Quantcast
Clery's Corner: Γιατί αποφεύγει τη δέσμευση;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
12
10
2017

Clery's Corner: Γιατί αποφεύγει τη δέσμευση;

E-zwdia

Όλα καλά κι όλα ωραία με την καινούρια σου ερωτική ιστορία, ώσπου κάποια μέρα δεν τον βρίσκεις στα τηλέφωνα, δεν τον βρίσκεις στο σπίτι του κι αρχίζουν οι δικαιολογίες, του στυλ: «είχα πολλή δουλειά σήμερα», «ήμουνα σε σύσκεψη και δεν μπορούσα να απαντήσω στο τηλέφωνο ή το είχα στο αθόρυβο και δεν τ’ άκουσα», «με πήρε ο ύπνος από την κούραση», «ήμουνα στης μαμάς μου για φαγητό», «ένας φίλος είχε κάποιο πρόβλημα κι έπρεπε να τον βοηθήσω»…

Σύννεφα αρχίζουν και μαζεύονται πάνω από το όμορφο κεφαλάκι σας, πριν αρχίσουν όμως οι κεραυνοί, τα μπουμπουνητά και ξεσπάσει η θύελλα, δίνετε ένα περιθώριο χρόνου, λέγοντας: «Βρε, μπας και λέει αλήθεια; Μη βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα…» Κι εδώ που τα λέμε, καλά κάνετε, πάντα δίνουμε και μία και δύο ευκαιρίες, πριν βγάλουμε την ετυμηγορία. Όταν όμως βλέπετε ότι επαναλαμβάνεται για περισσότερες φορές, «ψύλλοι στ’ αυτιά σας μπήκανε» και καλά κάνουν!Διάβασε το ζώδιό του ή το δικό σου:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός συνήθως δε φοβάται τη δέσμευση, θα την αποφύγει, μόνο αν φοβηθεί ότι θα πέσει σε ρουτίνα μαζί με το άλλο άτομο. Ρουτίνα και επανάληψη θα τον κάνουν να νιώθει ότι λιγοστεύει ο αέρας στα πνευμόνια του! Αν και μπαίνει παρορμητικά και με τα μούτρα σε μια σχέση, θα χάσει σύντομα το ενδιαφέρον του αν το νέο πεδίο μάχης που έλπιζε να δράσει, είναι απλώς …μια γαλήνια λιμνούλα. Χρειάζεται ανοιχτούς ορίζοντες και κάποια δίπλα του που θα θεωρήσει αντάξια του σε θάρρος για να μπει σε νέες περιπέτειες. Χρειάζεται ψηλές βουνοκορφές για να τις κατακτήσει. Αν νιώσει, λοιπόν, ότι η σχέση σας είναι ένας απλός λοφίσκος, σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του. Τα πολύ εύκολα τον ξενερώνουν, είναι λίγο «τραβάτε με κι ας κλαίω». Το να του φέρεστε ως μαμά ή ως καλή «αδελφή του Ελέους», θα τον απομακρύνουν.  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ 

Φοβάται την αλλαγή. Αλλαγή για εκείνον σημαίνει θάνατος! Θάνατος του παλιού του εαυτού. Με το δίκιο του λοιπόν τρομάζει. Φοβάται ότι θα πρέπει να αλλάξει τις συνήθειές του, τους καθημερινούς του ρυθμούς, τα ενδιαφέροντά του, τις παρέες του… Φυσικά και δεν είναι πάντα το δικό σας ζητούμενο, αλλά έλα που εκείνος αυτό έχει στο μυαλό του. Μια μόνιμη σχέση, τη θεωρεί μια άνευ όρων παράδοση! Το παιχνίδι λοιπόν είναι στα χέρια σας, ώστε να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι το να δεσμευτεί μαζί σας δε σημαίνει ότι αποδεσμεύεται από τους προηγούμενους στόχους του. Εξάλλου, ένας άνθρωπος που ξέρει από δέσμευση θα παραμείνει και δεσμευμένος στους στόχους του. Αν τον τρομάξετε με σύντομες για εκείνον αποφάσεις, θα προτιμήσει να τρέξει μακριά, παρά να κάτσει να σκεφτεί ότι ίσως δεν είναι για το κακό του.  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το θεό Ιανό! Δύο πρόσωπα, δυο προσωπικότητες, δυο θέλω στη ζωή. Συχνά όλα αυτά αντικρουόμενα μεταξύ τους αλλά και αλληλοσυμπληρούμενα. Αν νιώσει ότι σας έχει του χεριού του και δεδομένη, θα χάσει όλο το ενδιαφέρον του για περαιτέρω εξερεύνηση. Θέλει κάτι νέο και διαρκώς φρέσκο αεράκι να διατρέχει τη σχέση σας. Αν νιώσει ότι «βάλτωσε» το πράγμα, ότι είστε ανοιχτό βιβλίο και δεδομένη για εκείνον, θα παγώσει. Αέρας, κι ο αέρας δύσκολα πιάνεται στα δίχτυα μας. Το θέμα όμως είναι, να φανεί και σ’ εκείνον δύσκολο να σας κατακτήσει… Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να νιώσει ότι χάνει την ελευθερία του σε οποιοδήποτε τομέα, της σκέψης, της συμπεριφοράς, στο στυλ ζωής που ακολουθούσε πριν σας γνωρίσει. Το να σκεφτεί και μόνο ότι μια γυναίκα μπορεί να σταθεί αφορμή για να εγκλωβιστεί σε καθημερινά βαρετά πράγματα, είναι αρκετό για να πετάξει μακριά με ταχύτητα φωτός! Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το ζώδιο της οικογένειας και να φοβάται τη δέσμευση; Κι όμως γίνεται. Ο φόβος μην πληγωθεί είναι αρκετός για να κλειστεί στον εαυτό του και να μη δείχνει τα πραγματικά του συναισθήματα. Η δέσμευση για εκείνον σημαίνει ισόβια συμβίωση, το «για πάντα μαζί» μάλλον κάποιος Καρκίνος το πρωτοείπε. Αν δεν είναι σίγουρος ότι είστε το κατάλληλο άτομο που δε θα τον προδώσετε και δε θα τον απογοητέψετε ποτέ στη ζωή σας, δε θα είναι ποτέ ολότελα δικός σας. Πότε θα είναι και με τα δυο του πόδια μέσα στη σχέση και πότε μόνο με το ένα, νιώθοντας την απειλή του τέλους. Ενός τέλους που στην πραγματικότητα δεν το θέλει καθόλου, αλλά που με την συμπεριφορά του μπορεί να το φέρει μια ώρα αρχύτερα. Η κυκλοθυμική του συμπεριφορά μπορεί εύκολα να μας μπερδέψει, εδώ μπερδεύει τον ίδιο, εσάς δε θα επηρεάσει; Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι μας φοβάται την απομυθοποίηση! Είτε εκ μέρους σας, είτε εκ μέρους του. Είναι όμως πολύ περήφανο για να το δείξει. Όσο όμως δυνατό και περήφανο είναι, άλλο τόσο τον φοβίζει το να πέσει από το βάθρο του εκείνος ή εσείς. Συνήθως δε φοβάται την δέσμευση ως δέσμευση, αλλά την καταπίεση που μπορεί να υποψιαστεί ότι θα του επιβληθεί μέσα από την καθημερινή συμβίωση. Αν μάλιστα αντιληφθεί ότι φιλοδοξείτε να πάρετε το «πάνω χέρι» στη σχέση, θα τρέξει ελεύθερο μακριά σας. Αν και αρκετά δημοκρατικός στις αντιλήψεις του, το αίσθημα του ηγέτη και του αρχηγού, έστω κι αν πιστεύει ότι φροντίζει καλοπροαίρετα για τους δικούς του, δεν υπάρχει περίπτωση να το αποχωριστεί. Αν κάποια στιγμή τον επικρίνατε ή τον αμφισβητήσατε με τρόπο απότομο, δε θα το ξεχάσει ποτέ εύκολα…  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Θα χάσω το χώρο μου, θα ανακατευτεί στα πράγματά μου…», σκέφτεται ένας Παρθένος. Και μόνο στην ιδέα, τον πιάνει στομαχόπονος! Η «καταστροφή» ή το αναποδογύρισμα του προσωπικού του σύμπαντος, είναι γι’ αυτόν το τέλος του κόσμου. Μπορεί να σας αγαπάει, αλλά γι’ αυτόν όλα έχουν κάποιες προϋποθέσεις και όρια. Χρειάζεται χρόνο για να σας εμπιστευτεί ακόμη και για να τολμήσετε να κάτσετε στο γραφείο του, δεν το συζητώ βέβαια να αγγίξετε τον υπολογιστή του… Ανασφάλεια για το αν είστε η σωστή… «Εκείνη!». Όπως όλα τα γήινα ζώδια, θέλει το χρόνο του, ας σας παρηγορεί τουλάχιστον ότι δεν παίζει συνήθως με τα αισθήματα των άλλων, μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά κοιτάξτε τουλάχιστον από τις πράξεις του να καταλάβετε. Καλού-κακού… σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε αποσμητικό σώματος! Ποτέ δεν ξέρεις μαζί του… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κι αν με πληγώσει; Ο Ζυγός, ιδίως αν στο παρελθόν πληγώθηκε από άλλη σχέση, θα φοβηθεί να δοθεί ψυχή τε και σώματι από την αρχή. Μπορεί ακόμη και να σας δυσκολέψει λίγο τη ζωή, προκειμένου να του αποδείξετε ότι αντέχετε στα δύσκολα. Άσε που μπορεί ακόμη να μην είναι εντελώς σίγουρος, όχι ότι δε σας αγαπάει, αλλά ότι μπορεί λίγο αργότερα να βρει μία που ν’ αγαπάει ακόμη περισσότερο… Κι αν συμβεί αυτό, τότε τι γίνεται; Η αμφιβολία του είναι η πηγή της δυσφορίας του μέσα στη σχέση. Χρειάζεται υπομονή μαζί του. Θα μου πείτε όμως: «μα και η υπομονή έχει τα όριά της», ίσως την ώρα που θα ξεπερνάτε τα όρια της δικής σας υπομονής είναι που και ο Ζυγός θα φοβηθεί ότι σας χάνει και τότε θα συνειδητοποιήσει ότι είστε η μία και μοναδική! Κουράγιο… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Εγωισμός και ξεροκεφαλιά, εμμονές και φοβίες. Του το κάνεις εύκολο, βαριέται, του το κάνεις δύσκολο, εθίζεται… Μπερδεύεσαι πολλές φορές πώς να το διαχειριστείς τούτο το πακέτο! Καλά, δεν το συζητάμε να μην ήσουν «αλφάδι» κάποια στιγμή μαζί του, θα φτιάχνεται στην ιδέα να σε σιγοψήνει αργά και βασανιστικά.. Κι επειδή είναι ιδιαίτερα έξυπνος, θα έχει βρει τα κατάλληλα κουμπιά σου. Αν δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θέλει να το εξετάσει εις βάθος, ένα βάθος που μόνο αυτός γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Θα «διυλίσει τον κώνωπα», θα «βγάλει από τη μύγα ξύγκι»… και όταν θα κατασταλάξει κάπου, τότε μπορείτε να ελπίζετε ότι υπάρχουν περιθώρια να είσαστε μαζί. Δεν είναι ότι φοβάται τα δεσμά της σχέσης, τα δικά του δεσμά που έχει καλά κρυμμένο το κλειδί τους δεν θέλει να δει. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Μα είναι να ρωτάμε για έναν Τοξότη; Το περίεργο θα ήταν να μην είχε θέμα να μείνει σε μια μακρόχρονη σχέση. Ο Τοξότης το κυριότερο που φοβάται είναι την ίδια τη σχέση, το θεσμό της τον ίδιο. Το θέμα είναι δικό του και μόνο. Η δέσμευση γι’ αυτόν είναι εγκλωβισμός, περιορισμός σε αυτά που ονειρεύεται, ρίχνει «σκιά» στο δρόμο του, σκοτεινιάζει τον ανέφελο ουρανό του. Αν λοιπόν υπάρχει μια ελπίδα, μην την «κάψετε». Το να είσαστε καχύποπτη μαζί του και να τον ρωτάτε το που ήταν, με ποιους και τι έκανε, είναι ό, τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνετε. Αφήστε τον ελεύθερο, δείξτε λίγη αδιαφορία, αν γίνεται, και αφήστε τον να πάρει τις αποφάσεις μόνος του. Φοβάται ότι αν ριζώσει κάπου θα χάσει τα φτερά του, την ελευθερία του και την ανεξαρτησία του. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Αιγόκερως δεν είναι ότι φοβάται τη σχέση καθαυτή αλλά το να μην είναι σίγουρος ακόμη ότι έκανε τη σωστή επιλογή. Κι αν αργότερα συνειδητοποιήσει ότι έπραξε λάθος; Αυτό και μόνο τον κάνει πιο αργό στο να αφεθεί και να απολαύσει αυτό που έχετε. Επίσης, για εκείνον είναι σημαντικό να πετύχει τους συγκεκριμένους στόχους που έχει θέσει στη ζωή του, είναι μάλιστα τόσο προσηλωμένος και έχει βάλει τέτοια σειρά προτεραιοτήτων στη ζωή του που δύσκολα θα τις αλλάξει. Μπορεί ακόμη να μην είναι ικανοποιημένος με το εισόδημα που έχει, μπορεί το σπίτι που χτίζει να είναι ακόμη στα μπετά, μπορεί η δουλειά του να τον αναγκάζει να ταξιδεύει πολύ  και δε θέλει να του απασχολεί κάτι το μυαλό όσο λείπει. Μπορεί ακόμη να φοβάται ότι θα του προδώσετε την εμπιστοσύνη…  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σύνορα που υποψιάζεται ότι δεν του επιτρέπετε να ξεπεράσει, θα τα σκίσει, θα περάσει από πάνω τους στην ανάγκη, αλλά θα τρέχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μακριά σας. Το «για μια ζωή μαζί» τον κάνει να παθαίνει ασφυξία. Βέβαια όλα αυτά ωσότου αφεθεί, γιατί μετά, αν και ζώδιο του αέρα, δεν παύει να είναι και του σταθερού σταυρού, θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Μέχρι τότε όμως… κάντε κουράγιο και υπομονή μαζί του. Ίσως να έχει πολλά ακόμη να κάνει που δεν τα’ κανε, να θέλει να ζήσει κι άλλες εμπειρίες στη ζωή του. Το σίγουρο μαζί του είναι ότι φοβάται πάνω απ’ όλα να μη χάσει την ελευθερία του! Η ελευθερία για εκείνον είναι το οξυγόνο που αναπνέει. Αν δεν έχει καρατσεκαριστεί η σχέση σας σ’ αυτόν τον τομέα, ότι δηλαδή θα του αφήνετε άπλετο περιθώριο να κάνει ό, τι θέλει και όταν το θέλει, μην περιμένετε σύντομα να ευτυχήσετε μαζί του.  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ 

Κάποιες φορές, τον νιώθετε να ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια σας και δεν καταλάβατε πως τα κατάφερε. Εκεί που λέτε ότι τον ξέρετε, εκεί σας δείχνει έναν άλλο εαυτό και δεν ξέρετε τι σας συμβαίνει. Μην ανησυχείτε, δεν είναι απαραίτητο ότι φταίτε εσείς, η κυκλοθυμικότητά του τα κάνει όλα αυτά. Η ανασφάλειά του, επίσης, αν πήρε τη σωστή απόφαση ή όχι. Ο φόβος του για το αν θα μπορεί μια ζωή να σας μείνει πιστός, ακόμη και το άγχος του μη σας πληγώσει άθελά του. Το αν θα τα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις πρακτικές λεπτομέρειες μιας συμβίωσης… όλα αυτά πολλές φορές του φαίνονται βουνό! Πάνω απ’ όλα όμως, τον φοβίζουν οι ευθύνες που συνεπάγεται μια σοβαρή σχέση. Φοβάται μη χαθεί το παραμύθι που ζείτε τώρα, μέσα στην καθημερινότητά σας. Κι αν τελειώσει μετά όλο αυτό, πως θα καταφέρει να επιβιώσει…; Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, Η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-10-2017 11:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021