Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Δίδυμος 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Δίδυμε, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

 Μαθαίνετε ότι είστε ένα πνευματικό ον που έχει ανθρώπινη εμπειρία.

 Αγωνιστείτε για τα πιο τρελά σας όνειρα και πραγματοποιήστε τα. Ο επεκτατικός Δίας συνεχίζει να κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 26 Μαΐου, διεγείροντας τη διαίσθησή σας και ξυπνώντας τη δημιουργικότητά σας. Μπορεί να γίνετε μέντιουμ, ικανοί να προβλέψετε ποιος πρόκειται να σας τηλεφωνήσει ή να σας στείλει μήνυμα. Ακόμη πιο ουσιαστικά, μπορείτε να αρχίσετε να επουλώνετε τις συναισθηματικές σας πληγές που αντιστάθηκαν στη θεραπεία στο παρελθόν. Το να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να ακούτε την καρδιά σας είναι απαραίτητο τώρα. Θα μπορούσατε επίσης να ανακαλύψετε ένα βιβλίο ή ένα σύστημα καθοδήγησης που επηρεάζει θετικά την ερωτική ζωή σας στο μέλλον.

Το βαθύ καρμικό μήνυμα του Δία; Το να είστε άνθρωπος σημαίνει να απαρνηθείτε το εγώ σας και να είστε περισσότερο συμπονετικοί, ακόμη και σ’ εκείνους που σας έβλαψαν. Μπορεί να βασανίζεστε από υπαρξιακά προβλήματα που ανάγονται σε σχέσεις του παρελθόντος αλλά σκεφτείτε τι μαθήματα σας δίδαξαν. Σκεφτείτε ότι όλοι είμαστε προσωρινοί στον πλανήτη γη και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο. Επομένως αφήστε τις μνησικακίες και απελευθερωθείτε από όποιον και ό, τι σας βασανίζει σκεπτόμενοι: Ποιά είναι η κληρονομιά που θέλετε να αφήσετε πίσω σας; Ο Δίας στο δωδέκατο οίκο σας σας ζητά να δείτε την ύπαρξή σας ως «πνευματικό ον που έχει ανθρώπινη εμπειρία». Η δουλειά σας, σύμφωνα με τον Δία, είναι να βρείτε πρώτα την ψυχική ηρεμία σας και μετά να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη. Η Θεία Πρόνοια έχει κάποια δώρα να σας παραχωρήσει, αλλά θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι όταν σας χτυπάει την πόρτα. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι ο νόμος της έλξης ποτέ δεν ήταν τόσο δυναμικά στο πλευρό σας, αν είστε πρόθυμοι να παραδώσετε τον έλεγχο της ζωής σας στους πνευματικούς νόμους και αφήσετε το σύμπαν να είναι ο κυβερνήτης σας.

Είναι η χρονιά σας!

Ακούστε την καρδιά σας και τα πάντα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Ανοίγει η όρεξή σας για μια μεγάλη αγάπη, τα πάντα γύρω σας τα νιώθετε σαν γιορτή. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 26 Μαΐου προσφέροντάς σας το καλύτερο δώρο σας τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αναπτερώνοντας το ηθικό σας και αυξάνοντας τη ζωτικότητά σας, έτσι προετοιμαστείτε να ζήσετε τις πιο ικανοποιητικές και αισθησιακές φάσεις στη σχέση σας ή να ανακαλύψετε το μεγάλο έρωτα τον οποίο δεν έχετε βιώσει εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα καλύτερα, ο Δίας θα περιπλανηθεί στο ζώδιό σας και το επόμενο έτος, ενθαρρύνοντάς σας να νιώσετε επιθυμητοί και ερωτικοί, έτοιμοι να απολαύσετε στο έπακρο την αγάπη.

Η κοσμοθεωρία σας για την αγάπη αλλάζει.

Ενώ ο Δίας σας προτρέπει να συνεχίσετε, ο Κρόνος μπορεί να φρενάρει τα σχέδιά σας στη σχέση σας και μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας στέλνουν μια κλήση αφύπνισης για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν η τρέχουσα σχέση σας αρχίζει να σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς ή αισθάνεστε πίεση και άγχος από το βάρος των υποχρεώσεων, μην απελπίζεστε. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των σημαντικών μαθημάτων ζωής και μπορεί να αρχίσει να διαμορφώνει τη σχέση σας μέσω μιας πνευματικής στροφής αφού βρίσκεται στους Ιχθύς. Η κοσμοθεωρία σας για την αγάπη μπορεί να αλλάξει ριζικά φέτος, καθώς ίσως ασχοληθείτε πολύ πιο σοβαρά σχετικά με το τι θέλετε. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας είναι στέρεη και ουσιαστική.

Απαλλάσσεστε από τοξικές σχέσεις και κακές συνήθειες.

Οι ισχυρές δύο εκλείψεις, η Σεληνιακή και η Ηλιακή, τον Μάρτη και τον Οκτώβρη αντίστοιχα, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εντείνουν το πάθος σας και το παιχνιδιάρικο ύφος σας, ταρακουνώντας την ερωτική σας ζωή. Ίσως έχετε μια αποκάλυψη σχετικά με μια νέα σχέση ή μια ξαφνική, απροσδόκητη συνάντηση με κάποιον/α που ερωτεύεστε γρήγορα. Οι εκλείψεις ανοίγουν και κλείνουν πόρτες στη ζωή σας φέρνοντας καταλυτικές αλλαγές στην κατάσταση της σχέσης σας οι οποίες είναι δυνατόν να συμβούν έως και ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά από αυτές τις εκλείψεις. Πραγματικά θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το κάρμα σας και σας απαλλάσσουν από τοξικές σχέσεις ή κακές συνήθειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms