Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
08
11
2017

Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ;

Φένια Σταμέλου

Κάθε άντρας έχει διαφορετική προσέγγιση στο φλερτ και στον τρόπο που πλησιάζει τον υποψήφιο ερωτικό του στόχο. Κάποιοι άντρες του ζωδιακού είναι άμεσοι και ευθείς και κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν πλάγιους τρόπους για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αποφεύγουν εντελώς να πουν την πρώτη ατάκα. Τι ρόλο παίζει, όμως, το ζώδιό του στο πρώτο βήμα για την ερωτική κατάκτηση; Διάβασε παρακάτω ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι σε θέση να κάνουν με ευκολία το πρώτο βήμα στο φλερτ για να ξέρεις τι να περιμένεις…


Το ζώδιο του άνδρα και το πρώτο βήμα στο φλερτ:


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία του άντρα-κυνηγού. Θα προσεγγίσει το υποψήφιο θήραμά του πρώτος, με τρόπο άμεσο και διεκδικητικό, θα το πολιορκήσει και δε θα κάνει πίσω, μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει. Ο άντρας αυτός είναι άμεσος και ξέρει ποιες ατάκες πρέπει να χρησιμοποιήσει για να σε «ρίξει». Θα τις πει χωρίς ενδοιασμούς, σε σημείο που θα κομπλάρεις, θα κοκκινίσεις και θα παρασυρθείς στο ερωτικό του κάλεσμα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος ασκεί γοητεία και αυτό είναι το ατού του. Δε θα μιλήσει άνετα και ανοιχτά στην προσπάθεια να κατακτήσει το υποψήφιο ταίρι του, αφού χρειάζεται χρόνο στην ερωτική προσέγγιση. Αν και διστακτικός στην αρχή, μόλις λάβει δείγματα ότι υπάρχει ανταπόκριση, θα φανερώσει τον πραγματικό, επίμονο εαυτό του και με σταθερά, υπομονετικά βήματα, θα σε πείσει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων πλησιάζει πολύ εύκολα το πρόσωπο που θέλει να κατακτήσει και βέβαια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει πρώτος. Χωρίς ενδοιασμούς και διστακτικότητα, θα χρησιμοποιήσει μια προσέγγιση, βασισμένη στο… λέγειν. Θα πει πολύ γρήγορα μεγάλα λόγια και κολακευτικά σχόλια, θα κάνει σχέδια για το μέλλον και δε θα αφήσει καμία αμφιβολία να αιωρείται για τις προθέσεις του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υδάτινη φύση του άντρα Καρκίνου, τον κάνει λιγότερο άμεσο στην ερωτική προσέγγιση. Το πρώτο βήμα δεν είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο, μιας και χρειάζεται να νιώσει ασφαλής με κάποιον για να φανερώσει τις προθέσεις του. Σαν το καβούρι που κινείται με πλάγια βήματα, έτσι κι αυτός θα χρησιμοποιήσει έμμεσους τρόπους για να προσεγγίσει το υποψήφιο ταίρι του. Κι αν τελικά, το πρώτο βήμα έρθει από την άλλη πλευρά, δε θα τον ενοχλήσει καθόλου… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Λέοντας, αν και ανήκει στο πύρινο στοιχείο, είναι συχνά διστακτικός στην αρχική προσέγγιση του υποψήφιου θηράματος, λόγω… υπερηφάνειας. Το ζώδιο αυτό δε θέλει καθόλου να «ρίχνει τα μούτρα του» και δεν τα πάει καθόλου καλά με την απόρριψη, γι’ αυτό και δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα. Εκτός κι αν έχει βεβαιωθεί για το ερωτικό ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Σε αυτή την περίπτωση, το… λιοντάρι βγαίνει από μέσα του και καταφέρνει να σε αποπλανήσει σε χρόνο ντε-τε. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, δυσκολεύεται πολύ να πλησιάσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Θα παρακαλάει ενδόμυχα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε να σταματήσει να υπολογίζει στο κεφάλι του τι πρέπει να πει, πώς και πότε. Η υπερανάλυση και η μετριοφροσύνη του ζωδίου, δεν του επιτρέπουν να ασκεί με μαεστρία την τέχνη του ξελογιάσματος, γι’ αυτό και θα περιμένει από την άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση και να του… λύσει τα χέρια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και ξέρει καλά την τέχνη της αποπλάνησης, αφού το ζώδιο αυτό «την πέφτει»… με το γάντι. Αν και θα χρησιμοποιήσει διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης μέχρι να σιγουρευτεί για τις προθέσεις της άλλης πλευράς, στη συνέχεια θα κάνει με άνεση το πρώτο βήμα, πάντα βέβαια με τακτ και διακριτικότητα. Η ευγενική φύση του δεν του επιτρέπει να περάσει κατευθείαν στο ψητό, όμως θα καταλάβεις σίγουρα τις πραγματικές του προθέσεις… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άντρες Σκορπιοί είναι γνωστοί ερωτικοί κατακτητές. Δεν είναι μόνο ότι δε διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον ερωτικό τους στόχο, είναι ότι γεννήθηκαν με το χάρισμα της αποπλάνησης. Με μεθοδικότητα και υπολογισμένες κινήσεις, θα ξελογιάσουν το υποψήφιο θήραμα και θα καταφέρουν όχι μόνο να σε αποπλανήσουν, αλλά και να σε κάνουν να πιστεύεις ότι στην πραγματικότητα, συνέβη το αντίθετο… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης ξέρει πολύ καλά πώς να κατακτήσει έναν ερωτικό στόχο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζώδιο αυτό αρέσκεται να κυνηγά και προσεγγίζει με τόση ευθύτητα το υποψήφιο θήραμα, που το αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του. Η ενθουσιώδης και αυθόρμητη φύση αυτού του άντρα, του επιτρέπουν να ανοίγει κατευθείαν όλα τα χαρτιά του, χωρίς να περιμένει καν δείγματα ανταπόκρισης από την άλλη πλευρά. Άλλωστε, κυβερνάται από τον Δία, που ήταν γνωστός για το πόσο κατείχε την τέχνη του ξελογιάσματος… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας άντρας Αιγόκερως χρειάζεται χρόνο για να προσεγγίσει έναν ερωτικό στόχο. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει το πρώτο βήμα για να πλησιάσει το υποψήφιο ταίρι του, αφού το ζώδιο αυτό ξέρει να αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης του, έχοντας υπολογίσει από πριν και την περίπτωση της απόρριψης. Αυτός είναι και ο λόγος που θα αργήσει να ανοίξει τα χαρτιά του και που συχνά, η άλλη πλευρά καταλήγει να τα ανοίγει πρώτη… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άντρας Υδροχόος είναι τόσο ευθύς και ειλικρινής, που δεν έχει κανέναν δισταγμό στην ερωτική του προσέγγιση. Θα κάνει άμεσα το πρώτο βήμα και θα πει αυτό που πραγματικά βρίσκεται μέσα στο μυαλό του, περιμένοντας την αντίδραση της άλλης πλευράς. Αν δεν κομπλάρεις/παρεξηγηθείς/φύγεις από την ντροπή, τότε έχεις περάσει το πρώτο στάδιο και πολύ γρήγορα, η ερωτική σας γνωριμία θα περάσει στο επόμενο… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΙΧΘΥΣ

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι συνήθως ντροπαλός, συνεσταλμένος. Δύσκολα θα κάνει την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσει τον υποψήφιο ερωτικό του στόχο και θα προσπαθήσει να τον «ρίξει» μέσα από την αθώα και παθητική στάση του, προκαλώντας στην ουσία την άλλη πλευρά να αναλάβει πρωτοβουλία. Μόλις τα καταφέρει, θα βγάλει το ρομαντικό, χαριτωμένο εαυτό του, μαγεύοντάς σε με την ευαίσθητη φύση του… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2017 12:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι