Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
26
10
2020

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 31 Οκτωβρίου 2020, ώρα ελλάδας 4:49 μ.μ, η Πανσέληνος γίνεται στις 8΄ 38΄ στον Ταύρο και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την πρακτικότητα με το συναίσθημα και συνειδητοποιούμε πως οτιδήποτε βλέπουμε και είναι απτό έχει και βάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρουμε στον εαυτό μας κάτι ευχάριστο. Οι αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας, μας δημιουργούν ηρεμία και χαλάρωση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Πανσέληνος στον Ταύρο: Άνοιξε τις πύλες της γαλήνης και του αισθησιασμού!

 

Μπορούμε να εκφράσουμε τώρα με πρακτικό τρόπο τα συναισθήματά μας. Θα πρέπει να προσέξουμε πόσο καλά διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας και να αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομική αφθονία. Μπορούμε να απολαύσουμε τον αισθησιασμό, το σπίτι μας, το όμορφο περιβάλλον, τη μουσική και την τέχνη και οτιδήποτε μπορεί να καταπραΰνει και να θεραπεύσει το άγχος και την ανησυχία μας. Τώρα έχει προτεραιότητα η συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο τείνει προς την υπομονή, την επιμονή, την προσοχή και τη διατήρηση των κεκτημένων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απομακρύνουμε τις εντάσεις ή να προγραμματίσουμε μια χαλαρή μέρα ξεκούρασης και αισθησιακής απόλαυσης. Είναι μια στιγμή για να εναρμονιστούμε με το φυσικό κόσμο των αισθήσεων και να απολαύσουμε το φυσικό κόσμο γύρω μας. Θα πρέπει όμως να αποφύγουμε την ξεροκεφαλιά, την απροθυμία να συμβιβαστούμε και την αδιαλλαξία καθώς επίσης τη μαλθακότητα, την υπερβολική ανησυχία ή την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσέξουμε την απληστία και τον εγωισμό μας και να γίνουμε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

 

Πανσέληνος στον Ταύρο και προβλέψεις για τα ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αισθάνεστε την ανάγκη να αναδιαμορφώσετε την οικονομική σας κατάσταση, είναι απαραίτητο για σας τώρα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας για περισσότερα χρήματα και αποκτήματα, να νιώθετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Τα χρήματα είναι σημαντικά τώρα για σας, έτσι για να έχετε περισσότερα και να μειώσετε τις οικονομικές ανησυχίες σας, κοντρολάρετε τις δαπάνες σας. Βρίσκετε τρόπους προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας για να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες περιττές σπατάλες σας ή η ανάγκη σας για την πολυτέλεια, σας έχουν δημιουργήσει εσωτερικές ανησυχίες και άγχος. Τώρα, αργά και σταθερά, οδεύετε σε αλλαγές οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, έχετε αυτοπεποίθηση και νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, οι σκληρές προσπάθειές σας για να έχετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια αποδίδουν καρπούς. Κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους γύρω σας και το περιβάλλον σας, σκέφτεστε τι επιλογές και τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για την ευτυχία σας και την ασφάλειά σας. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σας, είτε στον ερωτικό, είτε στο φιλικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα και αναδιαμορφώνετε την υπάρχουσα ζωή σας. Προσέξτε το πείσμα σας και τον υποκειμενικό τρόπο αντίληψης προσώπων και καταστάσεων, καθώς μπορεί να απομακρύνετε κάποιους ανθρώπους από κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε στη σύγχυση και την ομίχλη καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα του παρελθόντος τα οποία κλονίζουν την ασφάλειά σας. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποια πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία σας δημιουργούν υπερευαισθησίες και έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα, αλλά δεν είναι φερέγγυα. Βάζετε στόχο να ξεδιαλύνετε καταστάσεις που ταλανίζουν καιρό το ασυνείδητο μυαλό σας και επηρεάζουν αρνητικά τις διαθέσεις σας και την ηρεμία σας. Προσπαθήστε να αποβάλετε από το μυαλό σας κάποια άτομα που έχουν επηρεάσει αρνητικά στη ζωή σας και παρεμποδίζουν την ασφάλειά σας και την πνευματική σας εξέλιξη ή δεν πρεσβεύουν το ίδιο σύστημα αξιών με το δικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά με κάποιους φίλους σας ή όντας μέλος μιας ομάδας. Κάποιοι ίσως σας απογοητεύσουν, καθώς κάποιες καταστάσεις έρχονται στο φως για να εξεταστούν και να ξεκαθαριστούν. Οι στόχοι σας και τα όνειρά σας υλοποιούνται, καθώς τώρα νιώθετε σίγουροι για τις ικανότητές σας και μπορείτε να στηριχτείτε στη γνώμη των άλλων ανθρώπων. Διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας, συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις, κι αυτό σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει, απομακρύνοντάς σας από τη συνήθη ρουτίνα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι επαγγελματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών σας φέρουν αναγνώριση, δημόσια προβολή και επιτυχία. Η πρωταρχική επιθυμία σας είναι να σκεφτείτε τους επαγγελματικούς στόχους για το μέλλον σας, όντας λογικοί και ρεαλιστές. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που έχουν καλή οικονομική επιφάνεια ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που ασκούν σημαντική επιρροή επάνω σας, καθώς σας δίνουν τα κίνητρα να πάρετε σωστές αποφάσεις και να καθορίσετε τις μελλοντικές σας επιλογές. Έχετε έντονες φιλοδοξίες, θέλετε να φτάσετε ψηλά, αλλά μπορεί να γίνετε κυνικοί και πεισματάρηδες στην προσπάθειά σας να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας επιθυμίες. Προσέξτε τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας ή τους ανταγωνιστές σας, που υπομομεύουν την άνοδό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, βλέπετε πιο σοβαρά και ρεαλιστικά την πνευματική σας ανάπτυξη, νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσα από κάποια γνώση και πνευματική ανάλυση. Ίσως αποφασίσετε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, ενώ η έμπνευσή σας, σας βοηθά στην εξερεύνηση νέων οριζόντων. Μπορεί να αλλάξετε τη φιλοσοφική σας αντίληψη για τη ζωή και τον κόσμο που σας περιβάλει και αποκομίζετε εξελικτικές εμπειρίες μέσα από μακρινά ταξίδια και γνωριμίες με άτομα που ζουν μακριά σας. Τώρα γίνεστε πεισματικοί και φανατικοί με τις πεποιθήσεις σας, θέλετε να τις επιβάλετε στους άλλους, πράγμα το οποίο παρεμποδίζει κάθε λογική συζήτηση και κατανόηση. Αποφύγετε να είστε δογματικοί και να έχετε έπαρση, αλλά και να εμμένετε στις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, διακατέχεστε από έντονα συναισθήματα που αφορούν μια σημαντική σχέση σας ή μια απώλεια ή μια προδοσία. Γίνεστε τώρα κτητικοί και ζηλιάρηδες, ίσως ακόμα νιώθετε μια νοσηρή εξάρτηση στη σχέση σας και είστε επιρρεπείς στη συναισθηματική χειραγώγηση. Οι υπερβολικές συναισθηματικές ευαισθησίες σας, καθώς και η δύναμή σας μπορεί να κλονίσουν τη σταθερότητα της σχέσης σας, αν δεν εξαλείψετε κάποια επαναλαμβανόμενα αρνητικά μοτίβα ή τουλάχιστον αν δε μάθετε να τα ελέγχετε. Αν είστε μόνοι, αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη για μια στενή ερωτική σχέση, αλλά θα είστε απαιτητικοί και αινιγματικοί με τις νέες γνωριμίες σας. Το φεγγάρι σάς ζητά να απελευθερωθείτε από τις πληγές του παρελθόντος και να ορίσετε έναν νέο τρόπο ζωής, που να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναζητάτε ένα σύντροφο ο οποίος θα σας παρέχει ασφάλεια, οικονομική άνεση και ευημερία, καθώς τώρα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και συντροφικότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, έχετε την επιθυμία για μια πιο οικεία σχέση με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα μιλήσετε για δέσμευση. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε αν έχετε τις ίδιες αξίες και στόχους ζωής με το σύντροφό σας, αν ικανοποιούνται οι δικές σας ανάγκες, κι αν έχετε ήδη πρόβλημα, δίνετε ένα τέλος στη σχέση σας. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να κυριαρχήσετε στους άλλους γύρω σας, καθώς τώρα δε θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από το δικό σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας αγχώνουν οι πολλές καθημερινές υποχρεώσεις σας ή ο μεγάλος φόρτος εργασίας σας, πράγμα το οποίο πιθανόν να μειώσει τη ζωντάνια σας και τη ζωτικότητά σας και να επιφέρει άγχος και σωματική καταπόνηση. Ίσως υπάρξουν αντιδράσεις με τους άλλους στο χώρο της εργασίας σας, είτε για λόγους οικονομικούς ή από ανεπίλυτα ζητήματα, που έρχονται στο φως και δημιουργούν άγχος. Τώρα αναλύετε περισσότερο τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής και της εργασίας σας, ίσως παρατηρήσετε ότι κάποιες ανεκπλήρωτες ανάγκες σας έχουν τελικά αρνητικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας. Σας είναι δύσκολο να σκέφτεστε θετικά κι αυτό συμβάλει σε πτώση της ζωτικότητάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, κι αυτό σας δίνει χαρά. Τώρα σας ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώνετε έντονα συναισθήματα στο σύντροφό σας και τα παιδιά σας, απολαμβάνετε τον έρωτα. Ίσως να έχετε κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις που πηγάζουν από την ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας στη σχέση σας. Μπορεί να νιώθετε ότι τα χρήματα παρεμβαίνουν αρνητικά στην ερωτική σας ζωή ή ίσως δεν είστε σίγουροι αν οι αξίες σας και οι πεποιθήσεις σας εναρμονίζονται με ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αν είστε μόνοι, ζείτε μια έντονη συναισθηματική και ερωτική ατμόσφαιρα, βιώνετε πάθος με κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, συνειδητοποιείτε αν το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Τώρα βρίσκεστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε σταθεροί και ασφαλείς και απομακρύνετε όσους έχουν ίδιον όφελος ή σας προσεγγίζουν για λόγους οικονομικούς. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να αισθανθείτε συναισθηματική ασφάλεια και εσωτερική γαλήνη και επιπλέον προσπάθειες για μια ικανοποιητική οικογενειακή ζωή. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια ή ξοδέψετε ένα μέρος των χρημάτων σας στην οικοδόμηση ή την ανακαίνιση ενός σπιτιού. Μπορεί αντίθετα να παρουσιαστεί μια έκτακτη δαπάνη στο σπίτι σας, η οποία να κλονίσει τον προϋπολογισμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ο λογικός και πρακτικός τρόπος αντίληψης προσώπων και καταστάσεων συνδυάζεται τέλεια με τον χαρούμενο και ανέμελο τρόπο επικοινωνίας σας. Έχετε ένα έντονο και δημιουργικό μυαλό και σε συνδυασμό με την ευγλωττία σας, προβάλετε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας στους άλλους. Το κοντινό περιβάλλον σας αποδέχεται τις απόψεις σας, ίσως μια νέα οικονομική συμφωνία σας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό. Προβάλετε με θάρρος και άνεση τις απόψεις σας στα social media, έχετε θαυμάσιες επικοινωνιακές ικανότητες, έμπνευση και φαντασία, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέες γνωριμίες με άτομα που ενστερνίζονται τις αξίες σας. Το φεγγάρι συνδράμει θετικά στην προβολή των ταλέντων σας διαμέσου της επικοινωνίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms