Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 2 ως 8/3/2020.
Βαθμολόγησε
25
02
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 2 ως 8/3/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η εβδομάδα αρχίζει με την Καθαρά Δευτέρα, με μία μέρα ανάπαυλας εν μέσω μιας περιόδου που μας έχει προκαλέσει πολλές ανατροπές και εντάσεις. Ας τη χαρούμε όσο μπορούμε καθώς οι ανατροπές του ανάδρομου συνεχίζονται.  

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα περνάει στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Οι ενέργειες αλλάζουν αρκετά καθώς ναι μεν οι ανατροπές και η κακή συνεννόηση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, συνεχίζονται αλλά τουλάχιστον δεν θα έχουμε την ευθιξία, την υπερευαισθησία, την υπερβολική και ανεξέλεγκτη συναισθηματική διάχυση που είχαμε με τον Ερμή στους Ιχθύς και που μας εξωθούσε σε πολύ σοβαρά λάθη. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε να προσέχουμε τις παρεξηγήσεις καθώς επίσης να αποφεύγουμε τα καινούργια ξεκινήματα.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Απριλίου. Ο Ταύρος είναι ένα περιβάλλον που ταιριάζει με την Αφροδίτη καθώς, από αυτή τη θέση, η Αφροδίτη βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει την Πάνδημο (όπως την έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες) πλευρά της. Η Πάνδημος Αφροδίτη σχετίζεται με τις απλές, καθημερινές μας ανάγκες και την ικανοποίησή τους. Ένα καφεδάκι, το καλό φαγητό, το καλό ποτό και φυσικά οι ερωτικές απολαύσεις είναι αυτά που ευλογεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο, η Πάνδημος Αφροδίτη. Ωστόσο, τις πρώτες μέρες της διαδρομής της στον Ταύρο θα σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς ή κεραυνοβόλους έρωτες, ανάλογα με το τι υποστηρίζει ο προσωπικός μας χάρτης. Οι πιο ευνοημένοι από την επίδραση αυτής της συνόδου είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες των πρώτων ημερών ενώ αυτοί που οφείλουν να προσέχουν περισσότερο είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών θα βιώσουν γεγονότα ή του ύψους ή του βάθους, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός τους χάρτης.   

Θυμίζω ότι αυτές οι μέρες είναι καλές για να κλείσουμε υποθέσεις όλων των ειδών που εκκρεμούν από το παρελθόν, να ασχοληθούμε και πάλι με δραστηριότητες, χόμπι, δεξιότητες που είχαμε αναπτύξει στο παρελθόν και τα είχαμε παρατήσει, να επανασυνδεθούμε με άτομα από το παρελθόν και να αναθερμάνουμε σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, συγγενικές, επαγγελματικές.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-02-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta