Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 7/8/2017, προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
03
08
2017

Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 7/8/2017, προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η μερική έκλειψη της Σελήνης, η οποία θα είναι ορατή από τη χώρα μας. Το φαινόμενο εκτός από ένα υπέροχο θέαμα στον ουρανό για τους απανταχού ρομαντικούς, θα μας επηρεάσει με πολλούς τρόπους. Αναμένονται εντάσεις στο κοινωνικό και πολιτικό προσκήνιο ενώ στη σφαίρα του πιθανού είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς επίσης και οι γεωφυσικές καταστροφές.

Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο, οι εκλείψεις συσσωρεύουν απίστευτες δόσεις ενέργειας που ανάλογα με το ζώδιο και τη διαχείριση που θα κάνουμε, μπορεί να επιφέρουν και πολύ θετικές εξελίξεις. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα επιδράσει η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε κάθε ζώδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ότι η επίδραση των εκλείψεων αρχίζει αρκετό καιρό πριν την έκλειψη και διαρκεί για ένα μεγάλο διάστημα και μετά την έκλειψη, ανάλογα με τη δυναμική της.

 

Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο άξονας Λέοντα – Υδροχόου στον οποία πραγματοποιείται η έκλειψη, σχετίζεται με τους έρωτες, τα παιδιά, τους στόχους, τις συλλογικές δραστηριότητες, τις φιλίες σου. Επειδή η συγκεκριμένη έκλειψη, με τη συμμετοχή του Άρη, ελκύει ενέργειες μεγάλης έντασης, θα πρέπει να προσέχεις σε αυτούς τους τομείς επειδή δεν θα σου είναι εύκολο να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Ωστόσο, στο πρόγραμμα είναι και μια ερωτική γνωριμία ή οι μοιραίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα που, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη, μπορεί να είναι θετικές ή τελειωτικές, σίγουρα όμως λυτρωτικές. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

 Με την επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα βγεις εκτός εαυτού καθώς τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Ο ανταγωνισμός, οι εντάσεις, τα πιεστικά ωράρια, θα εξαντλούν τις δυνάμεις σου. Μάλλον θα ήταν προτιμότερο να πάρεις λίγες μέρες άδεια για διακοπές. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, προκειμένου να αποφύγεις όσο γίνεται τις τριβές. Επίσης, μην κάνεις τώρα κάποια καινούργια αρχή, αλλαγή στον τομέα της καριέρας ή κάποια σημαντική κίνηση που να αφορά στην ακίνητη περιουσία σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε ζωδιακό άξονα που «βλέπει» αρμονικά το δικό σου, πρέπει να συγκεντρωθείς γιατί θα διασπάται η προσοχή σου και μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Ο υποκειμενισμός σου δεν θα σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τα θέματά σου γι αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Το θετικό είναι ότι η έκλειψη μπορεί να σου φέρει μοιραίες συναντήσεις είτε με άτομα του παρελθόντος σου είτε με καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες είναι πιθανό να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών, της περιουσίας, στα ζώδια μέσα από τα οποία εκφράζονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, οι πιο μύχιες πλευρές της ψυχοσύνθεσής σου. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανέναν διακανονισμό και να αναστείλεις κάθε σημαντική κίνηση οικονομικού χαρακτήρα. Αν νιώθεις ανασφαλής, προσπάθησε να μην μεταβιβάζεις την ευθύνη στους άλλους και ιδιαίτερα στο ταίρι σου, ασκώντας συναισθηματικούς χειρισμούς που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις και να επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Συγκεντρώσου σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που δεν έχεις, προκειμένου να κατανικήσεις το αίσθημα ματαίωσης και ανικανοποίητου από το οποίο διακατέχεσαι. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονά σου, με τον Άρη να συμμετέχει στο σχήμα, προκαλεί εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις συμβόλαια, να μην κάνεις μια καινούργια αρχή, να κρατήσεις  επιφυλακτική στάση καθώς θα είσαι υποκειμενικός/η, δεν θα μπορείς να διακρίνεις τον κίνδυνο εκεί που υπάρχει και θα είσαι επιρρεπής στους κόλακες που μπορεί να αποβούν βλαπτικοί. Η έκλειψη θα επιφέρει θετικά γεγονότα αν κάνεις την αυτοκριτική σου και μάθεις από τα λάθη σου. Επίσης, είναι πιθανό να σου φέρει μοιραία συναπαντήματα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης του Αυγούστου πραγματοποιείται στον ευαίσθητο άξονα της καθημερινότητας, της δουλειάς, των φόβων, των μυστικών σου. Θα χάνεις πολλή ενέργεια γι αυτό πρέπει να αφιερώνεις περισσότερες ώρες στην ξεκούραση και σε πράγματα που σου αρέσουν. Να φυλάς τα νώτα σου γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά σου που όχι μόνο θα σε εκθέσουν αλλά και να σε βάλουν στη δύσκολη θέση του απολογούμενου. Επειδή η έκλειψη εγείρει τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, προσπάθησε να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην ανακυκλώνεις συνεχώς αυτά που σε ταράζουν. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με τον έρωτα, τις φιλίες, τους στόχους σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια λάθη σε αυτούς τους τομείς, επειδή θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τα θέματά σου με πολλές δόσεις υποκειμενισμού και εγωισμού. Ωστόσο, όσο και να ξεφύγεις, οι συνέπειες δεν θα είναι ανεπανόρθωτες. Στο πρόγραμμα είναι και οι μοιραίες συναντήσεις ή εξελίξεις, οποίες μπορεί να αποβούν καθοριστικές για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη πλαισιώνεται από την επιθετική επίδραση του Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα, γεγονός που θα σου προκαλέσει πολλή ένταση και δεν θα μπορείς να ελέγξεις την επιθετικότητά σου. Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν τριγμοί είτε στις προσωπικές σου σχέσεις είτε στις επαγγελματικές. Οι εντάσεις στην οικογένεια καθώς επίσης και στον τομέα της καριέρας μπορεί να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος ενέχει το στοιχείο της μεταμόρφωσης. Πίσω από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, κρύβεται κάτι θετικό, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να προβείς σε ουσιαστικές αλλαγές. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 7 Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, χρήζει της προσοχής σου καθώς σε κάνει ακραία υποκειμενικό/η, με αποτέλεσμα να χάνεις την ευθυκρισία σου, να μην μπορείς να μπαίνεις στη θέση των άλλων, να γίνεσαι εύθικτος/η. Θα ήταν προτιμότερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις είτε για την προσωπική είτε για την επαγγελματική σου ζωή αυτή την περίοδο. Ωστόσο, αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία, η οποία να καθορίσει τις εξελίξεις είτε σε θέματα καρδιάς είτε στη δουλειά. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών, των αξιών, της ψυχολογικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες οικονομικού χαρακτήρα, να καθυστερήσουν οι εισπράξεις σου, να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανέναν διακανονισμό. Επειδή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και απωθημένα, προσπάθησε να μην ενοχοποιείς τους άλλους και, κυρίως, το ταίρι σου γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο μεγάλο λάθος που θα σου κοστίσει ακριβά. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες, για να ικανοποιήσεις την ανεβασμένη σου λίμπιντο, μιας και το παιχνίδι «ανάβει»… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στο ζώδιό σου με τη συμμετοχή του Άρη, προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς οι εντάσεις, η κυκλοθυμία, η έλλειψη ευθυκρισίας λόγω του υποκειμενισμού σου, μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάποιος θα βρίσκεται που θα σε αναστατώνει με τις παράλογες, εγωιστικές απαιτήσεις του. Ωστόσο, στο πρόγραμμα είναι και οι μοιραίες συναντήσεις με άτομα που ίσως καθορίσουν τις εξελίξεις στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για το ζώδιό σου, το οποίο σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά σου αλλά και τη σφαίρα των πιο μύχιων φόβων και απωθημένων σου. Πρέπει να προσέχεις στη δουλειά αυτή την περίοδο, να αποφεύγεις τις εντάσεις, να αναβάλλεις τις σημαντικές κινήσεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Επειδή δεν αποκλείεται να βυθιστείς σε αρνητικά συναισθήματα και σε αναμνήσεις που σε στεναχωρούν, προσπάθησε να μη χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και, αντί να νιώθεις απογοήτευση, ενεργοποιήσου αποφασισμένος/η να μάθεις από τα λάθη σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-08-2017 11:28
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms