Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
15
07
2020

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου θα φέρει αρκετά νέα ξεκινήματα στις σχέσεις αλλά και θα δώσει το σύνθημα για επανεκκίνηση - επανασύνδεση σε κάποιες άλλες σχέσεις.

 

Νέα Σελήνη στο Καρκίνο: Τι να προσέξουμε σε νέα ξεκινήματα;

 

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη μεταμορφωτική που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αγάπη και στο αληθινό συναίσθημα. Τι πρέπει να προσέξουμε όμως σε αυτά τα νέα ξεκινήματα που έρχονται; Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποια πρόσωπα που επιστρέφουν στη ζωή μας; Η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη, προβλέπει και αναλύει σε αυτό το βίντεο όλα όσα θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνη για τα 12 ζώδια.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι σε απόλυτη αντίθεση με τον Κρόνο, κάτι που την κάνει αρκετά δύσκολη, ρίχνει την ενέργεια, βάζει πολλά πρέπει και είναι πολλά τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε.

Κάτω από την ομπρέλα της Νέας Σελήνης θα έχουμε ένα εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον ουρανό από τον Ταύρο, το οποίο μας βοηθάει να ξεφύγουμε από την πεζή πραγματικότητα. Και έχουμε ταυτόχρονα και μια όψη εξάγωνου της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Άρη που βρίσκεται στον Κριό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης από τον Κριό ενεργοποιεί τις προηγούμενες Εκλείψεις και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς και όσους έχετε πλανήτες, ωροσκόπους ή μεσουράνημα σε  αυτά τα ζώδια και κυρίως από τις 25 έως τις 30 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον ουρανό δίνει περισσότερη χαρά στα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς)

 

Τι να προσέξουμε σε νέα ξεκινήματα;

Πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς σε αυτά που λεμέ και κάνουμε, θα πρέπει να περιοριστούμε με ένα αίσθημα ευθύνης.

Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο θέμα της σχέσης από εδώ και πέρα και να δούμε πως θα μεταμορφωθούμε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη διευκολύνει τα πράγματα στα θέματα του φλερτ και των σχέσεων, οπότε θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε με προσοχή.

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ