Παράλληλες σχέσεις: Στους δύο τρίτος δε χωρεί!!!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
24
08
2018

Παράλληλες σχέσεις: Στους δύο τρίτος δε χωρεί!!!

Ρένα Βαλλάτου

Νιώθετε πως βρήκατε το άλλο σας μισό, πως είναι ο τέλειος άντρας για σας, πως έχει όλα όσα επιθυμείτε και πολλά ακόμα που δεν τολμούσατε να ονειρευτείτε, αλλά έχει ένα βασικό ελάττωμα: είναι παντρεμένος… Είναι δύσκολο να μοιράζεστε την αγάπη σας με έναν άλλον και αισθάνεστε άσχημα να είστε το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση αλλά η ζωή τα …έφερε έτσι που δεν ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Αναρωτιέστε τι πραγματικά σημαίνετε γι’ αυτόν, αν σας βλέπει απλά σαν μια εξωσυζυγική περιπετειούλα ή σκέφτεται σοβαρά να χωρίσει για να ζήσετε ανενόχλητοι τον έρωτά σας; Το ζώδιο του καθενός αποκαλύπτει τι έχει στο μυαλό του και τι μέλλει γενέσθαι…

 

Μάθετε τι σημαίνει, αν ο παντρεμένος με τον οποίο έχετε σχέση είναι:

 

ΚΡΙΟΣ

Τι πιο εύκολο για τον θυελλώδη και παρορμητικό Κριό να ακολουθήσει τις επιταγές της λίμπιντό του και να παρασυρθεί από σύντομες –εκτός γάμου– περιπέτειες. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο γι’ αυτόν. Το γεγονός ότι ερωτεύεται εύκολα και κεραυνοβόλα και η παρορμητική του φύση δεν είναι και τα καλύτερα …εχέγγυα ότι θα μείνει πιστός στο γάμο του. Θα παθιαστεί εξίσου μαζί σας και θα δείξει τέτοιον ενθουσιασμό που θα σας κάνει να πιστέψετε πως είναι ικανός να τα παρατήσει όλα για χάρη σας και να σας ακολουθήσει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου. Όμως όσο εύκολα ανάβει η φωτιά του, τόσο γρήγορα σβήνει και φεύγει για να γυρέψει αλλού έντονες συγκινήσεις… Θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις; Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός και αφοσιωμένος Ταύρος δε θα απατήσει εύκολα τη σύντροφό του, παρά μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος: είτε δεν αντλεί πια καθόλου ικανοποίηση, είτε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο γάμο του. Δε θα προχωρήσει σε μια εξωσυζυγική περιπέτεια, χωρίς να αναλογιστεί πρώτα σοβαρά τις συνέπειες. Και όταν τελικά το κάνει, αυτό που θα μετράει πάνω απ’ όλα γι’ αυτόν είναι η ερωτική απόλαυση που παίρνει από τη σχέση. Και, βέβαια, σαν καλοπερασάκιας που είναι, θα αποζητά και από σας να τον κάνετε να αισθάνεται …πασάς στη σχέση του και να του παρέχετε όλες τις περιποιήσεις… Αν περιμένετε να χωρίσει για σας, μάλλον θα περιμένετε πολύ, γιατί ένας Ταύρος δύσκολα θα το κάνει και πάντα μετά από ώριμο υπολογισμό… Θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις; Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι από τα πιο άπιστα ζώδια που υπάρχουν.  Έννοιες όπως σταθερότητα, πίστη, ασφάλεια δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό του. Το μόνο που αναγνωρίζει σαν φυσικό του περιβάλλον, όπου αισθάνεται ότι πλέει σε γνώριμα νερά, είναι η συνεχής αλλαγή. Θέλει να πετάει σαν μέλισσα από λουλούδι σε λουλούδι και του αρέσει να φλερτάρει ασύστολα. Το ενδεχόμενο να παρατήσει τη γυναίκα του για χάρη σας είναι πολύ σοβαρό, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε και για την περίπτωση να προδώσει κι εσάς πολύ εύκολα για κάποιαν άλλη… Ο μόνος τρόπος για να του κρατήσετε πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον είναι να μην τον κάνετε ποτέ να πλήξει…  Θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις; Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε σχέση με έναν παντρεμένο Καρκίνο, τότε θα πρέπει να συνηθίσετε την κλάψα του… Θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι ζει μία αφόρητη καθημερινότητα μαζί με τη γυναίκα του που του κάνει το βίο… αβίωτο. Ο Καρκίνος ψάχνει διαρκώς για επιβεβαίωση και όταν δεν την παίρνει θεωρεί τον εαυτό του το πιο …ριγμένο άτομο που υπάρχει. Αλλά δε θα παραλείψει να σας κάνει φυσικά και τα παράπονά του για τη …μέγαιρα που του καταδυναστεύει τη ζωή. Στην πραγματικότητα όμως, είναι όλο λόγια…. Μην περιμένετε ότι θα κάνει το αποφασιστικό βήμα και θα χωρίσει… Δύσκολα ένας Καρκίνος θα αφήσει την εστία του για να τραβήξει για άλλα λιμάνια…Θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις; Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Αν έχετε την ατυχία να διατηρείτε σχέση με έναν παντρεμένο Λέοντα, τότε έχετε συνηθίσει πως θα είστε μία από τις πολλές…  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά την καρδιά του. Ένας Λέοντας θέλει πάντα να νιώθει το κέντρο του σύμπαντος και ότι περιτριγυρίζεται από ένα σωρό …παλλακίδες. Θέλει να υπάρχουν πάντα γύρω του διάφορες γυναίκες να τον θαυμάζουν και να κρέμονται από τα χείλη του. Και φυσικά ένας Λέοντας πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να αφήσει την επίσημη σχέση του για μία άλλη γυναίκα. Δίνει τόση σημασία στο κοινωνικό στάτους του, που αποκλείεται να ριψοκινδυνεύσει να χαλάσει τη εικόνα του. Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος δύσκολα θα κάνει …κουτσουκέλες στο γάμο του, όχι τόσο επειδή δεν αισθάνεται την ανάγκη να απιστήσει προς το σύντροφό του, αλλά επειδή δεν θέλει να διακινδυνεύσει απολύτως τίποτα. Είναι πολύ επιφυλακτικός και δύσκολα θα ξεφύγει πέρα από τα όρια που έχει θέσει ο ίδιος. Ασκεί πάντα αυστηρή κριτική, τόσο στον εαυτό του, όσο και στους γύρω του και έχει την τάση να εκλογικεύει τα πάντα. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσει και την πιθανότητα μίας σχέσης εκτός γάμου. Αν φοβάται πως μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη μόνιμη σχέση του, θα αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια. Και φυσικά είναι απίθανο να χωρίσει… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο άπιστα ζώδια. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και είναι κάτι που κυνηγά πολύ. Δε θέλει να αισθάνεται ποτέ μόνος του και είναι συχνά εξαρτημένος από κάποιον. Όμως εύκολα χαρίζει την καρδιά του και κάπου αλλού, χωρίς να ξέρει και ο ίδιος τι θέλει πραγματικά. Είναι από αυτούς που μπορούν να το έχουν δίπορτο και να παρατείνουν μία κατάσταση, μέχρι που δεν πάει άλλο… Αποφεύγουν τους καβγάδες και τις σκηνές, όπως ο διάολος το λιβάνι… Οι πιθανότητες να χωρίσουν είναι πολύ λίγες, καθώς δύσκολα θα αφήσουν την ασφάλεια τους σπιτιού τους για να ξανοιχτούν στο άγνωστο… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παθιασμένος και αισθησιακός Σκορπιός έχει την απιστία για …ψωμοτύρι. Έχει τέτοια φλόγα μέσα του, που κανένας στόχος δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αισθάνεται την ανάγκη να ρουφήξει τη ζωή μέχρι το μεδούλι και οι περιπετειούλες για αυτόν είναι ο …αέρας που αναπνέει. Από την άλλη, είναι τόσο ζηλιάρης και κτητικός κι ο ίδιος που θα σας κάνει σκηνές έτσι και καταλάβει πως παίζετε σε διπλό ταμπλό. Το ότι κι αυτός κάνει το ίδιο είναι ψιλά γράμματα γι’ αυτόν… Το σεξ συνήθως είναι ο βασικός παράγοντας που θα σας κρατήσει κοντά του αλλά μην περιμένετε πως θα τα παρατήσει όλα για χάρη σας, έστω και αν ο γάμος του είναι μία σκέτη αποτυχία… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης αναζητά πάντα την ποικιλία και τις καινούριες εμπειρίες στη ζωή του και βαριέται εύκολα. Οπότε η απιστία είναι ένα φυσικό επακόλουθο γι’ αυτόν. Αν είστε η εξωσυζυγική του περιπέτεια, θα σας κάνει να πιστεύετε πως είστε η μοναδική του αγάπη και η αλήθεια θα είναι πως θα είστε αλλά μέχρι την επόμενη… Αν θέλετε να έχετε για αρκετό καιρό την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά του, θα πρέπει να του κρατάτε πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον και να μην τον κάνετε να βαριέται ποτέ. Ένας Τοξότης αναζητά πάντα μία γυναίκα με μυαλό. Και επίσης θα πρέπει να συνηθίσετε την ιδέα ότι σύντομα μπορεί να σας αφήσει για κάποια καινούρια ερωμένη… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν απατά εύκολα και αν το κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να τον καταλάβουν… Γι’ αυτό και οι ερωτικές του παρεκτροπές πολύ δύσκολα αποκαλύπτονται. Είναι τόσο προσεκτικός στις κινήσεις του που είναι σχεδόν αδύνατο να τον πιάσουν στα πράσα.. Και αν τελικά βρει σε σας αυτό που του λείπει, δύσκολα θα χωρίσει, γιατί δε θα θέλει σε καμία περίπτωση να καταστρέψει το γάμο του από φόβο μήπως διακινδυνεύσει το κοινωνικό του στάτους. Τον νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη που έχει ο περίγυρος γι’ αυτόν και η κοινωνική και οικονομική επιτυχία είναι εκ των ων ουκ άνευ για έναν Αιγόκερω... Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανεξάρτητος και φιλελεύθερος Υδροχόος λατρεύει τις αλλαγές και την ανανέωση και γι’ αυτόν η απιστία δε σημαίνει ό, τι για όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει ένα δικό του κώδικα ηθικής, που δε συνάδει απαραίτητα με των υπολοίπων. Αν κάποιο πρόσωπο του ανάψει το πάθος, απλά θα ενδώσει σαν να μην τρέχει τίποτα. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να αισθάνεται πως του έχουν βάλει …χαλινάρι και οι περιορισμοί γι’ αυτόν υπάρχουν μόνο στο μυαλό των άλλων. Όσο όμως εύκολα μπορεί να έρθει σε σας, τόσο εύκολα μπορεί και να επιστρέψει στη σύζυγό του, γιατί απλώς αυτό που είχατε έχει ξεθυμάνει…Θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις; Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο άπιστα ζώδια και αυτό γιατί το ανήσυχο πνεύμα τους και η ευμετάβλητη διάθεσή τους, τους κάνει να μην μπορούν να μείνουν σταθερά προσανατολισμένοι κάπου. Είναι αρκετά πολύπλοκή η ψυχοσύνθεσή τους και μπορούν να προσποιούνται πολύ καλά, έτσι δύσκολα θα εντοπίσει κανείς τις παρασπονδίες τους. Τους αρέσει να μπλέκουν σε ομιχλώδεις και άκρως μπερδεμένες ιστορίες. Προτιμούν να αντλούν ευχαρίστηση από κάποια εξωσυζυγική σχέση, παρά να εγκαταλείψουν ένα γάμο, όσο και να τους έχει κάνει το βίο αβίωτο. Είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί και έτσι δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να πάρουν το καπελάκι τους και να φύγουν… Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-08-2018 13:31
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms