Πλούτωνας: To κλειδί του κρυμμένου θησαυρού.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 10
24
10
2019

Πλούτωνας: To κλειδί του κρυμμένου θησαυρού.

Λίλα Δασκαλάκη

Πλούτωνας, ο πιο μακρινός και ανεξιχνίαστος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Το ίδιο ακριβώς συμβολίζει και στην αστρολογία. Το πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού μας, το ασυνείδητο πεδίο της ύπαρξής μας, εκεί όπου βρίσκονται καταχωρημένα όλα τα στοιχεία του DNA μας. Η θέση του Πλούτωνα από ζώδιο, δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη, αφού είναι πλανήτης γενιάς. Η θέση του όμως από οίκο κρίνεται πολύ σημαντική, γιατί μπορούμε να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες, όσον αφορά τον τομέα μέσα από τον οποίο θα αναζητήσουμε τον πλούτο μας. 

 

Τι σημαίνει ο πλανήτης Πλούτωνας για την αστρολογία;

 

Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως στη δικαιοδοσία του Πλούτωνα είναι τα κεφάλαια τα οποία μας αναλογούν. Είτε αυτά είναι συναισθηματικά, είτε υλικά. Κρατά τις βαθιά κρυμμένες επιθυμίες μας, που για να τις αποκαλύψουμε όμως, θα πρέπει να κάνουμε ένα ταξίδι στον εαυτό μας, κάτι ανάλογο που έκαναν οι ήρωες του Ιουλίου Βερν στο βιβλίο Ταξίδι στο κέντρο της γης. Για να ανακαλύψουμε τον καλά κρυμμένο θησαυρό μας, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστέψουμε πως είναι χαμένος, αφού πάντα βρίσκεται εκεί και μας περιμένει. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο πλούτος δεν αφορά μόνο το υλικό κομμάτι της ζωής. Αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, και κυρίως το πνευματικό. Για να μπορέσουμε όμως να ανασύρουμε στην επιφάνεια όλα αυτά που μας αναλογούν, θα πρέπει να καταδυθούμε στα άδυτα του εαυτού μας, και αυτό σημαίνει να περάσουμε από τη διαδικασία της αυτογνωσίας και να φωτίσουμε τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, ώστε αναγεννημένοι και απελευθερωμένοι να περάσουμε σε μία νέα πραγματικότητα.

Για να διαβάσετε τον αστρολογικό χάρτη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός χάρτης.

 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ

Ο Πλούτωνας στον οίκο του «Εγώ» και της προσωπικότητας, σας φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με την ανάγκη της μεταμόρφωσης. Μέσα από διαδικασία μετασχηματισμού της προσωπικότητάς σας, ανακαλύπτετε δρόμους και ταλέντα που δεν φανταζόσασταν ότι υπήρχαν μέσα σας. Κάποια βιώματα από την παιδική ή εφηβική ηλικία πιθανόν να τα κρατάτε μυστικά, με αποτέλεσμα αυτό να μπλοκάρει την ελεύθερη έκφραση του εαυτού σας. Η ανακάλυψη τρόπων για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από εσωτερικά βάρη κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος προς την υλοποίηση. Αυτά όμως που καλείστε να υπερβείτε είναι την τάση σας να μην εμπιστεύεστε, και το πιο σημαντικό ακόμα, το φόβο της απώλειας. Εύκολα μετά σας αποκαλύπτονται πηγές πλούτου, ανάλογα με το είδος που αναζητάτε. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ

Στο δεύτερο οίκο, στον οίκο που αφορά τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά αποκτήματα, έρχεται ο Πλούτωνας με μεγάλες απαιτήσεις και με κεφαλαιοκρατικές τάσεις, με αποτέλεσμα δύσκολα το άτομο να ικανοποιείται από αυτά που εισπράττει μέσα από το επάγγελμά του. Χρειάζεται μεγάλα αποθέματα, υλικού κυρίως πλούτου, προκειμένου να αισθάνεται ικανοποιημένος, με τον εαυτό του κυρίως. Γι’ αυτό, και από μικρή ακόμα ηλικία, διακατέχεται συνεχώς από επιθυμίες, που στις περισσότερες περιπτώσεις μένουν ανεκπλήρωτες. Μέσα από αυτό όμως έχει βρει τρόπο να εξελίσσεται, και βήμα-βήμα να φτάνει πιο κοντά στο θησαυρό του. Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ανακαλύψει πως χωρίς το αντίκρισμα της αγάπης, ο υλικός πλούτος ελάχιστα μπορεί να μας καλύψει. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ 

Ένας καλά κρυμμένος θησαυρός βρίσκεται στα άδυτα του νου σας. Μέσα από την αποκαλυπτική σας ικανότητα, μπορείτε να ανακαλύψετε τρόπους για να βγάλετε χρήματα, φτάνει μόνο να καταφέρετε να δείτε πρώτα την αθέατη πλευρά της ζωής, ώστε να μπορέσετε να κατευθύνετε τη σκέψη σας πέρα από τα φαινόμενα. Διαθέτετε ισχυρούς νοητικούς μηχανισμούς, το δυνατό σας όμως όπλο είναι το να μπορείτε να μαγνητίζετε τα γεγονότα και να έλκετε τις επιθυμίες σας. Εάν καταφέρετε να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας και επιλέξετε να στρέφετε τη σκέψη σας μόνο προς τη θετική κατεύθυνση, τότε, θα αρχίσετε σιγά-σιγά να διαμορφώνετε εντελώς διαφορετικά τις συνθήκες γύρω σας. Ο νους σας θα λειτουργεί σαν ένας ισχυρός μαγνήτης και στην κατάλληλη στιγμή αυτό που έχετε σκεφτεί, αυτό που έχετε επιθυμήσει, θα το βλέπετε μπροστά σας. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο είναι δείκτης απόκτησης μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Το πιο πιθανό είναι αυτό να λειτουργήσει μέσα από κληροδοτήματα της οικογένειας. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, η μη σωστή διαχείριση μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές απώλειες. Το μεγάλο αίτημα του Πλούτωνα σε αυτόν τον οίκο είναι να μπείτε στη διαδικασία βαθιάς ενδοσκόπησης και το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε πως τα γεγονότα τα οποία βιώνετε, όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με οικονομικές απώλειες που βίωσαν οι γονείς, και μπορεί ακόμα και κάποιοι μακρινοί πρόγονοι. Εύκολα μετά θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τη δύναμη του Πλούτωνα, ανακαλύπτοντας τρόπους ώστε να επανέλθουν στην κατοχή σας πολύ σημαντικά αποκτήματα. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ

Ο Πλούτωνας εδώ δημιουργεί ισχυρό πεδίο έκφρασης ή μπορεί και άρνησης, όμως, σε ό, τι αφορά την επίτευξη. Μπορεί να κληθείτε να περάσετε από δύσκολα μονοπάτια, προκειμένου να ανακαλύψετε το δρόμο μέσα από τον οποίο καλείστε να περάσετε, ώστε να μπορέσετε να υπερβείτε τα εμπόδια που προβάλλονται στη ζωή σας, όσον αφορά τα παιδιά, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Και αυτοί είναι οι τομείς που κρατούν το κλειδί του πλούτου για σας. Μέσα από το βίωμα ενός μεγάλου έρωτα, ανακαλύπτετε τον εαυτό σας, αφού πρώτα υπερβείτε τα όριά σας. Η απόκτηση παιδιού κρίνεται ως κάτι πολύ σημαντικό για την επιβεβαίωσή σας και βέβαια η δημιουργικότητα, μέσα από την τέχνη κυρίως, θα αποτελέσει πηγή πλούτου για σας. Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο μπορεί να σημάνει και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ

Στον οίκο της υγείας και της εργασίας ο Πλούτωνας, θα σας περάσει από πολλές και έντονες φάσεις μετασχηματισμού, προκειμένου να ανακαλύψετε την ποιότητα ζωής που έχετε ανάγκη, προκειμένου να αισθάνεστε ότι ζείτε, και όχι απλά επιβιώνετε. Μέσα από την ανακάλυψη του απόλυτα συμβατού με την ιδιοσυγκρασία σας επαγγέλματος, ανακαλύπτετε πηγές πλούτου, όχι μόνον σε υλικό, αλλά και σε ψυχικό επίπεδο. Η υγεία ίσως και να λειτουργήσει ως το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς, γι’ αυτό και καλείστε να βρείτε το σωστό για σας μοντέλο διατροφής, και είναι πολύ πιθανό σε κάποια έντονη φάση της ζωής σας να απαρνηθείτε παλιές και ανθυγιεινές συνήθειες. Το μεγαλύτερο ίσως αίτημα του Πλούτωνα είναι να εντάξετε στην καθημερινότητά σας την έρευνα πάνω στην ψυχολογία και τη μεταφυσική. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ

Ίσως και να ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε γιατί έλκετε μυστήριους και δυσανάγνωστους ανθρώπους στη ζωή σας, και το πιο πιθανό είναι αυτό να αφορά και τον άνθρωπο, τον οποίο θα επιλέξετε ως σύζυγο. Διακατέχεστε από την τάση να έλκετε άτομα στη ζωή σας με εξουσία, οικονομική κυρίως, ίσως γιατί μέσα από αυτά, θέλετε να ανακαλύψετε τρόπους, ώστε να εκφράσετε όλες εκείνες τις δυνατότητες που κρύβετε μέσα σας, σε ό, τι αφορά την οικονομική σας αποκατάσταση. Επενδύστε σε κάποιες συνεργασίες σας ή σε κάποια άτομα που καθόλου τυχαία δεν βρέθηκαν στο δρόμο σας, αφού έχετε έναν μοναδικό τρόπο να έλκετε μοιραία και καθοριστικά άτομα, όχι μόνο για την οικονομική σας αλλά και για τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Στην περίπτωση τη δική σας, κάποιος άλλος κρατά για σας το κλειδί του θησαυρού. 

 ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ

Ο Πλούτωνας στον όγδοο οίκο βρίσκεται στο σπίτι του. Μπορεί αυτό το σπίτι να μοιάζει μ’ ένα βαθύ και σκοτεινό υπόγειο, το σίγουρο όμως είναι ότι βρίσκεται στην απόλυτη κυριότητά σας, στην περίπτωση, βέβαια, που δεν θα φοβηθείτε να κατέβετε τόσα σκαλιά, για να εξερευνήσετε τα άδυτα των αδύτων του εαυτού σας. Μοιραία τότε θα ανακαλύψετε το θησαυρό που κρύβατε μέσα σας, σε ό, τι αφορά τις δυνατότητές σας. Και σε υλικό όμως επίπεδο, ο Πλούτωνας στον τομέα που σχετίζεται με τα κεφάλαια, θα σταθεί πολύ γενναιόδωρος απέναντί σας, μέσα από έτοιμα χρήματα, κληρονομιά ή μπορεί, ακόμα, και από τυχερά παιχνίδια. Η αίσθηση της δύναμης που σας μεταδίδει ο Πλούτωνας θα λειτουργεί ως πολύ δυνατό όπλο στις δύσκολες στιγμές. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ

Μπορεί να χρειαστεί να διανύσετε πολλά μίλια ή χιλιόμετρα για να ανακαλύψετε το θησαυρό του πλούτου που είναι για σας φυλαγμένος. Σε πρακτικό επίπεδο, πιθανόν αυτό να σημάνει μετακίνηση, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, με τον εαυτό σας κυρίως. Ίσως γιατί ένα κομμάτι σας θα αντιστέκεται σε σημείο τέτοιο, ώστε να δηλώνεται άρνηση, προκειμένου να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές. Ο Πλούτωνας στον οίκο της γνώσης και της φιλοσοφίας μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες στη ζωή σας, ώστε με αφορμή κάποια σημαντικά γεγονότα, να αναθεωρήσετε εντελώς το μοντέλο φιλοσοφικής σας αντίληψης. Αναγεννημένοι περνάτε σε μία εντελώς διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων, και ανακαλύπτετε αξίες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε πηγές πλούτου που πιθανόν να μην φανταζόσασταν ότι υπήρχαν. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Στον οίκο της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης, ο Πλούτωνας σας ανοίγει μεγάλες πόρτες γνωριμιών και επαφών, με άτομα ισχύος. Το κλειδί όμως στην περίπτωσή σας είναι να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις μεγάλες ευκαιρίες που θα σας δοθούν στη ζωή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε, και σε προσωπικό επίπεδο, να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα. Το κλειδί του θησαυρού για σας, που αφορά όχι μόνο την οικονομική, αλλά και την ηθική επιβεβαίωση, υπάρχει πάνω στην πόρτα που λέγεται «Επάγγελμα», είναι πολύ πιθανόν όμως να χρειαστεί να ανοίξετε πολλές πόρτες, προκειμένου να φτάσετε σε αυτήν τη μεγάλη, που θα σας εγγυηθεί την άνοδο και την επιτυχία που έχετε ανάγκη, για να μπορέσετε να νιώσετε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Στον τομέα των στόχων, των φίλων, του ανθρωπισμού και της οικουμενικότητας, έρχεται εδώ ο Πλούτωνας να δημιουργήσει βαθιές τομές στη συνείδησή σας, ώστε σε κάποια φάση, -μπορεί κρίσιμη και καθοριστική-, να ανακαλύψετε εντελώς νέους ορίζοντες, και το πιο σημαντικό ακόμα, για να συνειδητοποιήσετε ότι σε αυτόν τον πλανήτη δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν πολλοί συνοδοιπόροι δίπλα μας και προς χάριν ενός κοινού σκοπού, εκφράζουμε δυνατότητες και ταλέντα, που δεν θα μπορούσαμε και στην περίπτωση που κάναμε διαφορετικές επιλογές. Οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν να εκφράσετε τη νέα σας ταυτότητα και δεν αποκλείεται να παίξετε ρόλο ως επικεφαλείς σε κάποιες ομάδες, είτε αυτές αφορούν την αυτογνωσία, είτε την ανθρωπιστική-οικολογική δράση. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ

Η δύναμη και ο πλούτος δεν αποκλείεται να αναδυθούν μέσα από δύσκολα γεγονότα της ζωής σας, μέσα από τις αδύναμες πλευρές του εαυτού σας, μέσα από όλα αυτά που σας εγκλώβισαν σε καταστάσεις, που σε κάποιες φάσεις έμοιαζαν αξεπέραστες. Είστε γεννημένοι θεραπευτές, αφού έχετε έναν μοναδικό τρόπο να αντλείτε ενέργεια από επίπεδα που για τους περισσότερους κρίνεται αδύνατον να προσεγγίσουν. Η πιο δύσκολη υπέρβαση που καλείστε όμως να κάνετε είναι να απελευθερωθείτε από τις εξαρτήσεις σας. Είτε αυτές αφορούν το σώμα, είτε το συναίσθημα και την ψυχή σας. Η προσφορά άνευ όρων, αφού καταφέρετε όμως πρώτα να δώσετε στον εαυτό σας, σας ενεργοποιεί μια πηγή πλούτου, αφού θα βλέπετε όλα όσα έχετε δώσει στους άλλους να σας επιστρέφονται στο δεκαπλάσιο. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-10-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms