Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 4 ως 10/11/2019.
Βαθμολόγησε
01
11
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 4 ως 10/11/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!  Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Αυτή η εβδομάδα ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται ήρεμη, έχει κάποιες παγίδες που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τους σκοπέλους. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που προκαλεί εντάσεις, ανατροπές, δυσκολίες στην επικοινωνία, αναβολές, καθυστερήσεις. Αφήστε λίγο χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να μην πιεστείτε με τα τερτίπια του και μετατρέψει την καθημερινότητά σας σε πεδίο μάχης.

Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο του Άρη και του Πλούτωνα, όψη πολύ επιθετική η οποία πραγματοποιείται σε ζώδια του παρορμητικού σταυρού καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Προσέξτε γιατί αυτή η όψη εγείρει επιθετικότητα, βία, πάθη, παθολογικές καταστάσεις. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές του τρίτου ή όσοι έχετε πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στις 18 – 22 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στις 16 μοίρες των υδάτινων περιβαλλόντων του Σκορπιού όπου βρίσκεται ο Ήλιος και των Ιχθύων όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Η όψη αυτή υπόσχεται περισσότερο συναίσθημα και ρομαντισμό, κυρίως για τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς επίσης και για τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Πιο ευνοημένοι είναι όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των συγκεκριμένων ζωδίων.

Ωστόσο, η πιο σημαντική όψη αυτής της εβδομάδας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κοσμικά γεγονότα, είναι η ενεργοποίηση της Σεληνιακής έκλειψης του Ιουλίου από τον Άρη. Η Σεληνιακή έκλειψη είχε πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, στις 24 μοίρες και στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης θα βρεθεί στην αντίστοιχη μοίρα του Ζυγού, σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με την έκλειψη. Φαίνεται ότι τώρα θα έχουμε πολλά ξεσπάσματα βίας στον πλανήτη ενώ δεν αποκλείονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα και, γενικότερα, τα γεωφυσικά φαινόμενα.  Σε προσωπικό επίπεδο καλό θα ήταν να προσέχετε όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ή όσοι έχετε πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα στις 22 – 26 μοίρες αυτών των ζωδίων. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms