Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
07
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Ιουλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην εσωτερική και συναισθηματική καλλιέργεια, δεν θα λείψουν οι πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, συμπαράσταση, κατανόηση, αποδοχή.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Αποδοχή, θετικός τρόπος σκέψης

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι στόχοι θα είναι εφικτοί, ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη διαφοροποίηση στον αρνητικών δεδομένων. Οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και να καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθούν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Φεύγει ο εγωισμός το πείσμα και η αντίδραση, η αλληλοκατανόηση θα βοηθήσει στην ισορροπία των σχέσεων.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα, να συζητήσουν ανοιχτά για τα επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα να παρθούν από κοινού αποφάσεις για μελλοντική αποκατάσταση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θετική θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η στάση σας, θα βοηθήσετε ανθρώπους που ξέρετε πως σας χρειάζονται, ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, ανοίγεται για εσάς νέα προοπτική στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δικτυώνεστε κοινωνικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιους φίλους. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Φεύγει το άγχος και η εσωτερική ένταση, ανανεώνεστε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε επικοινωνιακό επίπεδο, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, θα βρείτε την αποδοχή και την κατανόηση που χρειάζεστε. Θετική θα είναι η στάση σας θα είστε σε θέση να προσφέρετε να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, θα έχει τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, ομαλοποιούνται οι επαφές, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θετικότητα και γενναιοδωρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να προσφέρετε, να κατανοήσετε και να βοηθήσετε τους τρίτους. Σε θέματα επαγγελματικά τρέξτε τα βήματα σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργιους στόχους, θα καταφέρετε να δείτε το μέλλον με θετική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε τα βήματά σας, να βάλετε καινούργιους στόχους, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να βελτιωθείτε τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. 

ΖΥΓΟΣ

Ευαισθητοποιημένη θα είναι η στάση σας, με ευκολία θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, θα βρείτε ανταπόκριση στην κατανόηση και στην αποδοχή που θα δείξετε. Στις συζητήσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, η συγκαταβατικότητα σας θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων και των επαφών. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να ασχοληθείτε με παλιές προτάσεις ή συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, πολύ καλά θα τα πάτε στις σχέσεις, στις επαφές και στις συζητήσεις σας. Ανοιχτείτε συναισθηματικά, εκδηλωθείτε, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, στις προτάσεις που θα κάνετε θα λάβετε άμεσες απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για θετικές αλλαγές, για τακτοποιήσεις και για άμεσες διεκπεραιώσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, προσπαθήστε να κινητοποιηθείτε με τρόπο μεθοδικό. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, να συσφίξετε τις επαφές και να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Με το ταίρι σας συζητήστε για θέματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από στενάχωρες ή αγχωτικές σκέψεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες στο χέρι σας θα είναι να δώσετε στις επαφές μία πιο προσωπική έκταση.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά, σε θέματα αισθηματικής φύσης άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, ίσως να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ενέργεια, ζωτικότητα, δώστε έμφαση στις επαφές θα περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σίσσυ Μαρτίνη