Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
09
12
2023

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Χάρης Αβραμόπουλος

Στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ώρα Ελλάδας 1:31 π.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 20ο 40΄ του Τοξότη και έχει επιρροή +/- 7 μέρες. Κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μας ωθεί να αναζητήσουμε τη δική μας εσωτερική αλήθεια. Μας ενθαρρύνει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να αλλάξουμε κάποιες φθαρμένες πεποιθήσεις μας ή τρόπους θεώρησης του κόσμου, τις ιδέες μας σχετικά με το τι είναι «αλήθεια», για να ενστερνιστούμε την ελπίδα και την αφθονία.

 

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Στόχευσε με το τόξο σου τους ουρανούς!

 

Μας βοηθά να βρούμε νέες περιπέτειες στη ζωή μας και νέους τρόπους για να εξερευνήσουμε. Μπορούμε να αρχίσουμε να διερευνάμε τρόπους για να απεγκλωβιστούμε από τους αμυντικούς μηχανισμούς μας οι οποίοι μας παρεμποδίζουν να έχουμε μια πληρέστερη και πιο ικανοποιητική ζωή. Οι αμυντικοί μηχανισμοί ενεργούν ως φίλτρο που μπλοκάρει το «Φως»!

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που αγκαλιάζει την ειλικρίνεια. Αν είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τους άλλους, μπορούμε να αρχίσουμε να έχουμε μια νέα πιο ικανοποιητική ζωή. Ο Τοξότης μας προσφέρει την ελευθερία να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνουμε τη σκέψη μας, τις πεποιθήσεις μας και τους ορίζοντές μας. Να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι, να μάθουμε κάτι νέο ή ακόμα και για άλλους πολιτισμούς ή να ξεκινήσουμε τη μελέτη μιας ξένης γλώσσας. Επίσης, να  ζητήσουμε και να πάρουμε ειλικρινείς και απλές συμβουλές ή πληροφορίες από κάποιον του οποίου σεβόμαστε τη γνώμη. Αν έχουμε εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη αυτή είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση αυτών των θεμάτων και να αναζητήσουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Και το κυριότερο: να αναζητήσουμε μια Ανώτερη δύναμη στη ζωή μας.

 

Νέα Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η πολιτιστική ανάπτυξη και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξερεύνηση της σοφίας και της αλήθειας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και επηρεάζεστε εύκολα από τις απόψεις και τις ιδέες των γύρω σας. Είναι καιρός να ξεκινήσετε μια αναζήτηση για μια νέα γνώση που θα σας βοηθήσει στη ζωή. Αναζητάτε τώρα την ελευθερία σας και θέλετε να διερευνήσετε νέα εδάφη, νέα μέρη και ανθρώπους για να επεκτείνετε το νου σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σας ωθήσει στην περιπλάνηση ή να σας βάλει στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού σε κάποιο μέρος μακριά από την πόλη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, οι διαισθητικές ικανότητές σας ενισχύονται, και θα μπορούσατε να καταπλήξετε τους άλλους ή να τους προκαλέσετε με κάποιο απροσδόκητο τρόπο. Συντονίζεστε βαθιά με τη διαίσθησή σας, η οποία είναι τώρα  καταλύτης για την επούλωση των πληγών της ψυχής σας. Φτάνετε στα άδυτα μέρη του εσωτερικού κόσμου σας και βοηθάτε τον εαυτό σας ή τους άλλους. Γίνεστε τώρα τολμηροί σεξουαλικά και μπορεί να θέλετε να πειραματιστείτε στο σεξ. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε το πάθος σας αλλά και τα έντονα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας. Ίσως κάνετε νέες επενδύσεις ή απομακρύνετε κάποιες οικονομικές εμπλοκές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, η αρμονία και η ισορροπία είναι σημαντικές για τη συναισθηματική σας ανάπτυξη. Έχετε την επιθυμία για ένα νέο ερωτικό σύντροφο ο οποίος να είναι επίσης και φίλος σας αλλά και να σας παρέχει ελευθερία και ανεξαρτησία. Απολαμβάνετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας και ανανεώνετε το δεσμό σας, ειδικά αν είχατε περάσει πολύ χρόνο χώρια. Είναι, επίσης, μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τη δημόσια εικόνα σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Οι συνομιλίες που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Επίσης, προβληματίζεστε για μια ερωτική σχέση ή συνεργασία σας, ειδικά αν τα πράγματα στο παρελθόν δεν ήταν καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να λάβετε ικανοποίηση στην εργασία σας. Αναλώνετε το χρόνο σας για να κάνετε καλύτερη την καθημερινή ρουτίνα σας, βάζοντας ένα νέο σκοπό στη ζωή σας. Είναι δυνατό να βιώσετε σημαντικές ανακαλύψεις, που οδηγούν σε μεγαλύτερη ευκολία στον καθημερινό σας ρυθμό. Αν είχατε μια βαρετή ρουτίνα στη δουλειά σας, τώρα αναδιαμορφώνεται. Αν ψάχνετε για κάποιου είδους αλλαγή στην εργασία σας, τώρα θα έχετε επιτυχία, αφού μπορείτε να μάθετε πολλά από τους συναδέλφους σας (και αντίστροφα). Είναι μια καλή στιγμή για να θεραπευτείτε από κάποιο πρόβλημα υγείας που είχατε.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, είναι μια καλή στιγμή για εκρήξεις δημιουργικότητας αφού υποστηρίζεστε από τα φώτα της δημοσιότητας. Είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και δείχνετε τη χαρούμενη πλευρά σας, με αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη που εκπέμπετε να φέρει μια νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας. Έχετε ζωντάνια στον έρωτα, δημιουργικότητα και κάνετε ό, τι αγαπάτε και είστε τολμηροί στην ανάληψη ρίσκων. Ήρθε η ώρα να προβάλλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας και να κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί, με τρόπους που μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε. Νιώθετε ενθουσιασμό με τον αγαπημένο σας, καθώς επίσης παίζοντας με τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, η αλλαγή και η προσαρμογή σας σε νέα δεδομένα ζωής είναι τώρα αναγκαία για να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Τώρα γίνεστε πολύ φιλόξενοι στο σπίτι σας και κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να νιώσετε άνετα. Να περιμένετε κάποια αναγκαία αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας, στο σπίτι σας ή με τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε σχέση με θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένειά σας θα έχουν επιπτώσεις διαρκείας. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές και για να πάρετε ό, τι θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, προσπαθείτε να απλοποιήσετε τη ζωή σας, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Είστε τώρα πολύ κοινωνικοί και θέλετε να βρεθείτε με κόσμο, προκειμένου να ανταλλάξετε ιδέες και να διασκεδάσετε τη ζωή.  Αν κάποιες καταστάσεις ή άτομα στο περιβάλλον σας έχουν κάνει τον κύκλο τους, ήρθε η ώρα να κάνετε εκκαθάριση και να ανοίξετε χώρο για το νέο. Είναι μια καλή εποχή για τη μετάδοση ιδεών, μέσω ενός ανανεωμένου ή νέου site ή προφίλ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ή ίσως ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να κάνετε νέες συναντήσεις που θα σας δώσουν χαρά στη ζωή! Έχετε απαράμιλλη γοητεία για να πάρετε αυτό που θέλετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, τα χρήματα, τα αποκτήματα και οι αξίες σας αναπτύσσονται με μεγάλη ταχύτητα. Θα μπορούσατε να έχετε νέες και εποικοδομητικές ιδέες για να αυξήσετε τους οικονομικούς πόρους σας, νιώθετε ότι έχετε αξία και με τις κατάλληλες κινήσεις σας, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας να έχει μια καλή θέση στην αγορά. Οι επενδύσεις που κάνετε τώρα θα σας φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα ή μπορεί να έχετε επιστροφή χρημάτων. Είναι επίσης κατάλληλη χρονική περίοδος για να κινηθείτε με ορθολογισμό, να αφήσετε πίσω σας το …περιττό βάρος, για να δημιουργηθεί χώρος για το νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, δραστηριοποιούνται έντονες αλλαγές στη ζωή σας κι εσείς μάλλον θα ενεργοποιηθείτε για να τις κάνετε πιο γρήγορα. Προβάλλετε μια καλύτερη προσωπική εικόνα, εμφάνιση και προσωπικότητα. Ψάξτε για νέες γνωριμίες και περάστε το χρόνο σας με εκείνους που μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα σας. Έχετε τώρα ένα φιλικό και χαρούμενο τρόπο συμπεριφοράς με τους άλλους με αποτέλεσμα να τους αφοπλίζετε. Είστε παρατηρητικοί και ξέρετε να ξεχωρίζετε τις ευκαιρίες που συναντάτε και πού οδηγούν είτε στον ερωτικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Σας ελκύει οτιδήποτε καινούργιο και ο κοινωνικός κύκλος σας διευρύνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, χαρίζετε στον εαυτό σας ηρεμία και χαλάρωση. Δεν σας ενδιαφέρει τώρα και τόσο η κοινωνική σας ζωή και αναζητάτε τη μοναξιά σας. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, είναι ένας καλός τρόπος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αποκοπείτε από τα προβλήματά σας. Αν είστε καιρό μόνοι, μπορεί να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιον ή να διώξετε εντελώς κάποιον από τη ζωή σας, ο οποίος σας συμπαρασύρει στην απαισιοδοξία και τη λύπη, και έτσι απελευθερώνεστε από το παρελθόν σας. Να είστε προσεκτικοί, να μην κινηθείτε πολύ γρήγορα, αλλά να περιμένετε. Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας με απαισιόδοξες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τις φιλίες σας και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να φύγει κάποιος φίλος από τη ζωή σας. Η καλοσύνη είναι μεν καλή και σας κάνει δημοφιλείς, αλλά αυτό μπορεί να είναι εις βάρος σας, αν ένας φίλος σας παίρνει πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει. Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια μεταξύ των φίλων σας. Είναι απαραίτητο για σας να κάνετε ένα βήμα πίσω, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και να μην προκαλείτε με τις αντισυμβατικές και προκλητικές ενέργειές σας. Ευτυχώς, τα πράγματα μπορούν να αποκατασταθούν με την υποστήριξη που θα έχετε και με την υπεύθυνη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, είστε εντυπωσιακοί στην εργασία σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορεί ακόμα να γίνετε γνωστοί στον τομέα σας, ως ειδικοί, και να λάβετε αναγνώριση για τα ταλέντα σας. Η Νέα Σελήνη εδώ σας απογειώνει κοινωνικά, έχετε νέα οράματα αλλά και προβολή. Αλλά θα μπορούσατε να έχετε κάποιες διακυμάνσεις στις νέες κατευθύνσεις σας με τους στόχους της ζωής σας. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για μια σημαντική ανακάλυψη ή κάποια σύγχυση σε σχέση με την αίσθηση του σκοπού σας. Είναι μια καλή στιγμή για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, να κάνετε κοσμικούς φίλους, να αναγνωριστείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ