Quantcast
26
09
2023

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2023

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων 2023. Δείτε πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά σας τη νέα χρονιά και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σχέση σας το 2023 από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Όνειρα και εμπόδια, αγάπη και περιορισμοί. Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου 2023 και δημιουργεί κάποιους κανόνες και περιορισμούς στην αγάπη που όμως είναι δύσκολο να καθοριστούν με σαφήνεια. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που συμβολίζεται από τα δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ενώ αναγνωρίζετε και σέβεστε τους κανόνες και τους περιορισμούς της πραγματικότητας που παρουσιάζει ο Κρόνος, νιώθετε επίσης τη δυαδικότητα των Ιχθύων. Αυτή η δυαδικότητα μπορεί να έχει πολλές εκδηλώσεις, η κύρια αίσθηση είναι ότι διχάζεστε ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τους κανόνες ή να ρισκάρετε και να ζήσετε το όνειρο.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς σας βοηθά να δείτε τους περιορισμούς που έχετε αυτή τη στιγμή και πώς να θέσετε υγιέστερα όρια. Να είστε ευγνώμονες για την καθοδήγηση που σας προσφέρει ο Κρόνος καθώς είναι ένα δώρο για εσάς, ένα είδος πυξίδας για να χτίσετε ένα νέο και καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας και την αγάπη. Θα γίνετε τώρα ακόμα πιο χρήσιμοι για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας και γενικά για την ανθρωπότητα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού κάνουν τις σχέσεις το σημαντικό επίκεντρο αυτής της χρονιάς. Η πρόκληση είναι πώς να διατηρήσετε τη δική σας ταυτότητα όταν είστε σε σχέση με άλλους, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι στενές σχέσεις είναι συχνά οι πιο δύσκολες στις διαπραγματεύσεις, ειδικά όταν ο γάμος ή η σχέση σας διαρκεί χρόνια. Μπορείτε τώρα να δείτε πιο προσεκτικά την αρμονία και ισορροπία της σχέσης σας, αν βασίζεται στην ισότητα και τη δικαιοσύνη. Αλλά ο τελικός στόχος είναι η βαθύτερη εκμάθηση του εαυτού σας, δηλαδή να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους. Όταν βουτάτε βαθιά στην αγάπη κρατάτε έναν καθρέφτη που αποκαλύπτει ποιοί πραγματικά είστε.

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού έχουν επίκεντρο την υπομονή, τη σταθερότητα, το μετασχηματισμό και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Η έκλειψη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την ευχαρίστηση, τον αισθησιασμό και την άνεση, ενώ η έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει μια ενέργεια που είναι ισχυρή, διεισδυτική, ωμή και μεταμορφωτική. Επιδιώκουν να αποκαλύψουν πόσο σταθερή και βαθιά είναι η σχέση σας ή αν υπάρχει νοσηρή προσκόλληση και απώτερα κίνητρα. Μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές τις εκλείψεις, τι σας εμποδίζει από την πραγματική ευτυχία. Φτάνετε στο τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας, οπότε αγκαλιάστε ό,τι σας φέρει το σύμπαν στη συνέχεια! Ακόμα κι αν αυτές οι αλλαγές είναι απροσδόκητες, εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν έχει τα καλύτερα για σας. Ακόμα κι αν όλα είναι αβέβαια, να ξέρετε ότι τα πράγματα θα έχουν νόημα εν καιρώ.

Είστε καλοί πολεμιστές στην αγάπη, μαχητές της ελευθερίας που δεν χρειάζεται να πάρετε τα όπλα, εκτός κι αν απειλήστε. Ο Δίας συνεχίζει την περιήγησή του στον Κριό έως τις 16 Μαΐου 2023 χαρίζοντάς σας δύναμη και ενθουσιασμό για να πάρετε την πρωτοβουλία και να αγωνιστείτε για την αληθινή αγάπη, για τη σχέση σας.

Από τις 17 Μαΐου 2023 έως τις 25 Μαΐου 2024 ο Δίας στον Ταύρο φέρνει ασφάλεια και σταθερότητα, χρησιμοποιείτε τα χρήματα και τους πόρους σας για να ωφελήσετε τους άλλους αλλά και τους εαυτούς σας. Μπορεί να γίνετε λίγο πεισματάρηδες, αλλά έχετε την ικανότητα να παραμείνετε ήρεμοι, με ένα χαμόγελο στα χείλη στις δύσκολες καταστάσεις. Όσο πιο ασφαλείς νιώθετε, τόσο πιο τυχεροί αισθάνεστε. Επιδεικνύετε τον καλύτερο εαυτό σας εστιάζοντας στην ειρήνη, την υπομονή και την ομορφιά. Καταλαβαίνετε ότι όλα έχουν την εποχή τους και πρέπει να φυτέψετε καλούς σπόρους και μετά να περιμένετε τη συγκομιδή.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου σας ζητά να διερευνήσετε και να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε από την αγάπη και την οικονομική σας ζωή. Εάν έχετε βιώσει ένα απότομο τέλος σε μια σχέση ή μια επιθυμία να ανανεώσετε την παλιά, τότε η ανάδρομη περίοδος της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει. Αν όμως ήσασταν επαναπαυμένοι στο πάθος σας, θα αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Σας βοηθά να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε προκειμένου οι σχέσεις σας να είναι πιο αυθεντικές και ειλικρινείς. Σκέφτεστε περισσότερο τον εαυτό σας και όχι τον άλλον; Τι σημαίνει πραγματικά για εσάς ευτυχία; Σας φέρνει χαρά η σχέση σας;

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms