Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Σκορπιό 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Σκορπιός 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Σκορπιέ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Μη βιάζεστε στην αγάπη

Λίγα σύννεφα είναι πιθανό να εμφανιστούν στον ουρανό της αγάπης φέτος. Ο Κρόνος ξεκινά την πορεία του στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας κι αν είστε σε σχέση, η ισορροπία που έχετε δημιουργήσει με υπομονή και επιμονή μπορεί να αποδυναμωθεί. Ψάχνετε για μια νέα πνοή, να ξαναβρείτε το χαμένο πάθος ή να απομακρυνθείτε εντελώς, αποφεύγοντας παράλληλα τις δικές σας ευθύνες. Για να αποφύγετε την καταιγίδα, ο Κρόνος σας δίνει μία συμβουλή: Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτή η συμβουλή πρέπει να είναι αποστολή ζωής, είναι τόσο σημαντική και ουσιαστική που θα πρέπει να την πάρετε πολύ σοβαρά. Αν καταφέρετε να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι, με τα ελαττώματά σας, τις δυνάμεις σας και τις αδυναμίες σας, τότε η αγάπη θα σας ανοίξει την αγκαλιά της ως δια μαγείας. Οι ελεύθεροι θα πρέπει επίσης να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος, είναι ένα απαραίτητο και σημαντικό βήμα στην προσπάθειά σας για την ειλικρινή και αληθινή αγάπη. Ο Κρόνος σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο και να μην βιαστείτε σε τίποτα. Όταν ο δρόμος έχει επικίνδυνες στροφές, έχετε πίστη στο σύμπαν, η αγάπη θα είναι εκεί, κάπου κρυμμένη.

Μην κάψετε γέφυρες που ακόμα χτίζονται

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του 2023 είναι οι εκλείψεις που ενεργοποιούν τον άξονα 1ου/7ου οίκου, της προσωπικότητάς σας και της ερωτικής σας ζωής, αλλά και τον άξονα 6ου/12ου οίκου που αφορούν την καθημερινή σας ζωή αλλά και τις πληγές που κουβαλάτε από το παρελθόν σας. Οι πρώτες εκλείψεις σας ωθούν να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, να ζήσετε το σήμερα, όμως με προοπτική συντροφικότητας. Προδιαθέτουν σε ένα νέο ξεκίνημα, καθώς ενισχύουν το πάθος σας και το μαγνητισμό σας. Το φεγγάρι σας υπόσχεται μια γνωριμία με κάποιον/α του οποίου θαυμάζετε τη δύναμη και το κύρος και θέλει να γίνει μέρος της ζωής σας. Αν είστε σε σχέση και ο αγαπημένος σας πατάει τα κουμπιά σας, η έλλειψη ψυχραιμίας και η οργή σας μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση σας. Εύκολο να το κάνετε, δύσκολο να το αποφύγετε αν νιώθετε απογοήτευση. Δεν χρειάζεται όμως να κάψετε γέφυρες που ακόμα χτίζονται.

Οι δεύτερες εκλείψεις που αγγίζουν τον άξονα 6ου/12ου οίκου φέρνουν στο φως κρυμμένα μυστικά και σας προκαλούν σε αποκαλύψεις. Μπορεί να σας ζητηθεί να πείτε την αλήθεια ή να την απαιτήσετε από τον αγαπημένο σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν σας λέει πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, σκεφτείτε εάν συμβάλλετε κι εσείς στη δυναμική του να αντιδράτε άσχημα σε οτιδήποτε δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε. Το φεγγάρι πυροδοτεί ένα νέο κεφάλαιο ζωής που σας βοηθά στη συναισθηματική επούλωση των πληγών του παρελθόντος. Μπορεί να αρχίσει μια
διαδικασία πένθους, αν αποφασίσετε να φύγετε από μια κατάσταση που είναι τοξική
ή έχει κάνει τον κύκλο της. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε. Ακούγεται πολύ απλό και όμως τις περισσότερες φορές δεν το κάνετε. Φέτος προσπαθήστε να αναλύσετε τις απογοητεύσεις σας, το θυμό σας ή τα αρνητικά σας συναισθήματα, ώστε να είστε με κάποιον/α που σας ανεβάζει και όχι με αυτόν που σας κλειδώνει στη φυλακή.

Ανάπτυξη και εξέλιξη

Το δεύτερο μισό του έτους, ο Δίας στον Ταύρο θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, βοηθώντας σας να ανοίξετε την καρδιά σας, να εμπιστευτείτε και μερικές φορές να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν. Σας ενθαρρύνει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας και να απολαύσετε την παρούσα στιγμή με καλοσύνη και ηρεμία. Εναπόκειται σε εσάς να αποδεχτείτε ότι δεν είναι πάντα όλα τέλεια, ότι κάποια πράγματα δεν πάνε απαραίτητα όπως θέλετε εσείς και ότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν ή εξελίσσονται. Αποδεχτείτε ότι οι διαφορές με τον αγαπημένο σας είναι και τα δυνατά σημεία της σχέσης σας. Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις σας θα απαντηθούν μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς, αν αξίζει πραγματικά να αγωνιστείτε γι’ αυτή τη σχέση και κατ’ επέκταση να την επισημοποιήσετε ή αν θα βαδίσετε χωριστούς δρόμους σε περίπτωση που βλέπετε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και ανάπτυξη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ