Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
12
2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020.

Δάφνη Ιωάννου

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 και ενημερώσου για όλα!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια

 

Η γη σείεται και τα πάντα καταρρέουν συθέμελα. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο ξανά! Στις 12 Ιανουαρίου, έχουμε την ακριβή σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η οποία συμβαίνει κάθε 33-38 χρόνια, οπότε δεν είναι εντελώς άγνωστη, αλλά την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν στον Αιγόκερω είναι πριν από εκατοντάδες χρόνια, έτσι από αυτή την άποψη, αυτή είναι μια ενέργεια που δεν έχουμε βιώσει ποτέ. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι δύο από τους πιο κακεργέτες πλανήτες. Ο Κρόνος είναι τα όρια, τα εμπόδια, οι περιορισμοί και οι φόβοι. Ο Πλούτωνας είναι τα άκρα, ο θάνατος και η αναγέννηση. Σε σύνοδο μεταξύ τους, δημιουργείται μια καθαρτική ένταση που σας αναγκάζει να αγωνιστείτε με δύναμη, αποφασιστικότητα και θάρρος για να αντέξετε τις δυσκολίες. Θα μάθετε ότι κάποιες φορές πρέπει να παραδίδετε τον έλεγχο της ζωής σας στο σύμπαν και να υπομένετε τη θλίψη που προκαλείται από την απώλεια.

Αυτή η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα είναι ακριβής στις 12 Ιανουαρίου 2020 αλλά θα επηρεάσει ολόκληρο το έτος. Στην πραγματικότητα, το 2020 είναι γεμάτο με ισχυρές κοσμικές συνόδους, πράγμα που σηματοδοτεί ότι θα είναι ένα μετασχηματιστικό έτος για όλους μας.

Αναλυτικά για τον Γενάρη:

Στις 3 Ιανουαρίου, ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί τον ενθουσιασμό να κάνετε ταξίδια και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας διαμέσου της γνώσης. Είστε ανοιχτόμυαλοι, θέλετε να γευτείτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Απολαμβάνετε κάθε τι που σας προσφέρει χαρά, ελευθερία και πάθος για ζωή.

Στις 10 Ιανουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο σας ωθεί σε μια ριζική αλλαγή των συναισθημάτων σας γύρω από την οικογένεια και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Τονίζονται οι ανασφάλειές σας και οι φοβίες σας, έρχονται στο μυαλό σας παλιές, θλιβερές αναμνήσεις.

Στις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο την ευαίσθητη και συμπονετική φύση σας, χάνεστε στη θάλασσα των συναισθημάτων σας. Ζείτε τον έρωτα σαν όνειρο και πονάτε βαθιά αν σας προδώσουν οι φαντασιώσεις σας. Η ευγένεια και ο ρομαντισμός σας κάνει τους ανθρώπους να σας εμπιστεύονται και να σας αγαπούν.

Στις 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Υδροχόο δημιουργεί έναν αντικειμενικό και λογικό τρόπο σκέψης, έχετε άφθονες πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που βρίσκουν εφαρμογή. Επιδιώκετε να συζητάτε με τους φίλους σας για ανθρωπιστικά ζητήματα ή μεταδίδετε τις ιδέες σας σε μια ομάδα.

Στις 24 Ιανουαρίου, η νέα Σελήνη στον Υδροχόο απαιτεί ελευθερία και ανεξαρτησία στη ζωή σας και σας ωθεί να εναρμονίσετε τη λογική με το συναίσθημα. Γίνεστε περισσότερο ειλικρινείς, θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Το φεγγάρι σηματοδοτεί μια νέα αρχή στις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-12-2019 6:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta