Η Σελήνη, ο καθρέφτης της ψυχής. Μάθε τα πάντα γι’αυτό τον πλανήτη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
17
10
2017

Η Σελήνη, ο καθρέφτης της ψυχής. Μάθε τα πάντα γι’αυτό τον πλανήτη.

E-zwdia

Η θέση της Σελήνης τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου είναι πολύ σημαντική,γιατί καθορίζει τον εσωτερικό του κόσμο. Η θέση της Σελήνης εξηγεί,γιατί δύο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο,μπορεί να διαφέρουν από τη θέση του ζωδίου της Σελήνης τους. Μπορεί να μας δείξει το συναισθηματικό κόσμο του ατόμου και τις συνήθειές του. Είναι ο πιο γρήγορος απ’ όλους τους πλανήτες. Διανύει το ζωδιακό κύκλο κάθε 28 μέρες και αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 μέρες. Η απόστασή της από τη γη είναι 384.000 χ.λ.μ. Είναι ψυχρή και υγρή και το στοιχείο της είναι το νερό. Είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και έχει έξαρση στον Ταύρο.

 

Αν καταλάβουμε την ύπαρξη της Σελήνης, δε θα είμαστε πλέον...στο σκοτάδι...

 

Είναι συμπληρωματική του Ήλιου από την άποψη,ότι εκφράζει το θηλυκό μέρος της προσωπικότητας του ατόμου,το ασυνείδητο και τα συναισθήματα. Συμβολίζει τα θηλυκά άτομα στη ζωή του ατόμου,όπως τη μητέρα,τη σύζυγο κ.λπ. Εκφράζει τη γονιμότητα,τη φαντασία,τη μνήμη και είναι πιο σημαντική σ’ ένα γυναικείο χάρτη,γιατί εκφράζει τη θηλυκότητα της γυναίκας. Σ’ ένα αντρικό ωροσκόπιο, εκτός του ότι εκφράζει τις ευαισθησίες του άνδρα,συμβολίζει το πρότυπο της γυναίκας που θα ήθελε να παντρευτεί. Η Σελήνη είναι νυχτερινό άστρο και επομένως,συσχετίζεται με τα όνειρα,τις ευαισθησίες,τις διαθέσεις,το παρελθόν,τη νοσταλγία,αλλά επίσης με την οκνηρία,την ιδιοτροπία και την αδιαφορία.


Η σημασία της Σελήνης στην Αστρολογία.


Ενώ ο Ήλιος εκφράζει την εξωτερική έκφραση του ατόμου στο περιβάλλον του,η Σελήνη εκφράζει τον εσωτερικό κόσμο του ατόμου,που μόνο τα πιο οικεία άτομα μπορούν να δουν. Είναι το εσωτερικό «εγώ» που αποκαλύπτεται μόνο όταν αισθανόμαστε άνετα,είναι η ενστικτώδης αντίδραση,αυτό που βγαίνει μέσα από το υποσυνείδητο. Η Σελήνη είναι ο ενστικτώδης εαυτός μας και εξαιτίας αυτού,μερικοί δεν αισθάνονται άνετα με την ενέργειά της. Όταν αισθανόμαστε έντονο στρες,οι ποιότητες του ζωδίου της Σελήνης βγαίνουν στην επιφάνεια και μας κάνουν να αισθανόμαστε περίεργα και πολλές φορές εκτός ελέγχου. Αυτό,περισσότερο γίνεται αντιληπτό,όταν υπάρχει έκλειψη. Στην καθημερινή ζωή,η Σελήνη είναι οι υποχωρήσεις που κάνουμε,για να έχουμε συναισθηματική ασφάλεια. Επίσης,σηματοδοτεί τον τρόπο που χειριζόμαστε την ιδιωτική μας ζωή. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις.


Από πολύ παλιά,οι εκλείψεις προκαλούσαν φόβο στους ανθρώπους. Θεωρούνταν,ότι έφερναν το κακό. Η αλήθεια είναι,ότι στην Αστρολογία όταν κάνουν σύνοδο,τετράγωνο ή αντίθεση μ’ ένα γενέθλιο πλανήτη,δίνουν κάποιο τέλος σε κάτι. Όπως αστρονομικά,έτσι κι αστρολογικά,η έκλειψη επισκιάζει οποιονδήποτε πλανήτη έρχεται σε επαφή. Κάποιος τομέας της ζωής μας πέφτει στο σκοτάδι και φωτίζει έναν άλλο τομέα,που χρειάζεται προσοχή. Οι εκλείψεις είναι πολύ σημαντικές όταν επηρεάζουν τον Ωροσκόπο,γιατί είναι ένα μέρος της προσωπικότητάς μας. Επίσης επηρεάζουν τα θέματα του οίκου,μέσα στον οποίο πέφτουνε. Όταν κάνουν αρνητικές όψεις μ’ έναν πλανήτη (σύνοδο,τετράγωνο,αντίθεση),δημιουργούν προβλήματα εξαρτώμενα από τη φύση του πλανήτη. Όταν έρχονται σε επαφή με τον Ήλιο,είναι πολύ σημαντικό και το άτομο θα πρέπει να προσέχει τις σχέσεις του με τους άνδρες ή ακόμα τον ίδιο του,τον εαυτό. Όταν έρχονται σε επαφή με τη Σελήνη,το άτομο θα πρέπει να προσέχει τις σχέσεις του με τις γυναίκες. Οι εκλείψεις συνήθως έχουν επιρροή 14 μέρες πριν την ακριβή ημερομηνία που γίνονται και 14 μέρες μετά,αλλά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες,μπορεί να διαρκέσουν για μήνες ή ακόμα και χρόνια!

Ο κύκλος των εκλείψεων είναι περίπου 18 χρόνια,για να ξαναπέσει η έκλειψη στο ίδιο ζώδιο. Η μοίρα του ζωδίου που πέφτει η έκλειψη είναι πάνω-κάτω 10 μοίρες,αλλά για να ξαναπέσει στην ίδια ακριβώς μοίρα,χρειάζονται 651 χρόνια!!!  Όταν έχουμε έκλειψη Ήλιου,έχουμε παράλληλα και Νέα Σελήνη κι όταν έχουμε έκλειψη Σελήνης,έχουμε παράλληλα και πανσέληνο.

Κατά τη διάρκεια της Ηλιακής έκλειψης,η Σελήνη ρίχνει στη γη σκιά. Κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης,η γη ρίχνει σκιά στη Σελήνη. Η Νέα Σελήνη είναι η αρχή του γεμίσματος του σεληνιακού κύκλου,δηλαδή,οι δύο εβδομάδες που η Σελήνη αυξάνει το φως της. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ενέργεια της Σελήνης,για να σπείρουμε ή να αναπτυχθούμε διανοητικά. Μπορούμε να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια,να αγοράσουμε καινούργια πράγματα και να κάνουμε νέες επαφές. Γενικά,τα πράγματα που ξεκινάμε σε αυτή τη φάση της Σελήνης τείνουν,να αναπτύσσονται. Οι γεωργοί,χρησιμοποιούν αυτήν τη χρονική περίοδο για να σπείρουν.

Η Ηλιακή έκλειψη,είναι μια ιδιαίτερη Νέα Σελήνη. Πράγματα που ξεκινάνε μεταξύ της έκλειψης και της επόμενης πανσέληνου ( περίπου 2 εβδομάδες),τα σχέδια που κάνουμε και οι επαφές που έχουμε,έχουν μεγάλη σπουδαιότητα στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που ακολουθούν την πανσέληνο,μειώνεται το φως της Σελήνης. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος,για να εμβαθύνουμε στον εαυτό μας να τελειώσουμε πράγματα,να λάβουμε πληροφορίες,να αφοσιωθούμε με κάτι που θέλουμε και να διώξουμε πρόσωπα ή πράγματα που δε θέλουμε από τη ζωή μας. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για εσωτερική ενδοσκόπηση περισσότερο,παρά να κάνουμε πράγματα για τον έξω κόσμο.

Η Σεληνιακή έκλειψη,είναι μια ιδιαίτερη πανσέληνος. Παίρνουμε αποφάσεις και πράγματα που τελειώνουμε ή αφήνουμε να φύγουν,έχουν μεγάλη σπουδαιότητα στο μέλλον. Είναι πολύ σημαντική χρονική περίοδος για να κόψουμε μια κακή συνήθεια,όπως π.χ. το κάπνισμα. Γενικά οι πανσέληνοι,όπως και οι σεληνιακές εκλείψεις,είναι χρονικοί περίοδοι έντονων συναισθημάτων και φέρνουν συνήθως ανησυχία. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Θα πρέπει να δούμε τους εαυτούς μας μέσα από τους άλλους,αν βέβαια μπορούμε να το κάνουμε.Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


Η φύση της Σελήνης: Θηλυκό,νυκτερινό άστρο,κρύο,υγρό και φλεγματικό.


Φυσική περιγραφή: Μέτριο ανάστημα,λευκή,απαλή χροιά και χρώμα γύρω από το πρόσωπο,γκρίζα μάτια. Πολλή τρίχα τόσο στο κεφάλι,το πρόσωπο κι άλλα μέρη του σώματος. Συνήθως το ένα μάτι είναι λίγο μεγαλύτερο από το άλλο. Κοντά χέρια και γεμάτα και ολόκληρο το σώμα,τείνει να είναι γεμάτο και παχουλό.

Συμπεριφορά όταν είναι σε καλή θέση: Δίνει ήθος, τρυφερότητα, συναίσθημα, ζεστασιά, τιμιότητα, φυσική ροπή για αλλαγές, φροντίδα, δειλία, φόβος, αγάπη για την ειρήνη, ελευθερία από τις έγνοιες της ζωής. Είναι ο άνθρωπος που μαθαίνει πολλά επαγγέλματα και συχνά θα ασχολείται με το εμπόριο.

Συμπεριφορά όταν είναι σε κακή θέση: Ο τυχοδιώκτης,ένα πρόσωπο που μισεί την εργασία,ο μεθύστακας,ένας άνθρωπος όχι τόσο πνευματικός,που του αρέσει να ζει απερίσκεπτα και που δεν έχει σκοπό στη ζωή του,είτε για καλό,είτε για κακό. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ασθένειες: Αποπληξία, παράλυση, κολικοί, πονόκοιλοι, κυστίτιδα, προβλήματα στην εμμηνόρροια στις γυναίκες, το ήπαρ, τα υγρά της κοιλιάς, ρευματικές παθήσεις, στομάχι, ουρική αρθρίτιδα, ισχιαλγία, πόνος στα μάτια, βήχας, σπασμοί, αποστήματα ,ευλογιά και ιλαρά.

Χρώματα : λευκό ή πολύ ανοιχτό κίτρινο-άσπρο,ανοιχτό πράσινο ή ασημί.

Φυτά και δέντρα: Αυτά που έχουν μαλακό και παχύ φύλλωμα,τα χυμώδη που αγαπούν να αυξάνονται σε υδατώδη μέρη και αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Το λάχανο, το πεπόνι, η κολοκύθα, το κρεμμύδι, η παπαρούνα ,το μαρούλι, η φλαμουριά, τα μανιτάρια, τα αντίδια και ό, τι είναι γόνιμο.

Μέρη: Τα λουτρά,η θάλασσα ,οι πόλεις, τα λιμάνια, τα ποτάμια, οι πισίνες, οι ακτές, τα ρυάκια, οι πηγές.

Ορυκτά και Πέτρες: Το ασήμι, ο σεληνίτης ,όλες οι μαλακές πέτρες, τα κρύσταλλα.

Ημέρα της Εβδομάδας: Η Δευτέρα

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2017 10:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms