Πανσέληνος στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
25
09
2023

Πανσέληνος στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 12:57 μ.μ., η Πανσέληνος γίνεται στις 6ο 00' του Κριού και έχει επιρροή +/-7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Πανσέληνος στον Κριό μας ενεργοποιεί για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, με τολμηρά βήματα. Είμαστε ενεργητικοί, πνευματώδεις και πρόθυμοι να ενεργήσουμε για την υλοποίηση των στόχων μας. Κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είμαστε ευχαριστημένοι, παρόλο που φοβόμαστε. Οι ενέργειές μας είναι πιο άμεσες, πιο τολμηρές και ανεξάρτητες.

 

Πανσέληνος στον Κριό: Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης του εαυτού σου!

 

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε συναισθηματικοί, πιο ενεργητικοί και μερικές φορές παρορμητικοί. Μπορεί να θρηνήσουμε για την απώλεια προσώπων ή πραγμάτων του παρελθόντος, αλλά μας βοηθά στο να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Έχουμε ζωτικότητα και μια ανησυχία να θέλουμε να κάνουμε περισσότερα. Αισθανόμαστε διαφορετικά για τον εαυτό μας κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τους άλλους και να τους δούμε ως ίσους. Αναλαμβάνουμε δημιουργική δράση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις δημιουργικές ιδέες μας, για να αναπτύξουμε νέα πράγματα στη ζωή μας.

Το θάρρος, η μαχητικότητα, η εφευρετικότητα και η αυτονομία του Κριού, συγχωνεύεται με την κατανόηση, την αγάπη, τη συνεργασία, την αλήθεια και την ομορφιά του Ζυγού, για να δημιουργήσει έναν νέο εαυτό για τον καθένα μας, ο οποίος αναπόφευκτα θα επιφέρει ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και θάρρος για να διατηρήσουμε ακέραιη την προσωπικότητά μας, εναρμονίζοντάς την με τους άλλους και έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τους άλλους.

 

Πανσέληνος στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε τη δυναμική και πρωτοποριακή πλευρά της προσωπικότητάς σας, αλλά και να πάρετε την πρωτοβουλία να αγωνιστείτε για μια σημαντική σχέση σας ή ένα έργο σας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τον μοναδικό εαυτό σας, οι άλλοι συνειδητοποιούν το μοναδικό ρόλο σας στη ζωή τους, αγωνίζεστε για την ισορροπία των δικών σας αναγκών και των επιθυμιών των άλλων. Αλλάζει ο τρόπος συμπεριφοράς σας προς τους άλλους, προσπαθείτε να επιφέρετε βελτίωση των σχέσεών σας. Ένα δημιουργικό έργο σας ολοκληρώνεται και χαίρει καλής υποδοχής από το κοινό σας. Μπορεί επίσης να ενθαρρυνθείτε από κάποια άτομα για να βαδίσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, αγωνίζεστε να ξεπεράσετε το παρελθόν, εξερευνάτε τα βάθη της ψυχής σας, ίσως με τη βοήθεια των άλλων καταφέρετε να επιλύσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος, που σας έχουν αφήσει πληγές μέσα σας. Μπορεί ακόμα να νιώθετε νευρικότητα εξαιτίας της σύγχυσης και της ασάφειας κάποιων προσώπων και καταστάσεων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απομονωθείτε, προκειμένου να διαλογιστείτε και να αποσαφηνίσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, αφήνοντας την έμπνευση, τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας ταξιδέψουν. Οι απαντήσεις μπορεί να σας έρθουν από τον πνευματικό κόσμο, είτε μέσω των ονείρων, είτε ευτυχών συμπτώσεων. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να αναζητήσετε την αδελφή ψυχή σας ή να απομακρυνθείτε από άτομα που σας εκμεταλλεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έρχεται καλή τύχη στη ζωή σας είτε διαμέσου των φίλων σας, είτε μέσω της τεχνολογίας. Αναλώνετε τον χρόνο σας παρέα με καλούς φίλους, συναντάτε άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες και τα οποία απομακρύνουν την ανία και τη μονοτονία από τη ζωή σας. Μπορεί ακόμη κάποια νέα γνωριμία ή φιλία να οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα συνεργασία ή να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Χαλαρώνετε διασκεδάζοντας με τους φίλους σας, ενώ νέες ευχάριστες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος σας. Μπορεί επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο ή υπολογιστή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας ή ακόμα σας περιμένουν τιμές και δόξα. Αγωνίζεστε για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την επαγγελματική πορεία σας και γενικά τη ζωή σας, κάνοντας νέα σχέδια. Να είστε συνεργατικοί και ευέλικτοι στην εργασία σας αν θέλετε να έχετε ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σας, διαφορετικά, αν είστε εγωιστές και αλαζόνες, θα βιώσετε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές δυσκολίες. Μόνο με αργά και σταθερά βήματα θα επιφέρετε την αρμονία και την ευημερία στη ζωή σας. Μην αφήνετε τον οποιονδήποτε να παρεμβαίνει στη ζωή σας και εστιαστείτε στην κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε μεγαλόπνοα οράματα και κάνετε μεγάλα και τολμηρά άλματα στη ζωή σας, έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε νέα μέρη και ανθρώπους, καταπιάνεστε με νέα ενδιαφέροντα που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Πορεύεστε μπροστά, χαράζοντας νέους στόχους στηριζόμενοι στη δυναμική προσωπικότητά σας και την τόλμη σας για νέα ρίσκα στη ζωή. Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας, γι’ αυτό αγνοήστε όσους στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Τώρα αλλάζει ριζικά ο τρόπος αντίληψης προσώπων και καταστάσεων, διαμορφώνετε μια εντελώς νέα αίσθηση της πραγματικότητας, που συμβάλει στη διαμόρφωση μιας νέας ζωής. Μείνετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας, δημιουργώντας απελπισία και οπισθοδρόμηση στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον παθιασμένο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αναλύετε σε βάθος τη ζωή σας, ασχολείστε με τα κίνητρα και τη συμπεριφορά των άλλων, δε σας ικανοποιούν τώρα οι επιφανειακές καταστάσεις. Αυτή είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να συνδεθείτε πιο βαθιά με κάποιο άτομο στη ζωή σας ή αντίθετα να απομακρυνθείτε από όσους μπλοκάρουν την ευτυχία σας. Τώρα το σεξ και η ερωτική σας ζωή έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας, έτσι μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη νέα ερωτική σχέση ή μπορεί να αποφασίσετε να μεταβεί η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Επίσης, μπορεί να ρισκάρετε σε επενδύσεις, ενώ το ενδιαφέρον σας στον πνευματικό κόσμο και τα μεταφυσικά θέματα κεντρίζεται.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια σχέση μπορεί ξαφνικά να πάρει μια στροφή προς το καλύτερο ή αντίθετα να δώσετε ξαφνικά ένα τέλος, αν νιώθατε το τελευταίο διάστημα ότι δε σας ικανοποιούσε. Αν είστε μόνοι, ακολουθείτε την καρδιά σας και επιλέγετε κάποιον/α που πραγματικά μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική εγγύτητα και εμπιστοσύνη. Ξέρετε πραγματικά τι θέλετε στη ζωή σας, κάνετε ένα σημαντικό βήμα μπροστά με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να αφήσετε κάποια άτομα, πράγμα το οποίο θα αποβεί τελικά προς όφελός σας. Κάποιοι σάς βοηθούν να ανακαλύψετε μια πλευρά του εαυτού σας που δε γνωρίζατε. Θα είστε τώρα περισσότερο δυναμικοί και πειστικοί και αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά για τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, αναλύετε σε βάθος τη ζωή σας, κριτικάρετε πολλά πρόσωπα και πράγματα κι αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε άγχος. Ίσως νιώσετε πιεσμένοι στην εργασία σας από πολλά καθήκοντα που πρέπει να διεκπεραιώσετε ταυτόχρονα κι αυτό σας ωθεί να αγωνιστείτε περισσότερο. Μην το παρακάνετε με τις πολλές ευθύνες σας, διότι δε θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε την κυριαρχία σας και τον εγωισμό σας στο χώρο της εργασίας σας, καθώς μπορεί να εκτεθείτε και να νιώσετε παραγκωνισμένοι. Συγκρατηθείτε και μη μιλήσετε για τα επαγγελματικά σχέδιά σας, ειδικά στους συναδέλφους σας. Μόνο με σωστή οργάνωση και προσήλωση στις λεπτομέρειες θα έχετε επαγγελματικά οφέλη.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, επανέρχονται στη ζωή σας ο ενθουσιασμός και η αισιόδοξη διάθεσή σας, αγωνίζεστε για την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας. Αν σας λείπει καιρό τώρα ένας ερωτικός σύντροφος, δοκιμάζετε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, βρίσκετε ένα άτομο που σας μαγεύει με τη δύναμη και την τόλμη του. Να ξέρετε όμως ότι τα γεγονότα θα κυλίσουν ομαλά, μόνο αν δείξετε τον απαιτούμενο σεβασμό και κατανόηση. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε περισσότερο ερωτευμένοι με τον αγαπημένο σας, αποκαλύπτετε τα φλογερά συναισθήματά σας, τα πράγματα παίρνουν μια εντελώς διαφορετική πορεία, έχετε ό,τι θέλετε. Βελτιώνονται επίσης οι σχέσεις με τα παιδιά σας και γενικά δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που να σας αναστατώνει στη ζωή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε νευρικότητα και ανησυχίες σχετικά με το σπίτι σας ή κάποια προβλήματα που προκαλούνται από τα μέλη της οικογένειάς σας. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως ενδιαφερθείτε για ένα νέο διαμέρισμα, αλλάξετε συγκάτοικο ή πάρετε την απόφαση να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας. Έρχονται στο μυαλό σας οι παλιές αναμνήσεις και ίσως κινηθείτε να πάτε στο πατρικό σας ή κάνετε επίσκεψη σε άτομα που ζουν μακριά σας. Μπορεί να ακούσετε ειδήσεις για εγκυμοσύνη ή για τη γέννηση ενός μωρού στην οικογένειά σας ή συμμετέχετε σε κάποιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός. Το φεγγάρι σάς φέρνει μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το πρόσωπο που αγαπάτε ή μπορεί να αποφασίσετε για συγκατοίκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είστε ευέλικτοι και διπλωματικοί στην επικοινωνία σας, τολμάτε να προβάλετε με τόλμη και θάρρος τις ιδέες σας, οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και να δράσετε για την επίτευξή του, καθώς έχετε δύναμη και έναν καταιγισμό ιδεών. Οι μοναδικές ιδέες σας, σας βοηθούν να βρείτε μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματά σας. Μια νέα συμφωνία που θα υπογράψετε θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για τα οικονομικά σας. Κρατηθείτε μακριά από το κουτσομπολιό και τη μετάδοση ειδήσεων που μπορούν να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στη φήμη σας. Βρίσκετε τρόπους να διαμορφώσετε τις καταστάσεις υπέρ σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αν νιώθατε οικονομική στενότητα, βελτιώνονται οι συνθήκες της οικονομικής σας κατάστασης. Προσπαθήστε να κάνετε συνετό προϋπολογισμό και να μη δανείζετε χρήματα, καθώς θα είναι αδύνατον να τα πάρετε πίσω στο μέλλον. Να είστε επίσης προσεκτικοί στο πώς θα χειριστείτε τα χρήματά σας χαλιναγωγώντας τις παρορμητικές αγορές σας, καθώς είναι πιθανό να αγοράσετε αντικείμενα που σας είναι εντελώς άχρηστα. Τώρα γίνεστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο, έχετε έντονη την επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια και νιώθετε έντονα συνδεδεμένοι με τα υπάρχοντά σας και τα υλικά αντικείμενα. Μην ενεργείτε εγωιστικά και αυταρχικά, αν νιώθετε ότι οι αξίες σας συγκρούονται με κάποια άτομα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms