Τα ερωτικά μυστικά του φιλελεύθερου και ιδεαλιστή Υδροχόου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 11
19
01
2024

Τα ερωτικά μυστικά του φιλελεύθερου και ιδεαλιστή Υδροχόου.

E-zwdia

Καμία συνηθισμένη ερωτική σχέση δεν κάνει για έναν Υδροχόο, ένα ζώδιο που δεν του αρέσει η μονοτονία και η ρουτίνα. Όταν ερωτεύεται, αψηφά τους κανόνες, είναι έντονα ανεξάρτητος και σχεδόν πάντα θέλει να κάνει το δικό του. Ο Υδροχόος αναζητά μια εκκεντρική και ασυνήθιστη ερωτική σχέση. Το σύνθημά του είναι «εγώ δεν είμαι σαν όλους τους άλλους», και αυτό πρέπει να το αποδείξει με ό, τι κάνει, από τον τρόπο που φλερτάρει μέχρι τον τρόπο που ερωτεύεται και δίνεται σε μια σχέση.

 

Πως συμπεριφέρεται στην αγάπη ο φιλελεύθερος και ιδεαλιστής Υδροχόος;

 

Ως ζώδιο του Αέρα, ο έρωτας δημιουργείται στο κεφάλι του και χρειάζεται δίπλα του κάποιον που όχι μόνο να είναι αυτάρκης και ανεξάρτητος, αλλά να μπορεί επίσης να συμβαδίσει μαζί του σε ένα διανοητικό επίπεδο. Γι’ αυτόν ο έρωτας είναι μια συνάντηση μυαλών, όχι συνάντηση της καρδιάς. Ο Υδροχόος έχει πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, τις οποίες πρέπει να μοιράζεται με το σύντροφό του και οι οποίες μπορεί κάποιες φορές να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές και όχι πρακτικές, έτσι χρειάζεται κάποιον που να του επισημαίνει την αλήθεια της ζωής. Επειδή όμως ο Υδροχόος ερωτεύεται με το μυαλό του, δύσκολα θα χαρίσει την καρδιά του σε κάποιον που λειτουργεί βάση της πρακτικότητας και της λογικής. Είναι ιδεαλιστής, αγωνίζεται για να σώσει τον κόσμο και χρειάζεται ένα σύντροφο ο οποίος θα τον προσγειώσει στην πραγματικότητα αλλά την ίδια στιγμή δεν θα τον παρεκτρέπει από τους στόχους του.

Ως Σταθερό ζώδιο, έχει ισχυρές απόψεις που είναι πολύ δύσκολο για το σύντροφό του να τις αλλάξει και δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Ο Υδροχόος έχει τη φήμη ότι είναι ψυχρός και αποστασιοποιημένος, ακόμα κι όταν είναι ερωτευμένος, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Σίγουρα δεν θα κάνει μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης  και φαίνεται απασχολημένος με τις δικές του ιδέες, αλλά δεν είναι αναίσθητος. Στην πραγματικότητα, όταν νιώθει πολύ ζεστά και στοργικά, αυτό τον τρομάζει με αποτέλεσμα να αμύνεται, δείχνοντας ψυχρότητα ή ακόμα και υπεροψία. Βάζει έναν τοίχο για την προστασία του.

Ο Υδροχόος βάζει τους φίλους του πάνω από την αγάπη και συνήθως περιβάλλεται από πολλούς φίλους και κοινωνικές ομάδες. Η φιλία είναι σημαντική για τον Υδροχόο, έτσι δεν νιώθει την ανάγκη να έχει μια προσωπική σχέση, καθώς προτιμά να απέχει από τις προκλήσεις και τη συναισθηματική δέσμευση που συνεπάγεται μια ερωτική σχέση. Όταν ερωτεύεται, αναζητά από το σύντροφό του την ελευθερία του και να κατανοεί την ανάγκη του να βρίσκεται με τους φίλους του. Η φιλία πάντα θα είναι σημαντική γι’ αυτόν και για μερικά ζώδια αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το χειριστούν, με αποτέλεσμα τη ζήλια ή πληγωμένα συναισθήματα που ο Υδροχόος απλά δεν μπορεί να κατανοήσει.

Για έναν Υδροχόο όταν υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση και πραγματική φιλία, στη συνέχεια θα αναπτυχθεί το σεξουαλικό πάθος και η αγάπη. Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Υδροχόο, θα πρέπει να ξέρετε ότι η θεωρία του είναι ότι οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι φίλοι είναι για πάντα. Αν είστε τόσο φίλος του, όσο και αληθινός σύντροφος, τότε θα τον έχετε δίπλα σας για μια ζωή. Θα πρέπει να καταλάβετε τη μοναδική προσωπικότητά του και ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να τον εγκλωβίσετε. Θα είστε με κάποιον που ενώ θα σας έχει πάντα στην καρδιά του, δεν θα έχετε όμως την αμέριστη προσοχή του. Δεν είναι και το ευκολότερο ζώδιο στην αγάπη, γιατί είναι συχνά απόμακρος και στο δικό του κόσμο, αλλά αν μπορέσετε να αποδεχτείτε την ανάγκη του για ανεξαρτησία και πάτε με τα νερά του, θα έχετε δίπλα σας έναν από τους πιο συναρπαστικούς εραστές.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Τα πιο συμβατά ζώδια για τον Υδροχόο είναι τα άλλα ζώδια του Αέρα, καθώς υπάρχει καλή επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών. Ο Υδροχόος πρέπει να νιώθει ότι υπάρχει αρμονία σε διανοητικό επίπεδο και αυτό μπορεί να το βρει σε ένα Δίδυμο ή ένα Ζυγό. Μαζί απολαμβάνουν όλα τα στάδια του ερωτικού παιχνιδιού, από το φλερτ μέχρι τη συζήτηση και το πάθος. Μπορούν να μιλάνε για ώρες, να ανταλλάσσουν τις ιδέες, τα όνειρα, τις ελπίδες και τα σχέδια που θα εδραιώσουν την αγάπη τους. Οι Δίδυμοι είναι ο πέμπτος ηλιακός οίκος του Υδροχόου, ο τομέας που κυβερνά τον έρωτα και το ρομαντισμό, έτσι υπάρχει μεταξύ τους αγάπη και συναισθήματα. Ο Ζυγός σέβεται τις απόψεις του και αποδέχεται τις ιδεαλιστικές ιδέες του.

Και επειδή τα αντίθετα έλκονται πάντα, έτσι ο Υδροχόος βρίσκει τον Λέοντα ανεξήγητα ακαταμάχητο. Ο Λέων του παρέχει τα ζεστά συναισθήματά του και το πάθος του, τα οποία είναι άγνωστα γι’ αυτόν και τον συναρπάζει με τη θέρμη και την ειλικρίνειά του. Άλλα συμβατά ζώδια είναι ο Κριός και η Παρθένος. Ο Κριός ενθαρρύνει τις καταπληκτικές ιδέες του, τον αφήνει να ονειρεύεται. Από την άλλη πλευρά, η πρακτική Παρθένος θα μπορούσε να είναι ακριβώς το αντίδοτο που χρειάζεται και θα μπορούσε να είναι ο τέλειος σύντροφος. Η Παρθένος είναι ο όγδοος ηλιακός οίκος του Υδροχόου, ο τομέας του σεξ και του πάθους, και του χαρίζει όχι μόνο το πρακτικό μυαλό της, αλλά και ατελείωτες λάγνες ερωτικές στιγμές μαζί με καλή επικοινωνία.

Επίσης, τα γειτονικά ζώδια, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς είναι πιθανό να έχουν μερικούς  προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο και μπορούν να έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Παρ’ όλο που είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, μαζί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια πολύμορφη σχέση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος και Κριός: Η ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή σε ένα τέτοιο ζευγάρι που θα είναι όχι μόνο φίλοι αλλά και φλογεροί εραστές. Συναρπάζουν και βρίσκουν κατανόηση ο ένας από τον άλλον.

Υδροχόος και Ταύρος: Τίποτα δεν είναι αδύνατο γι’ αυτό το ζευγάρι, αφού μαζί θα σχηματίσουν ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο. Απαιτείται βέβαια προσπάθεια για τη σταθερότητα της σχέσης αλλά και υπομονή.

Υδροχόος και Δίδυμοι: Αυτά τα δύο ζώδια είναι τόσο συμπληρωματικά και δίνουν τόσα πολλά ο ένας προς τον άλλον που δεν παρατηρούν καν τις διαφορές τους. Ο καθένας προσφέρει λύσεις στα προβλήματα του άλλου.

Υδροχόος και Καρκίνος: Αυτό το ζευγάρι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά και οι δύο θα πρέπει να συμβιβαστούν και να προσπαθήσουν πολύ για να αφήσουν τη φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση

Υδροχόος και Λέων: Ενώ μεταξύ των αντίθετων ζωδίων υπάρχει πάντα σύγκρουση επιθυμιών, αυτό το ζευγάρι έλκεται ανεξήγητα ο ένας από τον άλλον. Η σχέση αυτή δεν θα είναι ποτέ βαρετή και θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα όνειρά τους.

Υδροχόος και Παρθένος: Αν και υπάρχουν κάποιες διαφορές σε αυτό το ζευγάρι, η καλή επικοινωνία είναι που τους φέρνει κοντά. Είτε θα ερωτευτούν με πάθος, είτε δεν θα νιώσουν τίποτα.

Υδροχόος και Ζυγός: Δεδομένου ότι τα ζώδια του Αέρα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, η σχέση αυτή θα τονώσει το μυαλό και την καρδιά και των δύο. Η αγάπη έρχεται ως αποτέλεσμα της εγκεφαλικής χημείας και της αμοιβαίας εκτίμησης.

Υδροχόος και Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής και συναισθηματικός και του είναι δύσκολο να καταλάβει τον Υδροχόο που είναι απαθής και κοινωνικός. Μόνο με υπομονή και κατανόηση αυτή η σχέση θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Υδροχόος και Τοξότης: Πρόκειται για ένα παράξενο ζευγάρι, αλλά είναι οι διαφορές τους και η απροθυμία και των δυο να συμμορφωθούν με τους κανόνες που τους τραβάει να ενωθούν. Και οι δυο αγαπούν την ελευθερία και σέβονται ο ένας τον άλλον.

Υδροχόος και Αιγόκερως: Αν και ο Αιγόκερως είναι πάρα πολύ σοβαρός για τον εκκεντρικό Υδροχόο, έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Ο ένας βλέπει στον άλλον αυτό που του λείπει.

Υδροχόος και Υδροχόος: Αυτό είναι ένα ζευγάρι που δεν θα περάσει απαρατήρητο, πιθανόν να είναι στο επίκεντρο μιας κοινωνικής ομάδας. Αν και οι δυο δεν είναι εκδηλωτικοί στα συναισθήματά τους και το πάθος τους, με το χρόνο η σχέση αυτή θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Υδροχόος και Ιχθύς: Και οι δύο φροντίζουν και παρηγορούν ο ένας τον άλλον αλλά είναι μια σχέση που είτε θα λειτουργήσει ιδανικά και για τους δυο, είτε καθόλου. Αν λειτουργήσει, θα υπάρχει μια πολύ βαθιά αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-01-2024 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση