Quantcast
Πως να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σένα, ανάλογα με το ζώδιό του.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
18
09
2019

Πως να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σένα, ανάλογα με το ζώδιό του.

E-zwdia

Μ’ αγαπά, δε μ’ αγαπά… Πόσες φορές, από μικρά κοριτσάκια ακόμη, δεν έτυχε να σκουντήσουμε τον ώμο της φίλης μας για να την ρωτήσουμε, αν το αγόρι που μας άρεσε κοιτούσε προς το μέρος μας; Πόσες καημένες μαργαρίτες μαδήσαμε, χωρίς ίχνος οικολογικής συνείδησης και ευαισθησίας; Ίσως γι’ αυτό τον λόγο κοντεύουν να εξαφανιστούν από την αγορά… Πόσα αμήχανα γελάκια και χειρονομίες… Και να ’ταν μόνο τότε, καλά θα ήταν, αλλά ακόμη και σήμερα, «κοτζάμ κοπέλες», μένουμε με το ίδιο ερωτηματικό, ιδίως μετά τα πρώτα ραντεβού. Για να μην πω ότι σε κάποιες περιπτώσεις και …πολύ μετά, αλλά εκεί το λάθος και η δυσκολία της κατανόησης δεν είναι δικό μας. 

 

Διάβασε το ζώδιό του και μάθε τα μυστικά του: 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ευτυχώς, δεν είναι από τους τύπους που θα σας δυσκολέψει πολύ για να τον αποκρυπτογραφήσετε. Με κάθε τρόπο, θα σας δείχνει το θαυμασμό του και πόσο πολύ σας θέλει. Θα σας το πει προφορικά, θα σας το γράψει σε ραβασάκι, θα σας κάνει δωράκια έκπληξη, θα περάσει να σας πάρει ξαφνικά από το σπίτι σας και θα σας πει ότι φεύγετε έτσι όπως είστε για ένα ταξίδι οι δυο σας. Θα περπατά στητός σαν παγώνι και θα καμαρώνει για τη δεινή του ικανότητα να σας μαγεύει. Μην περιμένετε μετριοφροσύνες από εκείνον, θα του αρέσει τρελά, ακόμη κι αν πάτε στα ίσα να του πείτε: «φίλε, μου αρέσεις πολύ, τι θα γίνει με μας τελικά, θα την … «κουνήσουμε την αχλαδιά;» Εδώ που τα λέμε, αν υπάρχει κανένας Κριός ελεύθερος στην αγορά… ρίξτε ένα σύρμα και προς τα ’δω!

ΤΑΥΡΟΣ 

Α, εδώ κάποιες φορές θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά! Θα κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό για θα ζητήσουμε θεία φώτιση, θα κάνουμε και κανένα τάμα, θα πάμε να μας πουν το φλιτζάνι… άβυσσος η ψυχή του! Γενικά, αυτός ο τύπος έχει την τάση πολλές φορές να μας μπερδεύει. Κι αυτό, γιατί ενώ στην αρχή μας μίλαγε με τα μάτια του και η γλώσσα του σώματός του ήταν …λαλίστατη, μετά από τα πρώτα ραντεβού κι αφού κατάλαβε ότι μας αρέσει, έχει γίνει η σφίγγα της Αιγύπτου. Μην ανησυχείτε όμως, δεν είναι γιατί κάπου εσείς κάτι δεν κάνατε καλά, το θέμα είναι δικό του. Φοβήθηκε ξαφνικά την ταχύτητα που έτρεχε και έκοψε γκάζια. Θέλει απλώς να το ξανακοιτάξει το θέμα, να το αναλύσει καλύτερα μέσα του, να μιλήσει με τον ανώτερο εαυτό του… Βασικά του αρέσετε, αλλά να έχετε ως πρότυπό σας, στην περίπτωσή του, την υπομονή του Ιώβ! 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αν καταφέρατε και διατηρήσατε eye contact μαζί του για πάνω από ένα λεπτό, είσαστε η γυναίκα της ζωής του! Η καρδιά του χτυπά μόνο για σας και το μυαλό του κάνει σκέψεις πονηρές! Σίγουρα, του έχετε τραβήξει την προσοχή για τα καλά. Ο αεικίνητος Δίδυμος, για να μείνει προσηλωμένος τόση ώρα πάνω σ’ ένα αντικείμενο, πάει να πει ότι κάτι του ερέθισε το μυαλό κι εκεί είναι που κάνατε διάνα! Αν πάλι τον δείτε να κοιτάζει αδιάφορα στο περιβάλλον γύρω σας, σαν κάτι να ψάχνει… τότε το μόνο που ψάχνει, είναι μια καλή δικαιολογία για να «την κάνει». Αν όμως σας λέει έξυπνα ανέκδοτα και γελάει στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησής σας, θέλει οπωσδήποτε να σας κερδίσει και καταφεύγει στα πιο δυνατά του όπλα! Τσάμπα να πήγαιναν τόσες επισκέψεις στον οδοντίατρο…;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στέκεστε κοντά όταν μιλάτε; Η στάση του σώματός του γέρνει αδιόρατα προς το μέρος σας; Με κάθε ευκαιρία και όλο τάχα μου τυχαία, σας αγγίζει απαλά στα χέρια ή ακουμπούν οι ώμοι σας; Σας χαμογελάει τρυφερά, αλλά από την άλλη τον έχει πιάσει και μια ακατάσχετη λογοδιάρροια; Είσαστε σε πολύ καλό δρόμο, για να μην πω ότι είσαστε κιόλας στο σωστό, κατ’ ευθείαν για την εκκλησία! Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας φαντάστηκε, έστω κι ένα δευτερόλεπτο, ντυμένη στα λευκά και με λουλουδάκια στα μαλλιά. Δεν το κάνει επίτηδες ο άνθρωπος, ασυναίσθητα του βγαίνει. Αν όμως κάθεται σε κάποια απόσταση και βλέπετε συχνά να σφίγγει τα χέρια του σε μπουνιές, απλώς σας ακούει, αλλά φαίνεται πως είναι από προσποιητό ενδιαφέρον, είναι γιατί έχει καλούς τρόπους και δεν ξέρει πώς να «την κάνει» για να μη σας πληγώσει.

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι θα ξέρετε ότι το δαμάσατε, αν αρχίσει και σας μιλά για τα επιτεύγματά του και αν βρίσκει κάθε ευκαιρία για να πλησιάσει το σώμα του όσο γίνεται πιο κοντά σας, σε περίπτωση μάλιστα που ο χώρος που βρίσκεστε έχει πολλή φασαρία, τόσο το καλύτερο για εκείνον, θα έχει την κατάλληλη δικαιολογία για να σας πλησιάσει κι εσείς θα νιώσετε τη μυρουδιά του πανάκριβου αρώματός του στα ρουθούνια σας! Με κάθε ευκαιρία, θα εξυμνεί ό, τι του λέτε και θα σας ενθαρρύνει ακόμη κι αν αυτό που του λέγατε είναι για το αν θα πάτε αύριο στο σούπερ μάρκετ ή όχι… Αν σας αφήνει να μιλάτε περισσότερη ώρα εσείς, κάθεται και ναι, μεν, σας κοιτάζει με ευγενικό ενδιαφέρον, αλλά χάνει όλες τις πάσες που του πετάτε για να πάρει κι εκείνος το λόγο και απλά μόνο συμφωνεί που και που με τα λεγόμενά σας, δύο είναι τα τινά: Ή αλλάξτε επειγόντως θέμα συζήτησης ή κάντε την με ελαφριά πηδηματάκια αλλά πάντα με το κεφάλι ψηλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν τον ενδιαφέρει το χρώμα του προσώπου σας και μήπως τυχόν αισθάνεστε κάποια αδιαθεσία, βρήκατε το γιατρό της καρδιάς σας! Αν τώρα αρχίσει και σας δίνει συμβουλές υγιεινής διατροφής και άσκησης… ε τότε αυτός βρήκε το «μάστορά» του. Θα έχει λυθεί απέναντί σας, θα έχει ξεχάσει κάθε του φόβο και ανασφάλεια και η γλώσσα του θα πηγαίνει ροδάνι. Τουλάχιστον σε αυτά που ξέρει ότι κατέχει καλά. Αν ακούσει ότι έχετε μετακόμιση ή απλώς γενική καθαριότητα στο σπίτι και προσφερθεί να σας βοηθήσει, δίνοντάς σας συμβουλές για το πώς να το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι γιατί τον ενδιαφέρει πολύ οτιδήποτε σας αφορά. Αν τώρα σας δώσει και τις συνταγές του από τα προσωπικά του γιατροσόφια… ετοιμαστείτε να ακούσετε καμπανούλες να ηχούν στ’ αυτιά σας!

ΖΥΓΟΣ

Σας κάλεσε στη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος; Σας κάλεσε απλά για ένα ποτό και πέσατε πάνω σε μια ομάδα φίλων του να τον περιτριγυρίζει; Επίτηδες το έκανε, γιατί νιώθει περήφανος που σας έπεισε να βγείτε μαζί του και θέλει με τον τρόπο του να το βροντοφωνάξει! Από την άλλη, οι πολλοί φίλοι του, τριγύρω σας, λειτουργούν για εκείνον σαν ασπίδα προστασίας, γιατί φοβάται μήπως πλήξετε μαζί του. Αν αρχίσει να σας ανοίγεται και να σας εκμυστηρεύεται τα όνειρά του, τότε σας έχει ανοίξει και την καρδιά του και σας καλοδέχεται με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζει. Νιώθει διαρκώς την ανάγκη να σας ρωτά αν περνάτε καλά και αν τυχόν θα θέλατε κάπου αλλού να πάτε; Είναι γιατί θέλει τόσο πολύ να νιώσετε άνετα και χαλαρά μαζί του, που αγχώνεται για κάθε λεπτομέρεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνει κάθε ευκαιρία να σας πετάξει κάποιο έξυπνο υπονοούμενο; Σας μιλάει με ατάκες διάσημων μεγάλων αντρών; Σας συμβουλεύει τι βιβλία να διαβάσετε; Ψάχνει να βρει θέματα που σηκώνουν «ψυχαναλυτική» εξήγηση; Ε, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει! Φαίνεται να τον ενδιαφέρει να μάθει για την οικογένειά σας, τα παιδικά σας βιώματα, τους φίλους σας; Είναι γιατί του ξυπνήσατε το ντεντεκτιβίστικο ένστικτό του και αυτό σημαίνει πολλά και καλά για εσάς! Αν πάλι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά… αυτός χάνει! Αν όμως δείτε μια σκιά να περνάει από το βλέμμα του την ώρα που διαβάζετε ένα μήνυμα που μόλις ήρθε στο κινητό σας –ιδέες τώρα ρίχνουμε– το πιάσατε το έξυπνο πουλί από τη μύτη. Παίξτε τον με τα όπλα του και θα χάσει εντός έδρας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας προσκαλεί σε μια εκδρομή το επόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο; Σας ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τη γνώμη σας σε κάτι και δείχνει να παίρνει πολύ στα σοβαρά τις συμβουλές σας; Σας μιλάει ακατάπαυστα, ενώ τα μάτια του λάμπουν; Κάνει χιούμορ διαρκώς και σας λέει τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες από τα μέρη που έχει επισκεφθεί; Γενικά, τον ενδιαφέρει να σας κάνει καλή εντύπωση και βάζει τα δυνατά του για να σας βλέπει να γελάτε; Τότε, το παιχνίδι είναι δικό σας! Ό, τι κι αν πει για το μέλλον, ακόμη και για το τι θα κάνει αύριο το απόγευμα, σας συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του; Να ξέρετε ότι τότε του έχετε πάρει τα μυαλά! Ο Τοξότης είναι τόσο άμεσος στην επικοινωνία του, που να ξέρετε ότι δεν θα παρερμηνεύσετε τίποτα απ’ αυτά που θα σας πει και θα σας δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κάνετε το λάθος και δείξετε ότι βαριέστε, όταν θα αρχίσει να σας μιλά για τη δουλειά του. Δεν είναι ότι δεν του αρέσετε, το αντίθετο μάλιστα, με κάποιο τρόπο σας δείχνει την εκτίμησή του και ότι σας εμπιστεύεται κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο για έναν Αιγόκερω. Μετά από λίγο, κι ενώ αρχίζει να χαλαρώνει, αρχίζει να γελάει και να σας λέει αστεία; Έκπληξη ε; Να ξέρετε ότι πίσω από αυτό το σοβαρό, πολλές φορές, προσωπείο, κρύβεται ένα πανέξυπνο μυαλό και με υψηλής αισθητικής χιούμορ. Το φυλάει όμως για εκείνες τις περιπτώσεις που αξίζουν τον κόπο και το χρόνο του. Καλή ώρα, σε σας! Σας παίρνει από τη δουλειά του για να σας προτείνει κάτι; Τότε πραγματικά, βλέπει τη γνωριμία σας πολύ στα σοβαρά. Μην περιμένετε πολλές φαμφάρες τον πρώτο καιρό, αλλά αν ήδη εκδήλωσε κάτι από τα παραπάνω, τότε είσαστε σε πολύ καλό δρόμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αρχίσει και σας λέει για το παιδικό του όνειρο να γίνει αστροναύτης και να σας εξιστορεί όλες του τις προσπάθειες για να πάει σε χώρες του τρίτου κόσμου και να συμμετέχει σε ανθρωπιστικές βοήθειες, να σας λέει σε ποια χώρα θα ήθελε να μένει, ποια ετοιμάζεται στις επόμενες διακοπές του να επισκεφθεί, να μονοπωλεί τη συζήτηση με τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και της κοινωνικής αδικίας που επικρατεί στο υπάρχον σύστημα, τα όνειρά του για έναν καλύτερο κόσμο… δεν είναι γιατί αδιαφορεί για εσάς και δεν σας άφησε λεπτό να σταυρώσετε κουβέντα, αλλά γιατί έχει τόσο πολύ ενθουσιαστεί μαζί σας που θέλει με κάθε τρόπο να σας εντυπωσιάσει. Αν, δε, σας ζητήσει κιόλας να τον ακολουθήσετε για να βοηθήσετε στην κοινωνική κουζίνα της επόμενης Κυριακής για τους άστεγους… έ, τότε είναι σαν να σας προσέφερε κιόλας το μονόπετρο! 

ΙΧΘΥΣ

Όταν σας κοιτά στα μάτια, δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολιών. Αρχίζει και σας διηγείται τα πιο κρυφά του όνειρα, σας ρωτά συνέχεια να του μιλήσετε για σας και τη ζωή σας, σας κάνει συνεχώς πολύ έξυπνα και όμορφα σχόλια για την εμφάνισή σας, με λίγα λόγια σας κάνει να νιώθετε θεές. Σας κοιτάζει επίμονα και διεισδυτικά, σας παίρνει από την επόμενη μέρα κιόλας του πρώτου σας ραντεβού τρεις φορές τη μέρα τηλέφωνο; Όπου να ’ναι, θα σας χαρίσει και το πρώτο τραγούδι που εμπνεύστηκε για σας ή θα έχει ζωγραφίσει το πορτραίτο σας! Καλλιτεχνική φύση βλέπετε, δε θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να σας το δείξει. Ό, τι κι αν πείτε, το βρίσκει ευφυές και αστείο, θέλει με κάθε τρόπο να νιώσετε άνετα μαζί του… Κι εσείς αναρωτιέστε ακόμη; Το παιδί σας θέλει τρελά!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2019 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα