Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 27/1 ως 2/2/2020.
Βαθμολόγησε
21
01
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 27/1 ως 2/2/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Φαίνεται ότι διανύουμε μια σχετικά πιο ήρεμη εβδομάδα, στην οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να προωθήσουμε κάποιες υποθέσεις μας με μεγαλύτερη ευκολία. Κατ΄ αρχάς η Σελήνη είναι αύξουσα καθώς την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου είχαμε τη Νέα Σελήνη. Όταν η Σελήνη είναι αύξουσα, ευνοεί οτιδήποτε θέλουμε να αυγατίσει, να αποδώσει καρπούς, να αυξήσει τη φήμη μας. Μια δουλειά καλό είναι να ξεκινάει με αύξουσα Σελήνη. Επίσης, είναι προτιμότερο να φυτεύουμε με αύξουσα Σελήνη. Ωστόσο, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά, καλό είναι να επιλέγουμε φθίνουσα Σελήνη, δηλαδή τις ημέρες μετά την Πανσέληνο. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για μια καινούργια αρχή και, επίσης, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, προκειμένου να αυξήσουμε τη δημοτικότητά μας.

Η εβδομάδα αρχίζει με μία όψη που χρήζει της προσοχής μας καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και οι δυο τους βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) ή όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, πλανήτες στον δεύτερο δεκανό αυτών των ζωδίων, δηλαδή από τις 11 έως τις 20 μοίρες τους. Αυτές οι όψεις μπορεί να δημιουργήσουν την τάση για αυταπάτες, για λάθη, για υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας που μπορεί να οδηγήσει είτε στη σωματική είτε στην ψυχική κατάρρευση. Συνεπώς, πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε, κυρίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, οι οποίες συνήθως γίνονται οι αποδέκτες της υπερέντασής μας.

Αυτή η όψη δεν έχει μεγάλη χρονική διάρκεια επίδρασης αλλά μπορεί να επιφέρει εντάσεις, καβγάδες, απογοήτευση, συναισθήματα που καλό θα ήταν να αποφύγουμε τη στιγμή μάλιστα που μπορούμε να τα αποφύγουμε. Πώς; Αναπτύσσοντας το στοιχείο της διάκρισης, της λογικής, της αποστασιοποίησης από τα πράγματα και παίζοντας το ρόλο του παρατηρητή στα γεγονότα χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είμαστε αρκετά εύθικτοι αυτές τις μέρες, πολύ ευαισθητοποιημένοι, άρα πολύ ευάλωτοι στις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και στα δράματα για πράγματα που άλλοτε δεν θα μας ενοχλούσαν. Ας αποφασίσουμε να διοχετεύσουμε αλλού την ευαισθησία μας, ας εκτονωθούμε με τη βοήθεια της τέχνης, του κινηματογράφου, του θεάτρου ως θιασώτες των ηρώων μας και ας εξιλεώσουμε εκεί την τάση μας να ζήσουμε το δράμα μας χωρίς συνέπειες στην προσωπική μας ζωή.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης