Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
03
02
2024

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Φεβρουαρίου 2024, ώρα Ελλάδας 0:58 π.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 20ο 40 του Υδροχόου. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό για την ποιότητά του να είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση, κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις συναισθηματικά ή όχι.

 

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Διεκδίκησε την ελευθερία σου, αγωνίσου για το γενικό καλό!

 

Μερικές φορές, έχουμε μια θεραπευτική επίδραση στους γύρω μας. Μπορούμε να αποσπαστούμε από συναισθηματικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε περισσότερη αλήθεια, περισσότερη αντικειμενικότητα, περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον μας. Τελικά με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βρούμε μια βαθύτερη και πληρέστερη αυτοέκφραση, να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα αντιδράσουμε στη συνολική κατάσταση.

Έτσι, διαφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον πόνο, την απογοήτευση ή ακόμη και τις ψεύτικες ελπίδες.Αυτό που μπορούμε τώρα να κάνουμε είναι να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας. Από αυτήν την άποψη, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα και καθαρά. Όταν προκύπτει μια κατάσταση, είμαστε σε θέση να δούμε τα γεγονότα πιο ορθολογιστικά, παρά αν είχαμε ενεργήσει σε ένα καθαρά συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την προσωπική ανάπτυξή μας.

Ο Υδροχόος κυβερνά τη διάνοια, «το ανώτερο μυαλό». Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να δούμε τη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική. Αυτή η ευρύτερη προοπτική μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες και να κοιτάζουμε τα πράγματα με ένα πιο συλλογικό, ακόμα και παγκόσμιο τρόπο.

 

 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, έχετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την ελευθερία σας, να απαλλαγείτε από άτομα που σας παρεμποδίζουν να είστε ο εαυτός σας. Θέλετε να ανήκετε στο κοινωνικό σύνολο, να αγωνιστείτε για ένα σκοπό, για μια ιδέα. Έχετε τώρα δίπλα σας αρκετούς φίλους και συμμάχους στην εργασία σας οι οποίοι αποδέχονται τις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες σας και είναι ισχυροί κοινωνικά για να σας βοηθήσουν στα εγχειρήματά σας. Κάνετε χώρο στη ζωή σας για νέα άτομα που σας βγάζουν από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της ζωής σας και καλύπτουν το συναισθηματικό κενό σας. Τώρα θα έχετε αρκετές εκπλήξεις από τους φίλους σας ή μέσα σε μια κοινωνική ομάδα, περνάτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που σας συμβουλεύουν με τις εμπειρίες τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κάνετε μια νέα αρχή στην εργασία σας, είτε με την αποδοχή μιας νέας θέσης είτε ακόμα και αλλάζοντας τομέα. Θέλετε να προβληθείτε και να αναγνωριστείτε, επιθυμείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση και να σας αποδεχτούν οι άλλοι ως ηγέτη. Πιστεύετε στα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας, αλλά η επαναστατική και πληθωρική σας συμπεριφορά είναι πιθανόν να επιφέρει τις αντιδράσεις των άλλων στην εργασία σας. Λαμβάνετε υποστήριξη και σοφές συμβουλές από αμερόληπτους φίλους ή συναδέλφους ή εμπειρογνώμονες κι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την προοπτική της σταδιοδρομίας σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε επευφημίες για ό, τι έχετε καταφέρει και να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, νιώθετε την επιθυμία να χαρείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε με ένα ταξίδι είτε διαμέσου μιας νέας γνώσης. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο που αφορά τη φιλοσοφία ή το κοινωνικό σύνολο ή να αποκτήσετε γνώσεις που σας βοηθούν να γίνετε εμπειρογνώμονας στον τομέα που ασχολείστε στην εργασία σας. Κάνετε σχέδια για ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό ή ίσως  συναντηθείτε με κάποιον που κάνει τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν νιώθατε εδώ και καιρό ανία και στασιμότητα στη ζωή σας, εξορμάτε προς νέες περιπέτειες που σας ανανεώνουν. Μπορεί επίσης να βρεθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας ή να γνωρίσετε νέα, διαμέσου των οποίων αποκομίζετε εμπειρίες που αλλάζουν την κοσμοθεωρία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, σας απασχολούν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με τα κοινά οικονομικά, χρέη και δάνεια κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση. Ίσως απελευθερωθείτε από ένα βάρος που σας δημιουργούν θέματα κληρονομικά ή ζητήματα οικονομικών που έχετε από κοινού με τους άλλους. Αναζητάτε περισσότερο την οικειότητα με τον αγαπημένο σας και το σεξ, νιώθετε βαθύτερα συναισθήματα, τα οποία είναι κάπως …περίεργα, ίσως και σκοτεινά, αλλά σκοπό έχουν να μεταμορφώσουν τόσο εσάς όσο και τη σχέση σας. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις εμμονές σας ή σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας λόγω της ζήλιας και της κτητικότητάς σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να έχετε ένα έντονο συναισθηματικό πάθος που θα μετασχηματίσει τη ζωή σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας ή στις συνεργασίες σας. Ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον αγαπημένο σας ή να μιλήσετε ακόμα και για γάμο, καθώς τώρα είστε πιο συνεργατικοί και διαλλακτικοί, συζητάτε μεταξύ σας τις επιθυμίες σας και καταλήγετε σε λύσεις. Αν είστε μόνοι, ανταποκρίνεστε θετικά σε μια νέα αγάπη η οποία σας φέρνει ενθουσιασμό αλλά και σέβεται την ανάγκη σας για ελευθερία και αυτονομία. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τη σταθερότητά σας ανοίγετε την πόρτα σε νέες συνεργασίες που θέτουν γερά θεμέλια στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια χρονική περίοδος που προβληματίζεστε για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, φροντίζετε για την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς σας και της εργασίας σας και  διεκπεραιώνετε τις εκκρεμότητές σας στην καθημερινή σας ζωή. Έχετε τώρα έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπιέζει και ό, τι είναι εκτός ισορροπίας στην καθημερινή ρουτίνα σας. Τώρα είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας, αναλαμβάνετε ευθύνες και τις φέρνετε εις πέρας, απομακρύνοντας ό, τι  αποστραγγίζει την ενέργειά σας. Περνάτε ευχάριστες στιγμές με τους συναδέλφους σας στην εργασία σας, και ίσως ανακαλύψετε μια νέα φιλία με κάποιον με τον οποίον εργάζεστε μαζί. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να κάνετε αποτοξίνωση και να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, έχετε μια χαρούμενη και φιλική διάθεση και προσελκύετε πλήθος θαυμαστών. Απολαμβάνετε το ερωτικό παιχνίδι και τη διασκέδαση με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, συζητώντας ατελείωτες ώρες μαζί τους. Έχετε αυτοπεποίθηση και εκφράζεστε ελεύθερα, λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο και περιτριγυρίζεστε από άτομα που επιδιώκουν να γίνουν φίλοι σας. Έχετε μια ισορροπημένη ζωή και κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί και σας απομακρύνει από τη ρουτίνα και την ανία σας. Ίσως έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις από τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας. Δίνετε και παίρνετε εκτίμηση και θαυμασμό από τους φίλους, τα παιδιά σας και τον αγαπημένο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, απολαμβάνετε ήρεμες και γαλήνιες στιγμές με τα προσφιλή σας πρόσωπα, χαλαρώνετε στο σπίτι σας και κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Ίσως έχετε μια κυκλοθυμική διάθεση, καθώς αναμοχλεύετε συναισθήματα και καταστάσεις από το παρελθόν ή κάποιες παλιές οικογενειακές στιγμές ή κάποιες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία έρχονται αναπάντεχα στο μυαλό σας. Ίσως έχετε μια ξαφνική επίσκεψη ενός φίλου που ζει μακριά σας ή απλώς είστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε πιο στοργικά και τρυφερά με τους γονείς σας ή τα παιδιά σας ή τον αγαπημένο σας, το σπίτι σας είναι τώρα το καταφύγιό σας. Θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να είναι περισσότερο κοντά σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, ίσως ξεκινήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο ή απλώς παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Μπορεί να έχετε απροσδόκητες εκπλήξεις από τους φίλους, τους συγγενείς ή τα αδέλφια σας ή αποφασίσετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με τους φίλους σας. Θα έχετε πολλές πρωτότυπες, ή ακόμα και εκκεντρικές, συνομιλίες και έντονες κοινωνικές διασυνδέσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας. Έχετε οξυδέρκεια και καλή κρίση και κάποιες θεόπνευστες εμπνεύσεις σας, σας βγάζουν από τις δύσκολες καταστάσεις. Νέες γνωριμίες τονώνουν την περιέργειά σας και την ανάγκη σας για γνώση, συζητάτε περισσότερο με τους στενούς σας φίλους, τους συναδέλφους σας ή τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σκέφτεστε νέους τρόπους για να κάνετε την οικονομική σας κατάσταση πιο σταθερή και τη ζωή σας πιο χαρούμενη. Σκέφτεστε πώς θα διατηρήσετε τα προσωπικά σας αποκτήματα και που θα διαθέσετε τα μετρητά σας. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο, ξοδεύοντας χρήματα γι’ αυτό. Έχετε έντονες ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σας και θέλετε τώρα να τα βελτιώσετε. Ίσως κάνετε νέα οικονομικά ανοίγματα ή συμφωνίες με κάποιους φίλους σας που θα βελτιώσουν μακροπρόθεσμα την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί ακόμη να δώσετε ένα μέρος των χρημάτων σας σε κάποιο φίλο σας ή για κοινωφελή σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλλετε την ανθρωπιστική, κοινωνική και εκκεντρική πλευρά σας, δημιουργείτε γύρω σας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, ίσως ακόμα εκπλήξετε τους άλλους με μια νέα εμφάνιση. Νέες κοινωνικές διασυνδέσεις και φιλίες σας βοηθούν στην εκπλήρωση των προσωπικών στόχων σας, αφού κάνετε καλή πρώτη εντύπωση και τα μηνύματα που στέλνετε στο περιβάλλον σας είναι ειλικρινή και θετικά. Βρίσκεστε στο προσκήνιο και οι γύρω σας αποδέχονται το πρωτότυπο και καινοτόμο μυαλό σας. Αφήνετε πίσω σας ό, τι και όποιον στερεί την ελευθερία σας και δεν σας αποδέχεται όπως είστε πραγματικά. Τώρα στόχος σας είναι να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να είστε με άτομα που έχουν σκοπό στη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον θολό δωδέκατο οίκο σας, θέλετε να ξεκουραστείτε και να αναπαυθείτε περισσότερο, είστε νωχελικοί και βρίσκεστε πίσω από τα παρασκήνια. Ίσως ανακαλύψετε τα βαθύτερα κίνητρα των πράξεων κάποιων ανθρώπων ή απομακρύνετε από τη ζωή σας κάποιους φίλους σας που δεν ήταν φερέγγυοι. Ίσως νιώσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή, κάνετε όνειρα για το κοινό μέλλον σας αλλά φροντίστε να πατάτε και με τα δυο πόδια σας στη γη. Ψάχνετε το δικό σας προσωπικό καταφύγιο, προκειμένου να διαλογιστείτε στη μοναξιά σας ή μπορεί να απολαμβάνετε  το περπάτημα στη φύση. Αν νιώσετε εσωτερικές συγκρούσεις και κυκλοθυμικά συναισθήματα, συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας, τον πνευματικό κόσμο και τα όνειρά σας και συντονιστείτε με ό, τι και όποιον σας δημιουργεί γαλήνη και ηρεμία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-02-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms