Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020.
Βαθμολόγησε
24
02
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020.

E-zwdia

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020. Μάθε τι θα συμβεί αυτό τον μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια.

 

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020 για όλα τα ζώδια

 

Έχετε μάθει να εκτιμάτε τους στόχους και τα όνειρα των άλλων ανθρώπων; Έχετε υπομονή και λογική κρίση να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα της ζωής; Από τις 22 Μαρτίου 2020 έως τις 2 Ιουλίου 2020 και από 17 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Μαρτίου 2023 ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο, στο ζώδιο στο οποίο ο Κρόνος είναι κυβερνήτης στην παραδοσιακή αστρολογία, και σας επιτρέπει να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε, αλλά ούτε και να κατηγορείτε τον τρόπο ζωής των άλλων. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να ενσταλάξει την κοινή λογική στην προσέγγισή σας στη ζωή αλλά και την αναγκαιότητα να αποδεχτείτε και να εκτιμήσετε τους στόχους των άλλων ανθρώπων. Ίσως τώρα να μην έχετε ανοχή για ανθρώπους που δεν έχουν ιδανικά και αξίες, ίσως να θέλετε να σχεδιάσετε τη ζωή σας με ένα τρόπο φιλελεύθερο και αυτόνομο, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επιτυχία θα έρθει με τη συμβολή των άλλων, είτε αυτές είναι οι φιλίες σας ή ομάδες που ανήκετε. Είναι συνετό να αποδεχτείτε τους άλλους ανθρώπους όπως είναι και να τους αφήσετε να εκφραστούν χωρίς να τους κριτικάρετε αρνητικά.

Αναλυτικά:

Στις 4 Μαρτίου, ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και γίνεστε δογματικοί και επαναστατικοί στα λόγια σας, αδυσώπητα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να εισπράξετε την οργή των άλλων. Ίσως ακόμα αναπολείτε τη χαμένη ελευθερία σας και πάτε κόντρα στο κοινωνικό κατεστημένο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο στις 5 Μαρτίου 2020, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, σας ωθεί να αναπτύξετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις σας, θέλετε να γνωρίζετε αν ο αγαπημένος σας είναι αξιόπιστος και μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Θέλετε το χρόνο σας και την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Η πανσέληνος στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου στις 9 Μαρτίου 2020, ευνοεί τις αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας, σας ωθεί να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας κάνοντας αυτοκριτική. Αυτή η πανσέληνος σας επιτρέπει να εναρμονίσετε την πρακτικότητα της ζωής με τα όνειρα, τη λογική με τη φαντασία.

Στις 10 Μαρτίου, ο Ερμής στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και μπορείτε πλέον να εφαρμόσετε τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, να είστε λογικοί και συνεργατικοί. Αν είχατε διαπληκτιστεί ή απομακρυνθεί με τους φίλους σας ή με μια ομάδα, τώρα μιλώντας με ειλικρίνεια αποκαθίστανται οι σχέσεις σας.

Στις 16 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύς εμποτίζει το μυαλό σας με αυξημένη διαίσθηση και φαντασία, μπορείτε να αντιληφθείτε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των άλλων. Χάνεστε σε έναν ονειρικό κόσμο και θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα πράγμα το οποίο όμως σας κάνει επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις και απάτες.

Στις 24 Μαρτίου, η νέα Σελήνη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή σας με νέα ξεκινήματα τα οποία υποκινούνται από τον ενθουσιασμό και το πάθος σας για ζωή. Γίνεστε παρορμητικοί και αυθόρμητοι, προβάλετε τα χαρίσματά σας με έναν θετικό τρόπο, δημιουργείτε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα γύρω σας.

Στις 30 Μαρτίου, ο Άρης στον Υδροχόο σας ωθεί να ενεργήσετε πρωτότυπα και ξαφνικά, αψηφώντας το πρωτόκολλο και τους κανόνες. Δραστηριοποιήστε για να έχετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας αλλά και για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς και τη βαρετή ρουτίνα σας. Οι απρόβλεπτες ενέργειές σας μπορεί να σοκάρουν τους γύρω σας.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2020!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta