Η συμπεριφορά των 12 ζωδίων στα αισθηματικά τους.
Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 5
17
04
2018

Η συμπεριφορά των 12 ζωδίων στα αισθηματικά τους.

E-zwdia

Όλοι ερωτευόμαστε αλλά το τι εννοεί ο καθένας με την λέξη έρωτας και το πως συμπεριφέρεται, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, για την ακρίβεια, 12 άλλες ιστορίες...! Κάποιοι κυνηγούν τον έρωτα και κάποιοι άλλοι περιμένουν τον πρίγκιπα να τους χτυπήσει την πόρτα! Κάποιοι, μόλις κατακτήσουν το πολυπόθητο οχυρό, τους ξεθυμαίνει ο ενθουσιασμός και κάποιοι άλλοι, όχι μόνο κοιτούν πως να το κρατήσουν για πάντα δικό τους αλλά και να το «καλλιεργήσουν», να το περιποιηθούν, να το εξελίξουν... Ώσπου μια μέρα, ο έρωτας θα έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και αφοσίωση!

Τι εννοούν τα 12 ζώδια με την λέξη αγάπη;

 

ΚΡΙΟΣ

«Τη Λόλα απ’ τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει; Ο... Κριός που ’χει δύναμη μεγάλη!» Μόνο ένας καθαρόαιμος Κριός θα πέσει στη φωτιά του έρωτα, χωρίς να κάτσει να σκεφτεί με τι κινδύνους έχει να αναμετρηθεί. Αυτό, στην αρχή τουλάχιστον, γιατί για το μετά, παίζουν κι άλλα πράγματα σημαντικό ρόλο. Αν δεν του εξάπτετε συνεχώς το ενδιαφέρον και νιώσει ότι πλήττει, πάει το πουλί... πέταξε μακριά! Μπορείτε συνεχώς να τον εκπλήσσετε, έχετε αστείρευτη φαντασία στον ερωτικό τομέα; Αυτά είναι τα 2 πιο βασικά κλειδιά για να ξεκλειδώσετε και να μπείτε για πάντα στην καρδιά του! Ο έρωτας κρύβει ευκαιρίες που δεν φανταζόμαστε... Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ ισχύει το: «ό, τι μπορείς να κάνεις αύριο, γιατί να το κάνεις σήμερα»; O Ταύρος έχει τους δικούς του χρόνους και δεν υπάρχει περίπτωση να τους αλλάξει για κανέναν. Ρε, δεν πα’ να χτυπιέσαι, δεν πα’ να διαμαρτύρεσαι ...στου Ταύρου την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! Το πότε θα σου ανοίξει τελικά την πόρτα της καρδιάς του, είναι δική του και μόνο η απόφαση. Και δεν είναι ότι δεν τον έχετε ενθουσιάσει αλλά για κάποιους δικούς του λόγους αυτοπροστασίας, θέλει να το σκεφτεί καλά και διεξοδικά το θέμα. Όταν όμως η απόφαση είναι υπέρ σας, θα δείτε πραγματικά έναν μεταλλαγμένο και πραγματικά αφοσιωμένο σύντροφο δίπλα σας! Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν καταφέρετε να του ερεθίσετε το μυαλό, τότε θα μείνει για πάντα δικός σας! Τίποτα πιο ερωτικό δεν είναι για έναν Δίδυμο, από το να θαυμάζει το μυαλό και τη σκέψη του άλλου. Στην πραγματικότητα, ξαπλώνει περισσότερο με το μυαλό σας απ’ ό, τι με το σώμα σας. Θέλει το σύντροφό του όχι μόνο ερωτικό ταίρι αλλά και φίλο. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα έξυπνος, σε σημείο ευφυΐας, αυτό άλλοτε είναι η ευλογία στη ζωή του και άλλοτε η παγίδα που μπορεί να τον εγκλωβίσει, εξάλλου υπάρχει η σοφή παροιμία που λέει ότι «το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται». Χρειάζεται διαρκώς εγκεφαλικά ερεθίσματα για να παραμένει σε εγρήγορση και να του κρατάτε συνεχώς ανανεωμένο το ενδιαφέρον του. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη σας ξεγελά το ήρεμο προφίλ που δείχνει προς τα έξω. Μπορεί να μετατραπεί σε σωστό ηφαίστειο, όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Και οι κατάλληλες συνθήκες, είναι όταν βρίσκεται σε περιβάλλον όπου νιώθει ασφαλής συναισθηματικά. Δεν αντέχει την έντονη κριτική και την αντιμετωπίζει ως απόρριψη. Μπορεί να αντέξει πολλά και σε κάτι που εσάς σας φαντάζει ασήμαντο, να ξεσπάσει με απίστευτη ορμή και παράπονο. «Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά» και αυτή η φράση κολλάει ταμάμ στον υπέροχο, γλυκό αλλά και παθιασμένο Καρκίνο. Χρειάζεται διαρκώς επιβεβαίωση και να βλέπει το θαυμασμό στα μάτια σας. Αν δεν του δώσετε αυτό που επιθυμεί, μη σας παραξενέψει αν σύντομα ψάξει να το βρει αλλού… Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος στη σχέση του, το θέμα όμως είναι να φτάσεις στη σχέση μαζί του κι αυτό γιατί δύσκολα εμπιστεύεται και έχει αρκετές επιφυλάξεις στην αρχή. Ίσως γιατί ξέρει πως όταν αφεθεί, δεν υπάρχει εύκολος γυρισμός. Θα σας δώσει σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχει από εσάς τον αμέριστο θαυμασμό σας και την υποστήριξή σας σε αυτά που αποφασίζει. Είναι σχετικά λίγο «παλιομοδίτης», από την άποψη ότι εκτιμά ιδιαίτερα κάποιες ηθικές αρχές που τις θεωρεί απαράβατους κανόνες στη ζωή του. Μην κάνετε το λάθος να του πείτε ποτέ ψέματα… Θα χάσετε και την καλημέρα του!  Άπαξ όμως και αποφασίσει να σας δοθεί, τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει να νιώθετε επιθυμητοί και μοναδικοί για τον άνθρωπο που αγαπάτε! Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε…» Κι αυτό, γιατί άλλη εντύπωση μπορεί να σας δώσει στην αρχή και τελικά να πέσετε εντελώς έξω στην αρχική σας άποψη. Το άτομο μπορεί να σταθεί σωστή αποκάλυψη για σας. Όταν νιώσει ασφαλής μαζί σας, θα αποκαλύψει το πηγαίο χιούμορ του και την απίστευτη ευρηματικότητα που έχει στο ερωτικό πεδίο της ζωής του. Στην αρχή βέβαια, μπορεί να σας περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να σας εμπιστευτεί, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Από την άλλη όμως, με έναν ιδιόμορφο τρόπο, μπορεί να κρατά, και όταν το θέλει φυσικά, τις ισορροπίες μεταξύ πάθους και λογικής. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνετε ποτέ το λάθος να πιστέψετε ότι ξέρετε απόλυτα καλά έναν Ζυγό κι αυτό γιατί πάντα θα έχει ένα καλά κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του. Άλλοτε από φόβο μη σας χάσει κι άλλοτε για να σας εκπλήξει, ευχάριστα ή δυσάρεστα, λίγη σημασία έχει γι’ αυτόν. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα κι άλλο τόσο κεραυνοβόλα (για εσάς)… μπορεί να σας ξε-ερωτευτεί. Χρειάζεται να του παρέχεται όλη σας την προσοχή και κυρίως να μη βαρεθεί. Η κυκλοθυμικότητα, που κάποιες φορές τον χαρακτηρίζει, έχει να κάνει με το ότι μπορεί εύκολα να χάσει το ενδιαφέρον για κάτι, οπότε μέχρι να βρει το επόμενο συναρπαστικό γεγονός που θα φωτίσει τη ζωή του, μπορεί να πέσει σε ένα είδος ελαφριάς κατάθλιψης. Μην ανησυχείτε όμως, δεν κρατάει για πολύ. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ είμαστε…! Μια πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Στην αρχή, μη ξεγελαστείτε από το πρόσωπο που θα σας δείξει. Μπορεί να είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό ή το παιδικό του χαμόγελο και ο αυτοσαρκασμός του να σας ξεγελάσουν. Μη μείνετε όμως στην επιφάνεια.  Τα αισθήματά του είναι βαθιά κι όταν αγαπήσει, αγαπάει για πάντα… ή τουλάχιστον για όσο εσείς θα του το επιτρέψετε. Συνήθως ερωτεύεται δύσκολες περιπτώσεις, τα εύκολα τον αφήνουν αδιάφορο. Αν χωρίσει, πονάει βαθιά και χρειάζεται καιρός για να το ξεπεράσει. Δύσκολα φεύγει πρώτος από μια σχέση. Αν μη τι άλλο δεν είναι η περίπτωση που θα πει κανείς ότι «το έβαλε στα πόδια». Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιόδοξος, χαμογελαστός και κεφάτος, δεν γίνεται να μη σας παρασύρει μαζί του σε αυτή τη χαρά της ζωής. Όταν ερωτεύεται, έχει ευφάνταστους τρόπους για να διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του. Είναι δημιουργικός σε όλες τις εκφάνσεις του και αυτό ισχύει και για τις πιο προσωπικές στιγμές μαζί του... Όμως πάντα θα παραμένει ένα κομμάτι μέσα του που θα είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα το μοιράζεται με κανέναν. Απεχθάνεται τον έλεγχο, τη ζήλια και την κτητικότητα. Είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και ελεύθερος, αν δεν θέλετε λοιπόν να τον κάνετε να φύγει τρέχοντας, διατηρήστε συνεχώς το ενδιαφέρον του με το να νιώθει ότι ποτέ δεν σας ξέρει απόλυτα καλά. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην είναι από τους πλέον ορμητικούς στο παιχνίδι του φλερτ, αλλά όταν καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά του, θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων! Ξέρει τι χρειάζεται να κάνει για να αποδείξει με έργα και όχι μόνο με λόγια τον έρωτά του για σας. Είναι προστατευτικός, προνοητικός και εξαιρετικά πρακτικός, εκεί που χρειάζεται. Από την πλευρά του, ζητάει αφοσίωση και έναν άνθρωπο που θα νιώθει περήφανος δίπλα του. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η εικόνα που προβάλλει προς τα έξω, οπότε θέλει και η σύντροφός του να ανταποκρίνεται σε αυτήν του την ανάγκη. Μπορεί να μην είναι ο άνθρωπος που θα εκθέσει δημόσια τον έρωτά του για σας αλλά στις ιδιωτικές σας στιγμές, θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Helloοο! Για Υδροχόο μιλάμε. Ό, τι και να φανταστείτε, είστε μέσα! Ο τύπος είναι παντός καιρού και κάθε εποχής. Τα στοιχεία της έκπληξης και της ανατροπής, είναι ίσως και τα μόνα πιο σταθερά του χαρακτηριστικά. Σίγουρα δεν βαριέσαι μαζί του, αρκεί να είσαι fun των extreme sports! Αν δεν καταφέρει να σας τρελάνει, τότε σίγουρα θα σας πάρει τα μυαλά και θα σας κάνει να ζήσετε τη ζωή σας με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Είναι πνεύμα ανήσυχο, γι’ αυτό αν θέλετε να μείνει για πάντα δικός σας, κρατήστε αμείωτο το ενδιαφέρον του, φροντίζοντας να του καλύψετε την ανάγκη για έρωτα και επικοινωνία. Γιατί για να νιώθει πραγματικά ικανοποιημένος σε μια σχέση, θέλει τον αρμονικό συνδυασμό της ερωτικής και της πνευματικής επαφής. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί και ευαίσθητοι τύποι οι Ιχθύες, μπορεί να σας δυσκολέψουν, είτε στην αρχή, είτε στην πορεία της σχέσης σας. Οπωσδήποτε όμως, δεν είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι που πιθανώς θα τους χαρακτηρίζατε εκ πρώτης όψεως. Από την άλλη όμως, τα πιο δυνατά σημεία ενός Ιχθύ είναι η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός του που μπορεί να σας παρασύρουν σε …νύχτες μαγικές και ονειρεμένες! Έχει την τάση να εξιδανικεύει το ερωτικό του αντικείμενο, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, να απογοητεύεται εξίσου εύκολα, όταν διαπιστώνει ότι ο άλλος έχει κι εκείνος τις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες. Παραμένει πάντα ένα μεγάλο παιδί, με όλα τα καλά και τα κακά που μπορεί να σημαίνει αυτό…! Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-04-2018 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms