Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
23
08
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26/8 ως 1/9/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Στον έκτο οίκο σου όπως έχουμε ήδη πει από την προηγούμενη εβδομάδα γίνεται μια μεγάλη συγκέντρωση. Εκεί ήδη βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και από τις 29 και ο Ερμής, ενώ στις 30 θα γίνει και μια νέα Σελήνη που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Η εργασία μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις δουλειά, άρχιζε να ετοιμάζεις βιογραφικά και να πηγαίνεις σε συνεντεύξεις γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Αν θέλεις να επεκτείνεις τις δουλειές σου μπορείς να το καταφέρεις εύκολα τώρα και αν σε αυτή που είσαι είσαι μια χαρά, η δημιουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει κι εσένα τον ίδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και στις 30 έχουμε μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο. Όμως, το σημαντικό είναι ότι εκεί βρίσκονται και ο Ήλιος, ο Άρης και η Αφροδίτη! Όλοι αυτοί μαζεμένοι στον οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας, μια ένδειξη ότι για τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ο έρωτας θα έχει εξελίξεις. Αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα και φαίνεται ότι ξημερώνει μια νέα μέρα για τα συναισθηματικά και ερωτικά σου. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ανάλαφρη και τα μικρά πράγματα φαίνεται να έχουν μεγάλη σημασία. Το σημαντικότερο είναι ότι νιώθεις έτοιμος να μπει ο έρωτας στη ζωή σου γιατί γίνεσαι πόλος έλξης αυτού που ζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στο ίδιο σημείο την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη, κάτι που σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και φυσικά όλος αυτός ο χαμός δείχνει πολύ θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτές θα μπορούσαν να είναι από «μετακομίζω» μέχρι «αισθάνομαι καλά με την οικογένειά μου παρά τα στραβά και τα ανάποδά της». Και η αλήθεια είναι ότι έτσι κάπως έχουν τα πράγματα. Μπορείς να αισθάνεσαι καλά με τους άλλους ανθρώπους ακόμη και αν σε έχουν αδικήσει ή σε έχουν στερήσει από κάτι. Όσο εσύ ξέρεις τι θέλεις, τι σου έχει λείψει και τι χρειάζεσαι μπορείς και να το ζητάς πλέον, και να το δίνεις εσύ στον εαυτό σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην περνάς καλά με τους άλλους. Οι άλλοι έχουν και μια καλή πλευρά και μία όχι τόσο καλή συνήθως, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη στις 30, ενώ εκεί ήδη βρίσκονται ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο ίδιο σημείο. Η συνάντηση όλων αυτών δείχνει ότι οι εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, κοινωνικότητας, γνωριμιών και συμφωνιών θα έχουν πολύ ενδιαφέρον για μεγάλο διάστημα. Γενικότερα η επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους από εκεί που ένιωθες ότι δεν τους καταλαβαίνεις και δεν σε καταλαβαίνουν, αλλάζει και γίνεται πιο ευχάριστη και συγκεκριμένη. Αν αρχίσεις να επικοινωνείς και τα συναισθήματά σου πιο συχνά, δίχως να φοβάσαι ότι εκτίθεσαι, θα ανακαλύψεις συναρπαστικές πτυχές σε κάποιες σχέσεις σου που θεωρείς παγωμένες.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί στις 30 μια νέα Σελήνη. Εκεί βρίσκονται και ο Άρης και η Αφροδίτη και ο Ήλιος και ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Το σημαντικό είναι ότι η συγκέντρωση όλων αυτών των πλανητών σε αυτό το σημείο γίνεται για κάτι καλό. Ο δεύτερος οίκος αφορά και την αίσθηση της ασφάλειας όμως, και είναι σίγουρο ότι αυτές τις μέρες θα αρχίσεις να έχεις κάποια φλας αυτάρκειας, αυτοπεποίθησης, και κατ’ επέκταση ασφάλειας που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι και πώς ξαφνικά γίνεται κάτι τέτοιο. Η απάντηση είναι ότι αφενός σκέφτεσαι διαφορετικά από ό,τι ένα χρόνο πριν και πλέον οι νέες πιο υγιείς πεποιθήσεις σου εδραιώνονται, αφετέρου κάνεις προσπάθειες να καταλάβεις πώς νιώθεις. Αν μοιραστείς κιόλας τα αισθήματά σου, τα πράγματα θα κυλήσουν ακόμη πιο χαλαρά και θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ζώδιό σου γίνεται κυριολεκτικά ένας χαμός. Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται μαζί σου και στις 30 στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη. Μαζί σου, όμως, ήδη βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Όλα αυτά σημαίνουν ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και πάθος για να πετύχεις τους στόχους και να κάνεις τη ζωή σου όπως θέλεις. Ίσως να ξεκινήσει μια νέα σχέση, ίσως να νιώσεις τόση ψυχική ανανέωση που να μεταμορφώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ίσως να δοκιμάσεις να μοιραστείς συναισθήματα με τους άλλους και οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Από την άλλη, μπορείς και νέα δουλειά να βρεις, και νέους στόχους να βάλεις στην ήδη υπάρχουσα. Όπως και να έχει, ξαφνικά βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και νιώθεις ωραία. Μείνε κοντά τους και μη φοβάσαι να τους ζητήσεις να μείνουν κι αυτοί κοντά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα. Εν τω μεταξύ, εκεί βρίσκονται και ο Άρης και η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Είναι πολύ σημαντικό το ότι όλα αυτά συμβαίνουν στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και η αλληλεπίδρασή τους έχει “ψυχοθεραπευτικά” αποτελέσματα. Τώρα αυτό θα γίνει με το να θεραπεύσεις πλήρως έναν φόβο, με το να αποδεχθείς περισσότερο τον εαυτό σου, με το να κόψεις μια συνήθεια ή να αλλάξεις μια άποψη που σε ταλαιπωρούν χρόνια; Το σίγουρο είναι ότι η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζει και ότι κάτι τέτοια πλανητικά φαινόμενα βοηθούν ώστε οι αλλαγές να είναι ταχείες και βαθιές. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις μια ανασκόπηση και να ρίξεις μια ματιά πάλι στους στόχους σου, κάποιοι προχωράνε πολύ, κάποιοι ίσως δεν σε ενδιαφέρουν πια, και κάποιοι άλλοι θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα, ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών. Εκεί βρίσκονται όμως και ο Άρης και η Αφροδίτη και ο Ήλιος! Όλοι αυτοί μαζεμένοι σε αυτό το σημείο συνεργάζονται για να έχεις θετικές εξελίξεις στην κοινωνική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και για να ασχοληθείς με τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Επειδή δεν φημίζεσαι για την κοινωνικότητά σου αλλά μάλλον για το πόσο αποφεύγεις τον πολύ κόσμο, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτό το φαινόμενο το οποίο μπορεί να έχει εξαιρετικά ανανεωτική δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη, ένδειξη ότι θα γίνουν νέα ξεκινήματα και ότι θα έρθουν ευκαιρίες. Εκεί βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος που σημαίνει ότι ο επαγγελματικός τομέας θα έχει σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο. Εδώ και κάποιο διάστημα άρχισες να διανύεις μια περίοδο κατά την οποία θα αρχίσουν να ξεπετάγονται από το πουθενά νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό και οι θετικές αλλαγές στην καριέρα σου προβλέπονται να είναι πολλές. Εννοείται ότι αν ψάχνεις για δουλειά, τώρα είναι πολύ καλή εποχή για να στρώνεις το έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο που θα πραγματοποιηθεί μαι νέα Σελήνη την επόμενη ακριβώς μέρα. Εκεί βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τις σπουδές και η συγκέντρωση όλων αυτών των πλανητών σε αυτό το σημείο είναι μια ένδειξη πολύ θετικών εξελίξεων. Το ένα σενάριο είναι ότι θα ταξιδέψεις. Το άλλο σενάριο είναι ότι θα νιώσεις το μυαλό σου να ανοίγει και να γεμίζεις θετική ενέργεια και σκέψεις. Το τελευταίο σενάριο είναι να συμβούν όλα τα παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον όγδοο οίκο σου δηλαδή, ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα. Εκεί βρίσκονται και ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος, και η συγκέντρωση όλων αυτών σε αυτό το σημείο δείχνει πολύ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και στη συναισθηματική σου ζωή. Επίσης, ναι μεν έχεις φοβερή εύνοια σε σχέσεις, γάμους, συνεργασίες κλπ., αλλά είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να προσπαθείς να ακούς όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και να βλέπεις όσο γίνεται περισσότερο με τα μάτια του άλλου. Ίσως κάποιοι προσπαθούν να σου επικοινωνήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από τις 29 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την επόμενη μέρα. Επίσης, το καλύτερο όλων είναι ότι εκεί ήδη βρίσκονται η Αφροδίτη ο Άρης και ο Ήλιος! Η συνεργασία όλων αυτών είναι μια ένδειξη θετικών εξελίξεων στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Δεν θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε ότι τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο μπορείς να αντλήσεις πολλή ικανοποίηση και από τις επαγγελματικές και από τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, επιτέλους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-08-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms