Επιχείρηση: Η Γοητεία στα 12 ζώδια! Μάθε όλα τα μυστικά.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
09
07
2019

Επιχείρηση: Η Γοητεία στα 12 ζώδια! Μάθε όλα τα μυστικά.

E-zwdia

Όχι, που θα μας γλυτώσει…! Μωρέ, είναι να μη μας μπει κάτι στο μυαλό, γιατί αν μας μπει για τα καλά, δεν ξεκολλάει… ο κόσμος να ’ρθει τούμπα! Κι επειδή και μαχητικές είμαστε και ευρηματικές είμαστε, όταν το θέλουμε, η νίκη είναι πάντα με το μέρος μας! Αρκεί μόνο να μην είμαστε ανυπόμονες, γιατί τότε κάπου κάτι δε θα προσέξουμε καλά και θα φύγει το παιχνίδι από τα δικά μας χέρια. Σωστή στρατηγική θέλει και αν μη τι άλλο, να ξέρετε το βασικότερο… το ζώδιό του! Κι επειδή ποτέ δεν πάμε αυτοσχεδιάζοντας και «αδιάβαστοι» στο πεδίο της μάχης, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες και χαρακτηριστικές μορφές συμπεριφοράς, ανάλογα με το ζωδιακό του τύπο και από εκεί θα ξεκινήσετε για να κάνετε το πρώτο σας βήμα, γιατί μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

 

Επιχείρηση Γοητεία… στα 12 ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ

Στον Κριό σας οφείλετε να σεβαστείτε τη φύση του κυνηγού που τον χαρακτηρίζει. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του «κουνήσετε» μόνο λίγο… την «ουρά σας»! Είναι ρομαντικός και ταυτόχρονα επιθετικός και δε θα χάσει πολύ χρόνο, προκειμένου να αποκτήσει αυτό που θέλει. Σίγουρα, δε θα μείνετε για πολύ με ερωτηματικά. Χαμογελάστε του, περάστε για λίγο από κοντά του και με κάποια δικαιολογία πλησιάστε τον τόσο, όσο δηλαδή για να τεθεί σε ενέργεια το ηφαίστειο που λέγεται Κριός! Μην αρχίσετε, όμως, μετά το παιχνίδι της γάτας με του ποντικού, θα ξενερώσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του το ίδιο γρήγορα όπως όταν ξεκίνησε

ΤΑΥΡΟΣ

Μη σας ξεγελάσει το αεικίνητο και σπιρτόζικο βλέμμα του. Αναζητά παντού ερωτικά ερεθίσματα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα περάσει και γρήγορα «στο ψητό». Θέλει τον χρόνο του και ίσως να χρειαστεί από μεριά σας τεράστια κάποιες φορές υπομονή! Εσείς φροντίστε για το ανάλογο περιβάλλον που θα βρεθείτε κι αυτό σημαίνει τον απαραίτητο φωτισμό, την κατάλληλη μουσική και φυσικά… γεύσεις! Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους και την κατάλληλη στιγμή. Δεν του αρέσουν τα βίαια και απότομα κόλπα, είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και φιλήδονος τύπος. Γνώσεις μασάζ… θα εκτιμηθούν δεόντως! Λαιμός και πλάτη, η αχίλλειος πτέρνα του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ δε θα μιλήσουν τα μάτια σας, αλλά τα μυαλά σας! Μιλάμε για πολύ εγκεφαλικό τύπο. Αν θέλετε να του τραβήξετε αμέσως το ενδιαφέρον του, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να του πετάξετε μερικές έξυπνες ατάκες, που να αφήνουν όμως αρκετά περιθώρια για πάνω από δύο ερμηνείες… Άπαξ και ο Δίδυμός σας δείχνει ότι τσίμπησε και προσπαθεί να αναλύσει τι είναι αυτό που μόλις άκουσε, έχει κάνει κιόλας το πρώτο βήμα προς το μέρος σας και δεν το έχει καταλάβει ακόμη ούτε ο ίδιος! Αυτό που χρειάζεται να προσέχετε από μεριά σας είναι ο κίνδυνος της επανάληψης. Μπορεί να βαρεθεί εύκολα και να χάσει το ενδιαφέρον του εξίσου γρήγορα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάνω απ’ όλα, χρειάζεται να νιώσουν ασφαλείς και ότι έχουν την αμέριστη προσοχή σας σε ό, τι σας λένε. Εσείς, από τη μεριά σας, δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας και στο τι θα πείτε. Μη νιώσουν ότι πιέζονται για να εκφραστούν για θέματα που δεν είναι έτοιμοι ακόμη, γιατί τότε θα αρχίσουν να σας κουνιούνται όπως ο …κάβουρας και δε θα έχετε ιδέα για το που πατάν τα πόδια σας. Θέλουν και έχουν ανάγκη από χρόνο για να αποφασίσουν. Το κυριότερο, όμως, να δείχνετε τη ρομαντική σας διάθεση και το πόσο σημαντικός είναι στα μάτια σας. Αφήστε σε εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση προς το μέρος σας, εσείς μέχρι τότε… φροντίστε να τον αιχμαλωτίσετε με το βλέμμα σας και το χαμόγελό σας!

ΛΕΩΝ

Φροντίστε την εμφάνισή σας από το μαλλί σας μέχρι το ντύσιμό σας. Ένας Λέοντας ξέρει να εκτιμά και να εκφράζεται ανάλογα γενναιόδωρα σε μια όμορφη και αιθέρια ύπαρξη. Από τη μεριά του, αυτό που έχει ανάγκη να εισπράξει είναι ο θαυμασμός σας και η προσοχή σας. Αφήστε σε εκείνον να επιλέξει τη στιγμή που θα σας προσεγγίσει πιο… στενά. Γελάστε μαζί του και αφήστε να εκφραστεί η παιδική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα τον καταγοητέψετε! Μηνδιανοηθείτε όμως να του ασκήσετε κριτική, έστω και καλοπροαίρετη, γιατί τότε… το χάσατε το παιχνίδι. Εκφράστε την αισθησιακή πλευρά σας, δείχνετέ του ότι εκείνος είναι πάντα ο πρωταγωνιστής στα δικά σας τα μάτια και εκείνος θα είναι πάντα δικός σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά, ένας Παρθένος δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για να τον κάνετε να χαλαρώσει και να εκφραστεί συναισθηματικά ή ερωτικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζονται το χρόνο τους και από την πλευρά σας ένα συνδυασμό διακριτικότητας, ευγένειας αλλά και τη σωστή αναλογία χιούμορ και σοβαρότητας. Ίσως να μην είναι ο άνθρωπος που θα σας αρπάξει και θα σας φιλήσει με πάθος, από το πρώτο κιόλας ραντεβού σε δημόσιο χώρο, αλλά που θα προτιμήσει έναν πιο ασφαλή και προσωπικό χώρο για να σας εκφράσει τον έρωτά του. Φυσικά και εξυπακούεται ότι η εμφάνισή σας θα είναι άψογα φροντισμένη, καθώς και ότι το κορμί σας θα αναδύει ευχάριστες μυρωδιές…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός σας είναι ήδη ερωτευμένος με τον έρωτα! Αυτό μπορεί να δείχνει ότι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, αλλά χρειάζεται προσοχή για να εξακολουθήσετε να του κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον του για σας. Φυσικά και το θέμα της εμφάνισης είναι ένα κομβικό σημείο για εκείνον αλλά όχι το μόνο. Η εξυπνάδα σας, το χιούμορ σας και η καλή σας διάθεση απέναντί του είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία. Δεν αντέχει τη μιζέρια, το ψέμα και την αγενή συμπεριφορά. Κάντε τον να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σας και πόσο τον θαυμάζετε. Μη φανείτε αδιάκριτη στα θέματα της προσωπικής του ζωής και δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης για να σας ανοιχτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση μ’ ένα Σκορπιό δεν είναι κι η πιο εύκολη υπόθεση. Όσο εκείνος μπορεί να σας διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο, άλλο τόσο δύσκολο είναι ίσως για σας να τον κατανοήσετε. Από τη μια σας μαγνητίζει, όπως τα έντομα το φως, κι από την άλλη ξέρετε πολύ καλά ότι κινδυνεύετε να …καείτε, αν πλησιάσετε περισσότερο. Έλα όμως που ο κίνδυνος πολλές φορές μας ελκύει. Οδηγήστε τον οπωσδήποτε κάπου απομονωμένα, θέλει πάντα έναν δικό του χώρο προστατευμένο από τα ξένα βλέμματα. Εκεί μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί του σε πιο προχωρημένες καταστάσεις…! Χρειάζεται να του εμπνεύσετε εμπιστοσύνη και δεν αποκλείεται να σας περάσει από πολλά δοκιμαστικά τεστ, ώσπου να σας εμπιστευτεί στο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο χαρούμενο, καθόλου καταπιεστικό, στενοκέφαλο και κτητικό, που να τον αγαπά χωρίς να τον δεσμεύει. Οπότε, παίξτε το όσο περισσότερο άνετες και ανεξάρτητες γίνεται. Θα του τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μια αυθόρμητη, ευχάριστη και φιλική προσέγγιση. Προκαλέστε τον και θα δείτε ότι θα τολμήσει σε ό, τι κι αν είναι αυτό. Η απόκτηση νέων εμπειριών είναι η δική του εξάρτηση. Θέλετε να μιλήσετε στην καρδιά του; Προτείνετέ του ένα ταξίδι για το επόμενο Σαβ/κο και θα πετάξει τη σκούφια του. Αν μάλιστα, εκεί που θα πάτε, έχετε άμεση επαφή με τη φύση, ακόμη καλύτερα! Φιλοσοφικές ή θεολογικές συζητήσεις είναι στα ενδιαφέροντά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως έχει πάντα ένα αξιοπρεπές στυλ, εγωισμό και μια σοβαρότητα που δε σου αφήνει πολλά περιθώρια για… παράτολμα σχέδια (δες Σκορπιό). Παρ’ όλα αυτά, μη σας πτοεί το ιδιαίτερα σοβαρό του στυλ, εκτιμά πολύ το έξυπνο χιούμορ και είναι εξαιρετικό το πώς μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα, κάνοντάς σας να σκάσετε στα γέλια. Αν μάλιστα το κάνει αυτό, σημαίνει ότι έχετε κερδίσει την εύνοιά του! Θα σας περάσει από ακτίνες Χ, θα «ζυγίσει» καλά όλες τις πιθανότητες και μετά θα σας ανοιχτεί. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μαζί του. Κερδίστε την εμπιστοσύνη του και το να μπείτε στην καρδιά του θα είναι απλώς ζήτημα χρόνου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο φιλικός, ανοιχτός και γενικά εύκολα προσεγγίσιμος σας φαίνεται, άλλο τόσο δύσκολα μπορεί να σας ανοιχτεί. Από την πρώτη φιλική επαφή σας, σας έκανε να νομίζετε ότι τον ξέρατε από καιρό, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιείτε ότι στην ουσία δεν είναι καθόλου αυτό που αφήνει στην αρχή να φανεί. Γενικά, είναι δύσκολος στο να δεθεί και να ανοιχτεί συναισθηματικά, βέβαια, όταν το κάνει, το κάνει για μια ζωή ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελε να είναι. Μπορείτε να τον κατακτήσετε, αν του δείξετε, πέρα από την γυναικεία σας πλευρά, κι ένα άλλο πρόσωπο πιο ενδιαφέρον για εκείνον, το πρόσωπο της επαναστάτριας, της ανεξάρτητης και μη συμβατικής γυναίκας.

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς είναι πάντα ένας ρομαντικός και ευαίσθητος άντρας. Τον μαγεύει ό, τι έχει σχέση με το μυστήριο και οτιδήποτε τον βγάζει έξω από τη σκληρή πραγματικότητα. Φροντίστε τα πρώτα σας ραντεβού να είναι σε μέρη με χαμηλό φωτισμό, ρομαντική μουσική και οπωσδήποτε κοντά σε νερό. Θα «λυθεί» και θα αφεθεί στα χέρια σας ολοκληρωτικά. Ο τόνος της ομιλίας σας, φροντίστε να είναι γλυκός και αισθησιακός, δείξτε του θαυμασμό και επιβεβαίωση, θα τον απογειώσετε! Αποφύγετε σχόλια αρνητικής κριτικής, έστω και με καλή εκ μέρους σας πρόθεση, θα φοβηθεί και θα αποτραβηχτεί, χρειάζεται ιδιαίτερη ενθάρρυνση για να σας εμπιστευθεί και χαλαρώσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-07-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση