Γιατί επιλέγουμε διαρκώς τα λάθος άτομα στις σχέσεις;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
12
2017

Γιατί επιλέγουμε διαρκώς τα λάθος άτομα στις σχέσεις;

E-zwdia

«Και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για ν’ αγαπήσω…» Ξέρω, το έχουμε ξαναπεί αυτό, αλλά στον ερωτικό τομέα είναι passepartout, είναι παντός καιρού και παντός… ζωδίου! Ποιος ή ποια από μας δεν το ’χει σκεφτεί ή δεν το ’χει ζήσει; Γιατί να συμβαίνει άραγε αυτό; Τι είναι εκείνο που μας έλκει σε ανθρώπους που σίγουρα δεν είναι  οι κατάλληλοι για να βαδίσουμε μαζί στη λεωφόρο της ευτυχίας; Ξέρετε, κάτι σαν τότε που πέφτουν οι τίτλοι του τέλους στην ταινία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το ζευγάρι βαδίζει χεράκι-χεράκι προς ένα μέλλον σε αποχρώσεις του …ουράνιου τόξου και είμαστε στη φάση που έζησαν αυτοί καλά κι ελπίζουμε για εμάς… καλύτερα! Κι όμως, το The end σε μας δεν έχει καμιά σχέση με όλο αυτό. Και μετά σου λένε ότι η ζωή γράφει καλύτερα σενάρια…!

 

Γιατί φοβόμαστε την απόρριψη;

 

Όταν φοβάσαι την απόρριψη, είναι γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις εσύ πρώτα αναγνωρίσει και αποδεχτεί τον εαυτό σου, ψάχνεις αλλού για αγάπη και τρυφερότητα, γιατί πρώτα εσύ δεν έδωσες την απαραίτητη αγάπη και τρυφερότητα στον ίδιο σου τον εαυτό. Κι όταν εσύ δεν πιστεύεις, σε κάποιο ασυνείδητο επίπεδο, ότι σου αξίζουν όλα αυτά, νομίζεις ότι θα μπορέσεις ποτέ να τα έλξεις; Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις μας, μας καλούν να μάθουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Οι άνθρωποι είμαστε κι εμείς ζώα και παρ’ όλο που έχουμε χάσει, σε μεγάλο ποσοστό, την κατανόηση των αισθήσεων μας, ακόμη και χωρίς να το καταλαβαίνουμε συνειδητά, οσμιζόμαστε και επικοινωνούμε σ’ ένα αόρατο επίπεδο μεταξύ μας, σ’ ένα επίπεδο όπου μόνο αλήθεια υπάρχει. Με κάποιον τρόπο, λοιπόν, ο άλλος μας «μυρίζεται», σε ασυνείδητο επίπεδο, ξέρει πολύ καλά, αν και χωρίς να το γνωρίζει συνειδητά ο ίδιος, με τι έχει να κάνει.

 

Διάβασε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αυτό που επαναφέρει στη ζωή του είναι, είτε το μοντέλο του αυστηρού πατέρα του, είτε μια μαμά που κυνηγούσε την καριέρα της και δεν έμενε ιδιαίτερα μαζί του, όταν την είχε ανάγκη. Η γυναίκα που ξαναφέρνει στη ζωή του είναι συνήθως μια προσωπικότητα κυριαρχική και καταπιεστική. Αυτό που χρειάζεται να μάθει είναι να μπορεί να βάζει ξεκάθαρα τα όριά του στη σχέση και είτε ο άλλος θα το σεβαστεί, είτε ο Κριός θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις που δε θα του είναι εύκολες, αλλά που θα τον εκπαιδεύσουν στο να κερδίσει την αυτοεκτίμησή του. Στην πραγματικότητα, θέλει να δυσκολεύει τη ζωή του, όσο κι αν ισχυρίζεται το αντίθετο. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Μια υπερπροστατευτική μαμά, συνήθως, βρίσκεται πίσω από έναν Ταύρο, που τον τάιζε πολύ και αρκετά δυναμική. Ο μπαμπάς ίσως ήταν πιο απών μέσα στην οικογένεια ή η προσωπικότητα της μαμάς να τον είχε παραμερίσει. Ο Ταύρος θα φέρνει στη ζωή του γυναίκες με ένα μείγμα δύναμης και τρυφερότητας, το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές θα τις φοβάται, μήπως και καταντήσει σαν τον μπαμπά του. Ακόμη κι αν εκείνες δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το ρόλο που εκείνος φαντάζεται γι’ αυτές, ο Ταύρος, μέσα από τις πράξεις του, θα τις ωθεί με κάποιο τρόπο, προκειμένου να τον διεκδικήσουν με ένα πιο δυναμικό στυλ. Αυτό βέβαια θα επιβεβαιώσει τους φόβους του και θα έχει πάλι μια καλή δικαιολογία για να αργεί να πάρει αποφάσεις… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γονεϊκό πρότυπο στο Δίδυμο είναι πιο περίπλοκο. Ενώ πιστεύει συνήθως ότι τα έχει καλύτερα με τον μπαμπά για παράδειγμα και ότι η μαμά παρά ήταν αυστηρή, τελικά εκείνος στην προσωπική του ζωή παίζει το ρόλο της μαμάς-δυνάστη και ο σύντροφός του είναι ο μπαμπάς της ιστορίας. Θα εκνευρίζεται που δε σκέφτεται όπως εκείνος, που δεν είναι δυναμικός, εύστροφος, ευέλικτος κ.ο.κ. Θα τα βρίσκει όλα στραβά πάνω του, μέχρι που τελικά θα τον γκρεμίσει από το βάθρο που τον είχε στήσει και απογοητευμένος που γελάστηκε για άλλη μια φορά, θα συνεχίσει την αναζήτηση του τέλειου συντρόφου. Στην πραγματικότητα, έχει «καταπιεί» και τους δυο γονείς του και πότε φέρεται σαν τον έναν και πότε σαν τον άλλον, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει στον εαυτό του γιατί είναι ακόμη ελεύθερος. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερεξιδανίκευση της οικογένειας από έναν Καρκίνο, τον κάνει στο τέλος να φοβάται ότι ποτέ δε θα σταθεί ο ίδιος ικανός να δημιουργήσει τη δική του τέλεια οικογένεια. Συνήθως, έχει εξιδανικεύσει έναν από τους δύο γονείς, αν είναι γυναίκα, το πιο πιθανό τον μπαμπά της, οπότε κανείς άντρας δε θα σταθεί ικανός να ξεπεράσει εκείνον. Όλοι θα είναι λιγότεροι σε όλα. Ή πάλι μπορεί να φέρνει στη ζωή του άτομα που με  κάποιον τρόπο θα του επιβεβαιώνουν ότι όντως δεν ήταν ο ιδανικός σύντροφος για να συνεχίσει μαζί του. Κάτι εντελώς άδικο βέβαια, αλλά το άδικο το έχει πράξει πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του. Ακόμη και το να κάνει σχέσεις με παντρεμένα άτομα, είναι σύνηθες σε άνθρωπο που στην πραγματικότητα φοβάται το γάμο. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων, αν για κάποιο λόγο δεν πήρε μεγάλη αγάπη από την οικογένειά του και αναγνώριση ή τουλάχιστον εκείνος δεν το βίωσε έτσι, θα προσκαλεί στη ζωή του συντρόφους που είτε δε θα του δείχνουν την ανάλογη αποδοχή και θαυμασμό ή η ανασφάλεια του Λέοντα δε θα του επιτρέπει να δει που σφάλλει στην κρίση του, ακόμη κι αν το άλλο άτομο τον αγαπά και τον σέβεται. Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι πιο οδυνηρό σε ένα Λέοντα από το να μη νιώθει αγάπη γύρω του. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή από το σύντροφό του, μέχρι κάποια στιγμή να νιώσει επιβεβαιωμένος. Το συχνό του παράπονο είναι ότι ποτέ δεν εκτίμησαν οι σχέσεις του αυτό που πραγματικά είναι. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είναι άντρας, η μαμά είναι η miss Τέλεια. Όλες οι άλλες είναι υποδεέστερες και ποτέ δεν κάνουν κάτι τόσο σωστό όπως η μαμά του. Το αντίστοιχο συμβαίνει και με το άλλο φύλο. Γενικά, η εξιδανίκευση σε υπερβολικό βαθμό του ενός ή του άλλου γονιού, σε συνδυασμό με το οιδιπόδειο, είναι συνήθως η βάση του παγόβουνου. Ο Παρθένος φοβάται ότι ο σύντροφός του δε θα είναι ποτέ τόσο όσο θα ήθελε περιποιητικός και προσεκτικός μαζί του, σαν να ήταν φτιαγμένος από την πιο ακριβή πορσελάνη. Ο φόβος μήπως απογοητευτεί και πληγωθεί τον ωθεί συνεχώς να επιβεβαιώνει αυτά του τα αισθήματα, μέσα από τις επιλογές της σχέσης του. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΖΥΓΟΣ

Αν ένας Ζυγός μεγάλωσε ως παιδί χωρισμένων γονιών ή οι γονείς του δεν είχαν ιδιαίτερα τρυφερή σχέση μεταξύ τους, θα το εκλάβει ως προσωπικό του σφάλμα και θα τιμωρεί τον εαυτό του, φέρνοντας και ξαναφέρνοντας σχέσεις στη ζωή του, που δεν θα του προσδίνουν την κατάλληλη ψυχική και συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεται. Όσο πιο πολύ αποζητά την αγάπη, τόσο θα φέρνει στη ζωή του άτομα να του επιβεβαιώνουν πόσο «δεν αξίζει» να αγαπηθεί. Ό, τι πιο σκληρό για έναν Ζυγό. Θα κάνει κάθε φορά τις ίδιες υποχωρήσεις στα λάθος κάθε φορά άτομα. Το ζητούμενο είναι να αποδεχτεί ότι είναι μια χαρά πλάσμα, από τα πιο γλυκά ζώδια, και το μόνο που του αξίζει είναι να αγαπηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γενικά έχει ένα ιδιαίτερο θέμα με το θεσμό του γάμου. Ή θα παντρευτεί σε πολύ νεαρή ηλικία ή πολύ δύσκολα αργότερα θα το πάρει απόφαση. Συνήθως, όταν ήταν παιδί, με κάποιο τρόπο δεν αισθανόταν τους γονείς του ευτυχισμένους στη μεταξύ τους σχέση, αυτό βέβαια μπορεί να μην αληθεύει, αλλά για εκείνον είναι η προσωπική του αλήθεια. Θα επιλέγει πάντα τους πλέον ακατάλληλους συντρόφους, που αφού όλους τους έχει αγαπήσει, στο τέλος όλοι τον έχουν πονέσει και προδώσει. Μπορεί να είναι σύντροφοι πολύ διαφορετικοί στο χαρακτήρα και στις προτιμήσεις από εκείνον, μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, συνήθως προς τα κάτω, σίγουρα όμως θα επιβεβαιώσει την κύρια πεποίθησή του ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυσικά, το κλασσικό χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι η ελευθερία που αποζητά στη ζωή του. Δύσκολα θα πειστεί ότι μπορεί να υπάρξει σε σχέση και μαζί και ταυτόχρονα να νιώθει ελεύθερος. Οι επιλογές που θα κάνει θα είναι συνήθως άτομα που πραγματικά θα κοιτάξουν να τον περιορίσουν κατά κάποιο τρόπο ή θα τον ζηλεύουν, ώστε κάθε φορά θα του επιβεβαιώνουν την άποψη που έχει για τις σχέσεις. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει βρει γύρω του άτομα που σκέπτονται όπως εκείνος, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν τα επιλέγει. Από τη μια μπορεί να τον ακούσεις να λέει ότι θέλει να νοικοκυρευτεί και από την άλλη να φοβάται τη σταθερότητα μιας σχέσης. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανένας δεν είναι αρκετά ώριμος και υπεύθυνος για έναν Αιγόκερω που έχει ανάλογο θέμα. Κι ενώ ισχυρίζεται ότι εκείνος δίνει τον καλύτερο εαυτό του, η εικόνα που δίνει προς τα έξω είναι ψυχρή και απόμακρη. Επόμενο και φυσικό λοιπόν να δημιουργεί παρεξηγήσεις στις σχέσεις της ζωής του. Μετά μένει μόνος του να αναρωτιέται: «γιατί συνέβηκε πάλι αυτό;» και μετά να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του που και «καλά κάνει και δεν είναι να εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους…». Η ανασφάλεια και ο συντηρητισμός του δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να καταλάβει που επαναλαμβάνει την ίδια λάθος τακτική. Συνήθως, όταν είναι μόνος του, θα αφήσει κάποιο δάκρυ να κυλήσει, αλλά δε θα ξεπεράσει το φόβο του να εκθέσει τον εαυτό του και αν δείξει πόσο ευαίσθητος είναι.   Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να μη βρίσκει συνεχώς κάτι καινούριο να κάνει με το ταίρι του, το ότι ο σύντροφός του δεν τον καταλαβαίνει, τον καταπιέζει, τον ζηλεύει ή αντίθετα αδιαφορεί παντελώς για εκείνον, είναι το ευαίσθητο σημείο του. Από τη μια θέλει έναν σύντροφο ανοιχτόμυαλο, προοδευτικό, που να μην τον ζηλεύει, και από την άλλη, αν τα έχει όλα αυτά, φοβάται ότι δεν τον αγαπάει και δεν ενδιαφέρεται για εκείνον. Τότε ακολουθεί τη στάνταρ συνταγή του, την κάνει πρώτος από τη σχέση, από φόβο ότι θα φάει χυλόπιτα για να σώσει τον εγωισμό του. Κάθε φορά πείθει τον εαυτό του ότι δεν αγάπησε ποτέ βαθιά τον άλλον και τον ξεπέρασε πολύ εύκολα. Αυτό μπορεί να διαιωνίζεται εσαεί, εωσότου συνειδητοποιήσει ότι και συντροφικός μπορεί να είναι, χωρίς να φοβάται, αλλά και με κάποιον τρόπο, ακόμη και μια καθημερινή ρουτίνα θα του προσέδιδε μια αίσθηση ασφάλειας που έχει ανάγκη στη ζωή του.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η σκληρότητα και η απότομη συμπεριφορά των ερωτικών του συντρόφων, τον κάνει να νιώθει συνέχεια στη θέση του απολογούμενου. Άτομα που φέρνουν συνεχώς τα ίδια επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα στις σχέσεις, όπως οι Ιχθείς, θα παραπονιούνται ότι ποτέ δεν τους αγάπησε και δεν τους κατάλαβε κανείς. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι μπορεί να μην το έκαναν ποτέ για τους άλλους, ή τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό, αλλά ακόμη κι αν ο σύντροφός τους θυσιαστεί για πάρτη τους, για εκείνους δεν θα είναι ποτέ αρκετό και πάντα θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να παραπονεθούν και να πειστούν ότι πρέπει να βάλουν τέλος σε μια σχέση που δεν προχωρά όπως θα ήθελαν. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά βγαίνουν πληγωμένοι και με την πεποίθηση ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους άλλους. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 13:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση