Quantcast
Πως αντιδρούν τα ζώδια στην αργοπορημένη αγάπη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
04
12
2017

Πως αντιδρούν τα ζώδια στην αργοπορημένη αγάπη;

Λίλα Δασκαλάκη

Πολλά σενάρια μπορεί να γράψει ο έρωτας, όταν αποφασίσει να έρθει αργά στη ζωή μας. Μπορεί να είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας της εφηβείας ή των πρώτων νεανικών χρόνων, τότε που όλα ήταν εύκολα στο να εκπληρωθούν και να εμφανιστεί όταν ήδη βρισκόμαστε σε σχέση γάμου. Ή, ακόμα, να έχουν περάσει τα χρόνια, να έχουμε ταλαιπωρηθεί από αλλεπάλληλες σχέσεις και να βρούμε το άλλο μας μισό, όταν πια βιολογικά δεν μας επιτρέπεται να έχουμε το πολυπόθητο δώρο του έρωτα, ένα παιδί. Παίζει περίεργα σενάρια ο έρωτας, όπως αυτό του να έρθει σε μεγάλη πια ηλικία, όταν σχεδόν έχουμε παραιτηθεί από τη ζωή, πόσο μάλλον από τον έρωτα. Η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού οι άνθρωποι δεν μπορούν να τον ζήσουν μέσα από όλες τις εκφάνσεις του.

Τι μπορεί να συμβεί όταν η αγάπη φτάνει αργά;

 

Στον έρωτα όμως, δεν συμμετέχουν μόνο τα σώματα, κυρίως η καρδιά συμμετέχει μέσα από τη συναισθηματική ανύψωση που σου προσφέρει. Όπως όμως και να έχουν τα πράγματα, σε όποια φάση και να μας βρει ο έρωτας, σημασία έχει ότι βάζει τη ζωή μας σε άλλη τροχιά. Μας δίνει νόημα και κίνητρα, ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να κρατηθούμε στη ζωή, αλλά και να την ζήσουμε ολοκληρωμένα, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να ενεργοποιεί όλα μας τα κέντρα.

Ο Κρόνος είναι αυτός που συνυπογράφει τέτοιου είδους σενάρια, και ειδικά όταν στον προσωπικό αστρολογικό μας χάρτη, κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες, κυρίως με την Αφροδίτη, όπως επίσης και ο Ποσειδώνας, όταν επίσης σχηματίζει γωνίες με Ήλιο Ερμή, Αφροδίτη, αφού αυτό σημαίνει πως το άτομο μπορεί να περιμένει ακόμα και μια ολόκληρη ζωή για να ζήσει αυτό που έχει ανάγκη η καρδιά του ή συνειδητά να περιμένει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πέρασε κάποια στιγμή από τη ζωή του ατόμου, χωρίς όμως οι ίδιες οι συνθήκες να επιτρέψουν στο να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Από τα ζώδια και μόνο, μπορούμε να έχουμε μία εικόνα για το πώς διαχειρίζονται τα ζώδια ανάλογες καταστάσεις, και το κατά πόσον είναι διαθέσιμα να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.


Πάμε να δούμε αναλυτικά πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν έρχεται αργά η αγάπη στη ζωή του:


ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, δεν είναι τόσο συνηθισμένη περίπτωση, αυτή του να ζήσει το μεγάλο έρωτα αργά στη ζωή του. Βεβαίως και μπορεί αυτό να συμβεί, στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, αυτό δεν αφορά έναν αργοπορημένο έρωτα, αφού από πολύ νωρίς, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και να μην αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι’ αυτό και δεν έχει απωθημένα στη ζωή του. Όλα τα ζει τη στιγμή που πρέπει, και όσο πρέπει, για να πάρει την επιβεβαίωση. Στην περίπτωση όμως που συμβεί αυτό, δεν θα υπολογίσει τίποτα. Γρήγορα θα πάρει τις αποφάσεις του, ακόμα και αν αυτές σημαίνουν αποφάσεις ζωής, ακόμα και αν βρίσκεται σε γάμο, έχοντας δημιουργήσει οικογένεια. Και το πιο σημαντικό ακόμα, δεν μετανιώνει για τίποτα. Όλα είναι καλώς καμωμένα, γιατί έτσι έπρεπε να είναι. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι εύκολη περίπτωση για τον Ταύρο, αυτό το να ανταποκριθεί στον αργοπορημένο έρωτα, και ειδικά στην περίπτωση που έχει βρει το λιμάνι του. Ούτε του είναι εύκολο να μπαίνει σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Από πολύ νωρίς σχετικά, είναι ξεκάθαρος απέναντι στα αιτήματά του, όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας, και συνήθως λειτουργεί με συνέπεια και πίστη απέναντι στον/στη σύντροφο, γιατί δεν του αρέσει να λειτουργεί υπόγεια, να έχει παράλληλη ζωή. Και το πιο σημαντικό, δεν διακυβεύει τα κεκτημένα του. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για μία περίπτωση από το παρελθόν που σφράγισε τη μνήμη του, θα δυσκολευτεί μέχρι να πάρει την απόφαση. Εάν όμως δεν μπορέσει να κυριαρχήσει η λογική του, τότε θα το ζήσει με όλη τη δύναμη της ψυχής του, πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η φωνή της λογικής για να τον κατευθύνει προς το σωστό, αυτό που δεν θα του επιτρέψει να εκτροχιαστεί από τις ράγες του. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο ανήσυχος, ανώριμος και σκανταλιάρης είναι ο Δίδυμος, άλλο τόσο σταθερός και αμετακίνητος από τη σχέση, και δη του γάμου, αφού φροντίζει από μικρή σχετικά ηλικία να βρει τη μαμά ή τον μπαμπά που θα τον φροντίζει, θα τον κανακεύει και θα του βάζει όρια. Όσο δυνατή και να είναι η πρόκληση, δύσκολα θα εγκαταλείψει προκειμένου να ζήσει τον έρωτα από το παρελθόν ή τον έρωτα που θα τον ενεργοποιήσει σεξουαλικά. Γιατί συνήθως μέχρι σ’ αυτό το επίπεδο ενεργοποιείται ένας Δίδυμος και όταν ήδη υπάρχει μία σοβαρή σχέση στη ζωή του. Δεν θα αρνηθεί, τις περισσότερες φορές όμως δεν θα εμπλακεί συναισθηματικά, αφού είναι δεδομένο γι’ αυτόν ότι με τον/τη σύντροφο που επέλεξε θα γεράσει. Λίγο πολύ αδιάφορο τον αφήνουν τα μοιραία πάθη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κοιτάξει να ωφεληθεί, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία χαρακτηριστική περίπτωση ο Καρκίνος, με την έννοια ότι πάντα υπάρχει μέσα του κάτι από το παρελθόν, κάτι που έμεινε ανολοκλήρωτο, έτσι για να έχει κάτι να θυμάται και να περιμένει. Δεν διακυβεύει τίποτα όμως για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Γιατί συνήθως, μέσα στην οικογένεια θα τον βρει ο αργοπορημένος έρωτας, αφού από πολύ νωρίς σχετικά μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία. Δύσκολα όμως θα πει όχι. Θα το ζήσει, εκφράζοντας τα πιο δυνατά συναισθήματά του, δημιουργώντας δύο παράλληλους κόσμους, καθόλου όμως εύκολο δεν θα είναι γι’ αυτόν, με αποτέλεσμα να βιώνει συνεχείς συγκρούσεις με τον εαυτό του. Και η μοναδική ίσως περίπτωση είναι ο Καρκίνος που μπορεί να ανταποκριθεί στον έρωτα σε μεγάλη ηλικία, στην περίπτωση που τον βρει μόνο στη ζωή, χωρίς σύντροφο. Τη δεύτερη εφηβεία του θα ζήσει, και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσει να κάνει όνειρα για τη ζωή. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

ΛΕΩΝ

Κάτι τέτοια σενάρια περιμένει ο Λέοντας, προκειμένου να εκφράσει τον καλύτερο εαυτό του, αυτόν τον εαυτό που θα σφραγίσει και τη ζωή όσων πέρασαν ερωτικά από δίπλα του. Σταθερός στην ήδη υπάρχουσα σχέση, μόνο σε έναν μπορεί όμως να δοθεί ολοκληρωτικά, και αυτή είναι και η μεγάλη του δυσκολία, αφού είναι πολύ πιθανόν όλο αυτό να το βιώνει πολύ ενοχικά. Το μεγαλύτερο πλήγμα που θα μπορούσε να του συμβεί είναι να έρθει ο μεγάλος έρωτας να τον συναντήσει, σε ηλικία που δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά ή οι ίδιες οι συνθήκες να μην το επιτρέπουν. Η ανάγκη του να αποκτήσει έναν καρπό από το μεγάλο έρωτά του είναι τέτοια, ώστε θα μπορούσε αυτό να επιτρέψει στο να συμβεί, ακόμα και αν θα έπρεπε να το κρατήσει μυστικό σε όλη τη ζωή του, και όσον αφορά την ταυτότητα του παιδιού. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τραβάει ο οργανισμός του το μοιραίο. Έλκεται από καταστάσεις με περίεργα σενάρια. Αναζητά το πάθος, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, και ίσως αυτό να λειτουργεί ως ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να μην παραιτηθεί από τη ζωή, όταν πια θα έχουν περάσει τα χρόνια. Στην περίπτωση που βρίσκεται σε σχέση γάμου, δύσκολα θα πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει, αφού δεν του είναι καθόλου εύκολο να πληγώνει τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται τη ζωή του. Και ένας ακόμα λόγος, είναι ο φόβος της έκθεσης. Δύσκολα αυτό μπορεί να το διαχειριστεί. Θα προτιμήσει να έχει παράλληλη ζωή, και μάλιστα αυτό το καταφέρνει πολύ καλά, και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όσον αφορά τον έρωτα σε μεγάλη ηλικία, εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα, και λόγω της ιδιορρυθμίας του που γίνεται πιο έντονη, όσο περνούν τα χρόνια. Δύσκολα θα μπορούσε στη μεγάλη ηλικία να συμβιώσει με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν γνωρίζεται πολλά χρόνια. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο που διαθέτει τη μεγαλύτερη ευκολία στο να μπορεί να εγκαταλείψει, προκειμένου να ζήσει το μεγάλο έρωτα, που στις περισσότερες των περιπτώσεων έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν, και όχι από το μακρινό μέλλον. Και μάλιστα του εμφανίζεται σε μία φάση της ζωής του, όπου ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις του. Τίποτα δεν πρόκειται να τον πτοήσει, ακόμα και η ύπαρξη των παιδιών, αφού η δική του συναισθηματική ισορροπία κρίνεται ως το πιο σημαντικό κίνητρο για τις επιλογές του. Γι’ αυτό και δεν τον ενδιαφέρει τι θα αφήσει πίσω του. Όσον αφορά τον έρωτα σε μεγάλη ηλικία, ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, και μάλιστα βοηθά και τον/τη σύντροφο πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στη σχέση, γιατί για το Ζυγό η συντροφικότητα είναι αυτή που λειτουργεί ως η πιο ισχυρή ανάγκη του, και όχι το σεξ. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσόρισες έρωτα και πάθος και εξάντληση και θυσία, όλα μαζί θα τα τραγουδήσει ένας Σκορπιός, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όταν θα έρθει να του χτυπήσει την πόρτα. Τον περιμένει όμως, από τη στιγμή που τελείωσε ο προηγούμενος. Ξαποσταίνει για λίγο, και μετά προς τη δόξα τραβά. Ένας είναι όμως ο μεγάλος έρωτας, και είναι σε θέση από την πρώτη στιγμή να τον αναγνωρίσει μέσα από το μοναδικό ένστικτο που διαθέτει. Και νεκρούς ανασταίνει ο Σκορπιός, πόσο μάλλον πεθαμένες αισθήσεις. Γι’ αυτό και ο/η σύντροφος θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό, στην περίπτωση που όταν βρεθεί μόνος/η σε μεγάλη ηλικία η ζωή του στείλει έναν Σκορπιό. Σε περίπτωση όμως που ο αργοπορημένος έρωτας τον βρει τον Σκορπιό σε οικογένεια, δύσκολα θα πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει, και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού το παρασκήνιο γι’ αυτόν λειτουργεί σαν τη δεύτερή του φύση. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα θα μπορούσε να ζήσει ένας Τοξότης σε μεγάλη ηλικία, πόσο μάλλον το μεγάλο έρωτα που έρχεται στη ζωή του, μπορεί ακόμα και από τα φοιτητικά του χρόνια, για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή δεν σταματάει ποτέ. Το πιο πιθανό είναι να τον βρει ελεύθερο, και έτσι χωρίς εμπόδια να τον ζήσει με αυτόν τον μοναδικό τρόπο που έχει ο Τοξότης, μέσα από τη χαρά, την ξεγνοιασιά, τα ταξίδια. Σε περίπτωση όμως που δεν τον βρει μόνο, αλλά σε σχέση σοβαρή, και το πιο δύσκολο ακόμα σε οικογένεια, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, και ίσως και να περάσει από μεγάλες δυσκολίες, προκειμένου να μπορέσει να βρει τις ισορροπίες και να πάρει την απόφαση για το τι πρέπει να κάνει. Εάν πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό, τότε το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει την επιθυμία του. Θα φροντίσει όμως, να το κάνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο για τον άλλον. Και στην περίπτωση που διαθέτει οικονομική επιφάνεια, θα τον ανταμείψει με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, ο σοβαρός και απόλυτα συνεπής στις οικογενειακές του υποχρεώσεις, θα πει «ναι» στη μεγάλη πρόκληση, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται. Ο Κρόνιος του ζωδιακού είναι πάντα ανοιχτός στον έρωτα, και ειδικότερα όσο περνούν τα χρόνια, και λόγω του ότι έχει καταφέρει να φτάσει εκεί που θέλει επαγγελματικά, άρα μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και κατά συνέπεια πιο δυνατός απέναντι στα μάτια της/του συντρόφου. Παρότι δεν του είναι καθόλου εύκολο να εγκαταλείψει, μπορεί και να το κάνει όμως, στην περίπτωση που δεν μπορεί συναισθηματικά να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει. Και ειδικότερα στην περίπτωση που ο έρωτας προέρχεται από το παρελθόν, αφού η τάση της παρελθοντολαγνείας τον διακατέχει πολύ έντονα. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από το μέλλον συνήθως αναζητά ο Υδροχόος τον έρωτα. Αναζητά τον έρωτα, μέσα από πρόσωπο που θα μπορούσε να τον πάει μακριά από αυτό που ζει, μέσα από ένα μοντέλο σχέσης ελεύθερο, χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις μέσα στην καθημερινότητά του. Δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σταθερή του σχέση, ίσως γιατί δεν του είναι καθόλου εύκολο να μπει στη διαδικασία να χτίσει κάτι καινούργιο, ειδικά πάνω στις βάσεις της επικοινωνίας. Στην περίπτωση που ο μεγάλος έρωτας τον βρει σε μεγάλη ηλικία και μόνο, τότε μια χαρά μπορεί να ανταποκριθεί, φτάνει μόνο να μπορεί το πρόσωπο που θα του ταράξει τα νερά των συναισθημάτων του, να του έχει πρώτα ταράξει τα νερά του νου του, μέσα από τον ιδιόρρυθμο τρόπο επικοινωνίας και μέσα από την κοινή θεώρηση απέναντι στα ανθρωπιστικά θέματα. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ακόμα και μέχρι το τέλος της ζωής του, μπορεί να περιμένει ο Ιχθύς τον ιδανικό έρωτα, αυτόν που θα έρθει από μακριά, να τον πάρει από αυτόν τον άχαρο και αφιλόξενο κόσμο. Δεν θέλει πολύ για να ενθουσιαστεί και να πει το μεγάλο «Ναι», ακόμα και αν αυτό σημαίνει χωρισμός, δύσκολα όμως θα μπορούσε να εγκαταλείψει τα παιδιά του. Σε περίπτωση που ο έρωτας του χτυπήσει την πόρτα σε μεγάλη ηλικία, μια χαρά θα ανταποκριθεί, είναι οι περιπτώσεις αυτών των ηλικιωμένων ζευγαριών που τους βλέπουμε το καλοκαίρι να περπατούν χεράκι-χεράκι στον παραλιακό δρόμο. Αυτός είναι ο Ιχθύς. Πάντα θα έχει ωραία λόγια να πει, να μπορεί να κάνει ρομαντικούς περιπάτους, να κάνει όνειρα για τη ζωή, που σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει, και όταν βιώνει τη φάση του έρωτα. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής