Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 8
09
11
2023

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 11:27 π.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 20ο 43' στον Σκορπιό και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας ζητά να βρούμε λύσεις σε συγκρούσεις και σε ζητήματα που είναι θαμμένα στα βάθη του υποσυνειδήτου μας. Τονίζει την έννοια του Φοίνικα, που αναδύεται από τις στάχτες του δυνατότερος από ποτέ.

 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Όταν το πάθος συναντά την εμμονή και την εξάρτηση!

 

Μας ζητά να σκάψουμε μέσα μας, στα βάθη της ψυχής μας, να αποδεχτούμε ότι στη ζωή υπάρχει το φως και το σκοτάδι, και να κάνουμε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων μας, όντας άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μας καλεί να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια και να μη φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκιές μας, γιατί μόνο αυτό θα επιτρέψει την αλλαγή και κατ’ επέκταση, να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Τώρα προσπαθούμε να διαλευκάνουμε το μυστήριο, να βρούμε τις απαντήσεις σε δύσκολα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας ζητά να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην εσωτερική δύναμή μας. Επίσης, φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και διάθεση για οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Πόσο μακριά θα πάμε για την αγάπη; Το σύμπαν θα υποστηρίξει μόνο ό,τι είναι καλό για μας, αυτό το φεγγάρι θα φέρει την αλήθεια στο φως. Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, στο φόβο της μοναξιάς ή σε ιδιοτελή κίνητρα, θα διαλυθεί. Αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, θα γίνει πιο δυνατή.

 

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, δίνετε μεγαλύτερη σημασία στη σεξουαλικότητα και τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, βασίζεστε στη διαίσθησή σας και την οξύνοιά σας, αισθάνεστε δυνατοί για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που μιλάνε στην ψυχή σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διώξετε από τη ζωή σας άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας, δε θα είναι όμως εύκολο αυτό, καθώς μπορεί να νιώσετε πίεση. Όμως στο τέλος θα νιώσετε απελευθερωμένοι και αναγεννημένοι με τη νέα σας ζωή. Οι δυνατότητές σας για προσωπική ανάπτυξη είναι τεράστιες. Ίσως νιώσετε ότι οι άλλοι ασκούν περισσότερο έλεγχο και εξουσία πάνω σας, όμως μην αντιδράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε τις σημαντικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, να γαλουχήσετε τη σχέση σας και να κάνετε αλλαγές, που επιφέρουν περισσότερη αρμονία και ισορροπία. Τώρα καθοδηγείστε από τη διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας στις ενέργειές σας, έχετε δύναμη και πάθος που σας οδηγούν στην ευτυχία. Έτσι, αν υπήρχαν οποιαδήποτε αρνητικά ζητήματα στη σχέση σας που σας έκαναν να νιώθετε συναισθηματικό κενό, κάνετε προσπάθειες για να βρείτε την ισορροπία. Δημιουργούνται μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη γενικά στις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε πρόκειται για τις ερωτικές, είτε για τις συνεργασίες σας. Εάν είστε μόνοι, η ψυχική ισορροπία και η διαίσθησή σας, σας οδηγούν στο σωστό σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, ίσως ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή προσλάβετε κάποιον νέο υπάλληλο στην επιχείρησή σας ή κάποιο βοηθό. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το γραφείο και το σπίτι σας και φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή ξεκινώντας δίαιτα. Ίσως εργαστείτε σκληρά έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε ένα έργο σας ή οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα περνάτε περισσότερο χρόνο στη δουλειά σας, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Δε θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση και ίσως αγχωθείτε από την αλλαγή του ρυθμού της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από τους συναισθηματικούς περιορισμούς, τις φοβίες και τις εμμονές σας που έχουν δημιουργηθεί από τις αρνητικές σκέψεις σας. Αν η προσκόλληση στο παρελθόν παρεμπόδιζε να διεκδικήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας ή ακόμα και τη χαρά του έρωτα, τώρα κινήστε με διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές επιθυμίες σας. Αν είστε σε σχέση, αφήνετε το παρελθόν και προχωράτε μπροστά ελεύθεροι, βρίσκοντας νέους τρόπους προκειμένου να λάβετε ευχαρίστηση στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, το έντονο πάθος σας και οι παρορμήσεις σας, σας ωθούν να φλερτάρετε και να κάνετε αυτό που θέλετε, μόνο και μόνο γιατί σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε βαθιές σκέψεις για το σπίτι και την οικογένειά σας. Έχετε τη δύναμη και την καλή διάθεση να κάνετε ειρήνη με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγγενείς σας, ή μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να αγοράσετε σπίτι, να μετακινηθείτε ή ακόμα να αποκτήσετε την οικονομική ανεξαρτησία σας. Αν ήσασταν προσκολλημένοι σε νοσηρές καταστάσεις ή σχέσεις του παρελθόντος, τώρα δε φοβάστε να δώσετε ένα τέλος, να ζήσετε μια εντελώς νέα ζωή. Κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα ίσως ασκήσουν έλεγχο επάνω σας ή κάποιες καταστάσεις θα ταρακουνήσουν την ψυχή σας. Σας επηρεάζει έντονα τώρα η οικογένειά σας και θα επιδιώκετε να βρίσκεστε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, μιλάτε με έναν παθιασμένο, έντονο και αφοπλιστικό τρόπο, οι νοητικές και επικοινωνιακές σας ικανότητες σάς βοηθούν να προσελκύσετε νέα, σταθερά άτομα στη ζωή σας. Προβάλετε με σαφή τρόπο τις σκέψεις σας, εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ιδέες σας και τα λόγια σας έχουν δύναμη. Επικοινωνείτε συχνότερα με τα αδέλφια σας, τα μέλη της οικογένειάς σας ή άτομα με τα οποία συνδέεστε συναισθηματικά. Έχετε τη δύναμη να εξευμενίσετε τη νευρικότητα και τη καχυποψία των άλλων, με τα αστεία και το χιούμορ σας. Μια λέξη σας αρκεί για να οικοδομηθεί οικειότητα και εμπιστοσύνη με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, η διερευνητική σας ικανότητα και η διαίσθησή σας, σας ωθούν να κάνετε το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Πράγματα που αγοράζετε τώρα θα είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτικά στο χρόνο. Επίσης, ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα σημαντικές οικονομικές απολαβές. Βρίσκεστε με άτομα που εναρμονίζονται με τις αξίες σας, έχετε δύναμη και πιστεύετε στον εαυτό σας, έτσι δεν αφήνετε τους άλλους να σας επικρίνουν ή να σας μειώνουν, καθώς γνωρίζετε ότι απλώς ζηλεύουν την επιτυχία σας. Αν ψάχνετε καιρό για εργασία, ίσως βρείτε κάποια που σας γεμίζει συναισθηματικά και οικονομικά και σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, προβάλετε τη δυναμική και μαγνητική προσωπικότητά σας, αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας. Βελτιώνετε την προσωπική σας εικόνα, τη δουλειά σας, τα χρήματα ή κάποια σχέση σας. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να έχετε ευημερία στη ζωή σας καθώς είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε για να αλλάξετε τους τομείς που δε λειτουργούν σωστά. Κινήστε βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος και σε δοκιμασμένες στρατηγικές, που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στο παρελθόν. Νιώθετε μια συναισθηματική ανανέωση, καθώς απολαμβάνετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας, αφήνοντας πίσω σας τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αφήνετε πίσω σας όποιον και ό,τι δε σας εξυπηρετεί στην προσωπική σας ανάπτυξη ή σας δημιουργεί άγχος και πόνο. Γίνεστε πιο ευσυγκίνητοι και συμπονετικοί, δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα λογικά, τώρα σας λείπει ο ορθολογιστικός τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων. Κάποιες φορές ίσως νιώσετε πίκρα ή ακόμα και οργή σκεπτόμενοι τις αρνητικές εμπειρίες σας και ψάχνοντας τις απαντήσεις στα λάθη του παρελθόντος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συνδέεστε βαθύτερα με κάποιους ανθρώπους και κάνετε μια νέα αρχή μαζί τους. Να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και στη δύναμή σας και μην προσποιείστε προκειμένου να νιώσετε πιο οικεία με κάποια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν τα μεγάλα όνειρά σας και τους στόχους σας, ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε οικειότητα και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους κάνοντας νέες φιλίες ή συνεργασίες και επεκτείνετε τις κοινωνικές σας επαφές. Εάν ψάχνετε για οικονομική υποστήριξη, ίσως κάποια άτομα συνδράμουν θετικά στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Φέρνετε με μεγάλη ευκολία κοντά σας τους άλλους και έχετε πάθος σε αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Έχετε επίσης την ικανότητα να οδηγήσετε μια ομάδα, όλοι αναγνωρίζουν την ηγεσία σας και τη δύναμή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, κάτι νέο σας περιμένει στην εργασία σας, είστε πιο τολμηροί και πιο σίγουροι όσον αφορά στην έναρξη νέων έργων. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό, τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα, καθώς οι μεγάλες φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά ή αναλαμβάνετε μια ηγετική θέση ή σας δίνεται η δυνατότητα να προβληθείτε κοινωνικά και να εισπράξετε επαίνους. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας σε ένα νέο εγχείρημα. Αν επιδιώκετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να αναδιοργανωθείτε στην εργασία σας, να μετασχηματίσετε εντελώς τη ζωή σας για την επιτυχία σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της γνώσης, ίσως προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σας ή αναζητήσετε μια νέα γνώση. Οι άνθρωποι γύρω σας αποδέχονται τη φιλοσοφία της ζωής σας και τις πεποιθήσεις σας κι αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας και να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Δε φοβάστε τώρα να προβάλετε στους άλλους με ειλικρίνεια τα πιστεύω σας και να αναζητήσετε άτομα που σας βοηθούν να σκέπτεστε σε βάθος. Γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί και η διαίσθησή σας σάς καθοδηγεί σωστά, ενώ τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά. Άτομα με βαθιά γνώση και εμπειρίες μπορεί να σας βοηθήσουν με τις σωστές συμβουλές τους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω