Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 4 ως 10/11/2019.
Βαθμολόγησε
01
11
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 4 ως 10/11/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σου μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή την αναθεώρηση ενός στόχου. Πρόσεχε την επικοινωνία με τον Ερμή που είναι ακόμη ανάδρομος. Πολύ συχνά αμφιβάλεις για το αν οι επιλογές σου είναι σωστές, και ίσως να νιώθεις και παγιδευμένος-η μέσα σε αυτές. Και είναι λογικό, αν έχεις επιλέξει να είσαι για παράδειγμα με κάποιον ή με κάποια επειδή αν φύγεις θα έχεις ενοχές, τότε αυτή η επιλογή σου δεν καλύπτει προφανώς καμία δική σου ανάγκη πέρα από αυτή του να θυσιάζεσαι χωρίς νόημα. Οπότε, για να λειτουργήσει σωστά μια επιλογή πρέπει να βασίζεται στις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να τις βρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, σε ένα σημείο που σχετίζεται με το πάθος αλλά και τα οικονομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να εξασκηθείς στη θετική σκέψη, γιατί θα επαναποκτήσεις την αισιοδοξία σου. Και είναι πραγματικότητα ότι όσο πιο θετικά πράγματα βάζεις στο μυαλό σου, τόσο πιο θετικά αισθάνεσαι και τόσο πιο θετικά πράγματα σου συμβαίνουν. Αφού το ξέρεις, το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τα αρνητικά. Όσο κάνεις αρνητικές σκέψεις, τόσο αρνητικά βλέπεις τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις συνεργασίες, τις σχέσεις, αλλά και τη συντροφική και συναισθηματική σου ζωή. Αν περνάς καλά, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ωραία, και κράτα το ή διεκδίκησέ το όταν χρειαστεί. Προς ενημέρωσή σου, δεν υπάρχει το τέλειο, ειδικά στις σχέσεις, και αν υπάρχει κάτι που λειτουργεί ή δεν λειτουργεί στις δικές σου σχέσεις, αυτό θα το προσδιορίσεις εσύ, και όχι μια «αντικειμενική άποψη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκή για την εργασία, αλλά και για την εμφάνιση και την αίσθηση ευεξίας σου. Θα διαπιστώσεις σύντομα ότι ο Νοέμβριος είναι μήνας ανασυγκρότησης, θετικότητας και μεγάλων ευκαιριών. Και μπορεί να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά αφορούν μόνο τα επαγγελματικά σου αλλά δεν είναι έτσι. Με την Αφροδίτη σ' αυτό το σημείο η καθημερινότητά σου γίνεται ευκολότερη και η δουλειά έως και ευχάριστη.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, αλλά και τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Εν τω μεταξύ, με ανάδρομο Ερμή μην περιμένεις και πολλά από την επικοινωνία με τους άλλους – ειδικά αν μιλάμε για οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί όμως να ζήσεις δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις, ή στιγμές δημιουργικότητας που να σου αφήσουν μια αίσθηση απίστευτης ικανοποίησης. Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι 1. δεν είσαι υπεράνθρωπος, παρ’ όλο που έχεις φοβερές δυνατότητες, δεν αξίζει να ξεζουμίζεσαι χωρίς λόγο. 2. δεν μπορείς πάντα να τους έχεις όλους ευχαριστημένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, σε μια θέση από την οποία μπορεί να ευνοήσει με τον καλύτερο και πιο συναισθηματικό τρόπο αυτούς τους τομείς. Το τρέξιμο που ρίχνεις μερικές φορές σου θέτει το υπαρξιακό ερώτημα «τελικά έχουν νόημα όλα αυτά;» και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η απάντηση είναι ότι παίζει μέσα σε όλες τις δραστηριότητές σου να υπάρχουν αρκετές περιττές που να γίνονται επειδή «πρέπει», επειδή θα έχεις ενοχές αν δεν τις κάνεις, επειδή δεν είναι σωστό να μην, και άλλα τέτοια. Πολύ μπέρδεμα δηλαδή. Μήπως να ξεκινούσες με το να κάνεις για αρχή μόνο αυτά που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι;

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και σώζει κάπως την κατάσταση που μπορεί να προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής (που κανείς δεν καταλαβαίνει κανέναν). Εσύ καταλαβαίνεις, αλλά περισσότερο με την καρδιά από ό, τι με τον νου. Ίσως είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς κάποιο πρόσωπο που θα εισβάλλει ξαφνικά, ή να μην ξαναερωτευτείς τον – τη σύντροφό σου. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν αρχίσουν ξαφνικά να σε πλησιάζουν οι άλλοι. Πάντως, να ξέρεις ότι το να σε πλησιάσει κάποιος δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όσο κι αν το θέλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και βοηθάει πολύ την κατάσταση. Βέβαια, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, μην περιμένεις και πολλά από εξελίξεις προς το παρόν. Έχε υπόψη σου ότι τα άκρα στις σχέσεις δεν ωφελούν: Αν λειτουργείς παθητικά και τα περιμένεις όλα από τους άλλους, δεν θα νιώσεις τη χαρά του να δίνεις και πολύ πιθανό ο άλλος κάποια στιγμή να απομακρυνθεί. Αν πάλι έχεις τον απόλυτο έλεγχο, δεν θα μπορέσεις να αφεθείς στην περιποίηση του άλλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου – κάτι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τα οικονομικά σου. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι λίγο αργές όμως λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα αυτή την περίοδο. Υ.Γ. Τα θέματα της καριέρας σου σε απασχόλησαν πολύ τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και διάφορα άλλα συναισθηματικά ζητήματα ένιωθες ότι σε εξοντώνουν. Ταλαιπωρήθηκες αρκετά, αλλά ο στόχος δεν ήταν απλώς να κουραστείς ή να βασανιστείς χωρίς λόγο, κάθε άλλο: Αυτό που έχεις καταφέρει τώρα είναι να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τις ελλείψεις σου και αυτά που θέλεις, και πραγματικά αυτό χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και η θέση της αυτή είναι πολύ σημαντική για την ψυχική σου ισορροπία. Βέβαια, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σου σπάει τα νεύρα. Αλλά ψυχραιμία. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου κατευνάζει τους φόβους σου, σε κάνει να νιώθεις ήρεμα και να βάλεις τέρμα σε σκέψεις που αφορούν τους άλλους και είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά και να νιώσεις την πραγματική εγγύτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή και η θέση της αυτή είναι ευεργετική για αυτούς τους τομείς. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα (μέχρι τις 21/11) και μπορεί να αλλάζεις συχνά απόψεις. Όσο βοηθάς κι εσύ την κατάσταση, γενικά, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα, όσο πάλι κάθεσαι αδρανής, τόσο πιο πιεσμένος θα νιώθεις να φέρεις τα πράγματα στα ίσια τους. Συνέχισε τις προσπάθειες, τα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και πράγματα που κάποτε θεωρούσες βαρετά γίνονται ξαφνικά συναρπαστικά.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και η θέση της σε αυτό το σημείο είναι πολύ θετική. Βέβαια, εξελίξεις να περιμένεις μετά τις 21 που θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής. Εκφράζεις απλόχερα τρυφερότητα ενώ μια απλή κουβέντα σου μπορεί να οδηγήσει τον συνομιλητή σου ένα βήμα παραπάνω προς την αυτογνωσία. Όπως όμως δίνεις συναίσθημα, δεν πρέπει να παραμελείς και τη δική σου ανάγκη να πάρεις (λιγότερο εύκολο από ό,τι ακούγεται). Κάνε λίγο pampering στον εαυτό σου και μετά άρχισε να το δέχεσαι και από τους άλλους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS