Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 2 ως 8/12/2019.
Βαθμολόγησε
29
11
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 2 ως 8/12/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Δεκεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή! Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Δεκέμβριος! Ο αγαπημένος μήνας με τα φώτα, τους στολισμούς, το γιορτινό του κλίμα, είναι γεγονός! Αυτός ο μήνας αρχίζει με μία πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση. Τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Ο Δίας στο περιβάλλον του Αιγόκερου δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να «εκφραστεί» κι αυτός είναι ο λόγος που στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι σε πτώση, δηλαδή δεν αναπτύσσει τις ιδιότητές του με τρόπο εμφανή αλλά με άλλους, άλλοτε πιο ανορθόδοξους κι άλλοτε πιο «κρυμμένους τρόπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πλανήτες που βρίσκονται σε πτώση δεν είναι σε αδράνεια. Αντίθετα λειτουργούν και μάλιστα ενίοτε πιο εντατικά, αποδίδοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ανάλογα με τη φύση τους. Ο επεκτατικός Δίας, της υπερβολής και της αισιοδοξίας, περνάει στο περιοριστικό περιβάλλον του Αιγόκερου, το οποίο κυβερνάται από τον Κρόνο. Ας δούμε λοιπόν πώς θα τον αξιοποιήσουμε:

Ας απλώσουμε το παράστημά μας μέχρι εκεί που φθάνει, ανάλογα με τα προσόντα, τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τις ικανότητές μας. Ας μάθουμε τα όρια μεταξύ φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας. Ας σταθούμε με αξιοπρέπεια έναντι της κοινωνίας αλλά ας μην μπερδεύουμε την αξιοπρέπεια με τον ναρκισσισμό και την αλαζονεία. Βεβαίως και μας προτρέπει να αναδειχθούμε κοινωνικά αλλά όχι να αποκτήσουμε εμπάθεια αν δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι για το οποίο, πιθανώς, να μην είμαστε πλασμένοι.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας μέσα στο 2020 είναι αρκετά σημαντικές και θα τις δούμε κάθε φορά που θα συμβαίνουν. Ωστόσο, το παρήγορο είναι ότι σε μία χρονιά που αναμένεται πολύ δύσκολη και πιεστική καθώς θα στιγματιστεί από τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, θα έχουμε και τη σύνοδο Δία – Πλούτωνα που είναι η όψη του πλουτισμού και που αν επηρεάζει κάποια ωροσκόπια θετικά, μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms