Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 6 ως 12/1/2020.
Βαθμολόγησε
31
12
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 6 ως 12/1/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή! Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Χρόνια πολλά και καλά φίλες και φίλοι μου! Η εβδομάδα αρχίζει με τα Θεοφάνια και σας εύχομαι να μην χάσετε ποτέ την επαφή σας με το Φως, να έχετε πάντα φωτισμένες ιδέες, φωτισμένες αποφάσεις, πράξεις γεμάτες από Φως και Αγάπη!

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 21:21 ώρα Ελλάδας στις 20 μοίρες του άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκλειψη, η πρώτη από τις έξι του 2020 είναι πολύ σημαντική, εξ’ αιτίας της συνόδου του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συναντιούνται με σύνοδο κάθε 33 – 35 χρόνια, συνεπώς δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο αναδιοργάνωσης, ένα πεδίο που ορίζει την απαρχή μιας περιόδου που επιβάλλει αλλαγές. Πόσο μάλλον όταν τους βλέπουμε συνδυαστικά με μία έκλειψη και μάλιστα στον άξονα που έχει να κάνει με τις ρίζες, τις πατρίδες και τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς επίσης και με τη γη μας και την περιουσία που μας προσφέρει, ανάλογα με τη γεωφυσική θέση στην οποία ανήκει κάθε κράτος.

Σε αυτό το τόσο έντονο σχήμα της έκλειψης συμμετέχει και ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο, σχηματίζοντας την όψη που ονομάζουμε καζίμι. Η λέξει καζίμι είναι αραβικής προέλευσης και σημαίνει στην καρδιά του Ήλιου. Για να σχηματιστεί, χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και τότε ο Ερμής λειτουργεί πιο εμπνευσμένα, κάτω από το Φως του Ήλιου και προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγουμε πιο συνειδητά που είναι και το ζητούμενο με μία τέτοια έκλειψη.

Φαίνεται ότι τα άστρα μας διαμηνύουν ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο, είναι απολύτως αναγκαίες αν και θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να καταλάβουμε πού οδεύουν τα πράγματα καθώς οι συνοδικοί κύκλοι του Κρόνου και του Πλούτωνα αποδίδουν τα γεγονότα τους σε βάθος χρόνου.

Μέσα στο γενικό πλαίσιο δεν αποκλείονται οι σεισμοί, οι γεωφυσικές καταστροφές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ωστόσο, θέλω να θυμάστε πάντα ότι μία έκλειψη, όσο ζόρικη κι αν είναι, σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να αποβεί ευεργετική γι αυτό δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Με αυτά τα αστρολογικά δεδομένα πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι όσο ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και, κυρίως, τους γεννημένους 8 – 13 Ιανουαρίου, 7 – 12 Απριλίου, 10 – 15 Ιουλίου, 10 – 15 Σεπτεμβρίου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-12-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης