Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 15 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
07
2021

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 15 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Ιουλίου 2021, ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ρομαντισμό. Δεν θα λείψουν οι ονειροπολήσεις, οι καταπιεσμένοι θα νιώσουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να βρεθούν σε νοητούς κόσμους.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός!

 

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και αρκετά ρομαντικές. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση, τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επανεξετάσουν τις καταστάσεις από μία πιο συναισθηματική ίσως και πιο ρομαντική σκοπιά. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στη χαλάρωση στην εσωτερική ισορροπία, ουσιαστικά θα εκδηλωθεί η ανάγκη για ηρεμία και ανανέωση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Καταφθάνουν τυχερά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις ή από ασφυκτικές συνθήκες που έχουν κουράσει την ψυχολογία σας. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και φιλικές, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις επαφές. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες, τις σχέσεις σας, καθώς επίσης και με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να τρέξετε τα βήματά σας. Τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να εξελιχθείτε. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να μπουν σε πρακτικό επίπεδο οι ιδέες και τα πλάνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, διαίσθηση, ονειροπόληση, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Δώστε έμφαση στις φιλικές οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε να περάσετε ευχάριστα και να βγείτε από την εσωτερική ένταση. Εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων προσπαθήστε να αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες. 

ΛΕΩΝ

Δυναμικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη παλιά αρνητικά συμβάντα που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας δώσει την ώθηση να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σε στεναχωρούν και σας αγχώνουν, ουσιαστικά θα καταφέρετε να χαλαρώστε και να ξεκουραστείτε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προκύψουν ευχάριστες επαφές συναντήσεις και συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, κινηθείτε με αισιοδοξία και αυθορμητισμό. 

ΖΥΓΟΣ

Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη θα καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις. Φεύγουν οι ανασφάλειες οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες εικασίες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας χωρίς ενδοιασμούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά με το ταίρι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε επίμαχα ζητήματα και γενικότερα υποθέσεις που σας αγχώνουν σας προβληματίζουν και σας κουράζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας προς τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την κατανόηση και τη συμπαράσταση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή, αν υπάρχουν ζητήματα που σας δημιουργούν απορίες και αμφιβολίες τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τα λύσετε, ουσιαστικά θα μπει φως στο ομιχλώδες τοπίο. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι κατατοπιστικές θα υπάρξουν άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το άγχος θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά και σφαιρικά. 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα θα καταφέρουν να σας τονώσουν, ανεβαίνει η ψυχολογία σας βγαίνετε από το άγχος και τον αρνητισμό. Εστιάστε στις φιλικές και κοινωνικές παρέες θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας τονώσει ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-07-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms