Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/1/2020.
Βαθμολόγησε
03
01
2020

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/1/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2020; Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου 2020;

 

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 είναι άλλη μια σημαντική έκλειψη της περιόδου αυτής, η οποία σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Ως Κριός, είσαι εξαιρετικά γενναίος αλλά έχεις δύο σημαντικές αδυναμίες: 1. Είσαι αρκετά συγκεντρωτικός, σου αρέσει να αναλαμβάνεις μόνος σου την επίλυση των προβλημάτων, λες και αν ζητήσεις βοήθεια θα σε στραβοκοιτάξουμε. 2. Συνήθως με τις δυσκολίες, είτε πρακτικές είτε ψυχολογικές έχεις την τάση να απομονώνεσαι – για άλλη μια φορά θέλεις να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Το εκτιμούμε όλοι που δεν θες να γίνεσαι βάρος, αλλά ποιος σου είπε ότι γίνεσαι βάρος όταν χρειάζεσαι τους άλλους;

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 10 έχουμε μια έκλειψη Σελήνης στον τρίτο οίκο σου, η οποία σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και την κοινωνική σου ζωή. Καλό θα ήταν λοιπόν στην επικοινωνία σου να υπάρχει σαφήνεια από τη μεριά σου αλλά και να μην ξεχνάς να παραφράζεις αυτά που λέει ο άλλος ώστε να βεβαιώνεσαι ότι κατάλαβες καλά, ή να ζητάς διευκρινιστικές ερωτήσεις. Ειδικά στα επαγγελματικά, όσο καλή διαίσθηση κι αν έχεις, δεν βγάζουμε συμπεράσματα από το βλέμμα και τη γλώσσα του σώματος γιατί θα βασίζονται σε δικές μας ερμηνείες. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι οι ξεκάθαρες και σαφείς δηλώσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια της ηλιακής έκλειψης του Δεκεμβρίου. Πραγματοποιείται στον Καρκίνο, τον δεύτερο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και τις υλικές κτήσεις. Είναι πολλές οι πιθανότητες να αυξηθεί το εισόδημά σου. Αυτό παρεμπιπτόντως παίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όσο για τα ψυχολογικά σου, όλα δείχνουν ότι όσο έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό και τον βγάζεις προς τα έξω, τόσο καλύτερα αισθάνεσαι, θέλεις πλέον να νιώθεις ότι οι άλλοι είναι μαζί σου για αυτό που είσαι, όχι για αυτό που νόμιζες μέχρι τώρα αποδεκτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μία σημαντική στιγμή για να προχωρήσεις σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σου. Παρ’ όλα αυτά, μερικές φορές έχεις την τάση να απαιτείς το τέλειο. Δηλαδή, καλά είμαι αν όλα πηγαίνουν τέλεια και μάλιστα πάντα. Αυτό είναι εξωγήινο, μπορούμε να είμαστε καλά, ακόμη κι αν υπάρχουν μικροπροβλήματα και ατέλειες γύρω μας. Κι αν επιμένεις ότι χρειάζεσαι πλέον σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, μήπως να ξεκινούσες από το να έχεις σταθερή άποψη για τον εαυτό σου;

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και φαίνεται ότι συμβάλλει στην αυτοεπίγνωση και την αυτοβελτίωσή σου. Μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικό το κλίμα όμως αυτές τις μέρες. ο δωδέκατος οίκος είναι αυτός της ψυχολογικής κατάστασης, των απωθημένων και των ανασφαλειών. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πτοείσαι, γιατί πολύ απλά επειδή εσένα σου ήρθε να φοβάσαι κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό που φοβάσαι είναι υπαρκτό ή επικίνδυνο. Έχεις λοιπόν μια καλή ευκαιρία να αφήσεις τις σκέψεις σου ελεύθερες, να τις παρατηρήσεις και αν δεν είναι ρεαλιστικές να τις αντικαταστήσεις με άλλες και να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Παρεμπιπτόντως, σε ορισμένα θέματα η συμπεριφορά σου είναι άκαμπτη και ξέρεις ότι για αυτό είναι αναποτελεσματική. Αν επιλέγεις να παραμείνεις άκαμπτος τότε προφανώς αυτό θέλεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζεις. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις να είσαι ευέλικτος, αυτή την περίοδο μπορείς. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη πίστη στον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα σ' αυτόν τον τομέα. Η έκλειψη αυτή είναι θετική, αλλά μπορεί να είναι και έντονη. Δεν είναι ακόμη η ώρα να ξεσπάσουν, αλλά κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα βράζουν και είναι έτοιμα να εκραγούν. Όπως και να έχει, να θυμάσαι ότι καλύτερα να βγάζεις λίγη ενέργεια σε τακτά διαστήματα, παρά να κάνεις υπερβολικές εκρήξεις όταν πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς. Τα γεγονότα που συμβαίνουν είτε θετικά είτε όχι και τόσο, τα αντιμετωπίζεις αλλάζοντας πρώτα εσένα και αυτή η κίνηση είναι πραγματικά πολύ προοδευτική. Αλλαγές όμως γίνονται και στις σχέσεις σου, μιλάμε για όλες τις σχέσεις, και τις συντροφικές και τις επαγγελματικές και εσύ με την πανσέληνο στις 21 στον έβδομο οίκο σου μάλλον γίνεσαι περισσότερο ευέλικτος, όχι για να έχεις τους άλλους ευχαριστημένους, αλλά τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σ' αυτούς τους τομείς. Οι ευκαιρίες είναι πολλές, θα έρχονται συνήθως με απρόσμενο τρόπο και πιθανόν θα έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σου. Η έκλειψη όμως μπορεί να σε αποπροσανατολίσει λίγο αν δεν μετριάσεις την τάση σου να ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να μην κάνεις σωστούς υπολογισμούς σχετικά με το πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή, που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Και αν η σχέση που έχεις κάνει είναι πρόσφατη, γιατί φέρεσαι σαν έφηβος που δεν ξέρει να βάζει ισορροπίες στην καθημερινότητά του και δίνεις μια εντελώς άλλα αντ’ άλλων εικόνα; Αυτό που έχει σημασία δεν είναι να έχεις ευχαριστημένους τους πάντες γύρω σου. Για άλλη μια φορά: σημαντικό είναι να είσαι ευχαριστημένος-η και εσύ. Άσε κατά μέρος τον γονεϊκό ρόλο, και εστίασε εκεί που και εσύ παίρνεις απόλαυση και ο άλλος ή η άλλη ταυτόχρονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία, την ευεξία και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Κάνει κάπως περίεργη την ατμόσφαιρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οπότε καλό θα ήταν να κάνεις τα εξής: 1. Να είσαι οκέι με προθεσμίες και κανονισμούς. 2. Να μην μιλάς περισσότερο από όσο πρέπει. 3. Να λες αυτό ακριβώς που θέλεις να πεις. Όσο περισσότερη σαφήνεια στην επικοινωνία σου με τους άλλους, ειδικά με τους συνεργάτες, τόσο το καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 10 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και είναι άκρως ερωτική και πολύ συναισθηματική. Μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Κάτι που καλό θα ήταν να προσέξεις είναι ότι μερικές φορές είσαι προφανώς τόσο στον κόσμο σου, που η στάση σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ψυχρή, ενώ στην πραγματικότητα μόνο ψυχρός δεν είσαι. Γιατί να παρεξηγείσαι άδικα; Όταν περνάς σε μία σκέψη, άφηνε την προηγούμενη πίσω, ή δέσε τη μία συνεκτικά με την άλλη. Μην σκέφτεσαι διακόσια πράγματα άσχετα μεταξύ τους ταυτόχρονα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-01-2020 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης