Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 17 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
11
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 17 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Νοεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Έμπνευση, δημιουργική φαντασία

 

Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός ο οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα. Η φαντασία θα είναι δημιουργική, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα εκδηλωθεί η ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση, λύνονται τα συμπλέγματα, απαντήσεις θα δοθούν σε υπαρξιακά προβλήματα.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν τις μπερδεμένες υποθέσεις, να βγούνε από την αμφιβολία και να δώσουν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, φεύγουν τα εμπόδια, οι συναλλαγές και οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά χωρίς αντιξοότητες.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έντονα θα είναι τα συναισθήματα σας, το προαίσθημα σας θα είναι σωστός οδηγός. Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει, λύσεις θα βρείτε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και ελκυστικές προσεγγίσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατανόηση και ενσυναίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις συζητήσεις είτε με το ταίρι σας, είτε με πρόσωπα επαγγελματικής φύσης, θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, μιλήστε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες. Ευστροφία και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, θα πείσετε και θα επηρεάσετε. Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, βάλτε σε τάξη τα έσοδα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, θα λάβετε θετικές απαντήσεις που θα σας τονώσουν. Μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα σας βγάλουν από την αβεβαιότητα, θα καταφέρετε να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στην καριέρα σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Θα είστε σε θέση να πάρετε ώριμες και ουσιαστικές αποφάσεις, κινηθείτε δυναμικά. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, αποφύγετε την αναβολή. Ευνοείστε σε θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε, να εκδηλωθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας δώσουν το άνοιγμα να προχωρήσετε σε έναρξη νέας σχέσης. Σε θέματα εργασιακά κινηθείτε μεθοδικά χωρίς αναβολές.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε, να ισορροπήσετε συναισθηματικά, να χαλαρώσετε και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις της καθημερινότητας σας. Στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική αποδοχή. Σε θέματα οικονομικά αποφύγετε τις καθυστερήσεις, συντονίστε τις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση και άμεση εφαρμογή. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μία μεγάλη σας επιθυμία, έρχονται τυχερά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνδυάστε διαίσθηση με λογική, θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δραστηριοποιηθείτε, κινηθείτε δυναμικά, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Στον αισθηματικό τομέα κάντε το βήμα να εκδηλωθείτε, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε θετικά. Δώστε έμφαση στις επαφές και στις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε σε ένα πιο φιλικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα αισθηματικής φύσης, τρέξτε τα βήματά σας, προχωρήστε σε άμεσες και δυναμικές προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στα επαγγελματικά οργανώστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα. Θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες και ουσιαστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να συνδυάσετε το συναίσθημα με λογική.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, οξυδέρκεια, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων και να ψυχολογήσετε σωστά τους χαρακτήρες. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, οι επαφές που θα προκύψουν θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ