώπων που μας ταιριάζουν, σε περιβάλλοντα που μας επιτρέπουν να εκφράσουμε ελεύθερα αυτό που είμαστε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και η μετακίνηση της Αφροδίτης είναι απόλυτα συμβατή προς το πνεύμα των ημερών καθώς, τώρα στις γιορτές, έχουμε την ευκαιρία να ξεδώσουμε λίγο και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας κι όπου μας πάει…

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω! Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μια μεγάλη Φυσική Εορτή κατά την οποία γεννιέται ο Σωτήρας του Κόσμου. Ωστόσο, τι ζητά από εμάς ο Ήλιος στον Αιγόκερω; Τα αυτονόητα αλλά τα τόσο σπάνια: ανάληψη της ευθύνης μας για τις πράξεις και τις επιλογές μας, αίσθημα καθήκοντος, αποδοχή του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος, δηλαδή των συνεπειών κάθε ενέργειάς μας. 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-12-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS