Quantcast
Back to Reality! Πως ανασυγκροτούνται τα ζώδια μετά τις διακοπές.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
20
08
2022

Back to Reality! Πως ανασυγκροτούνται τα ζώδια μετά τις διακοπές.

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

Ποιες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας; Πόσο εύκολο όμως είναι για όλους να την συνεχίσουν από εκεί που την άφησαν; Και επειδή τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα και το ζώδιο που μας αντιπροσωπεύει εκφράζει ακριβώς αυτό, τον χαρακτήρα μας δηλαδή, εύκολα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από ό, τι αφορά την ευκολία ή τη δυσκολία να ξαναμπεί στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η οποία καθημερινότητα από κάποιους αντιμετωπίζεται ως ο μεγαλύτερος εχθρός και από κάποιους άλλους ως ο καλύτερος σύμμαχος, ώστε με ασφάλεια να μπορούν να πορεύονται στη ζωή τους.

 

Διαβάστε πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την επιστροφή στη ρουτίνα:

 

ΚΡΙΟΣ                                        

Βρίσκεστε σε μία συνεχή ροή. Συνεχώς ανακαλύπτετε τρόπους για να αντλείτε χαρά και για να ανανεώνετε το ενδιαφέρον σας για την ίδια τη ζωή, κατά πρώτον. Δεν προσαρμόζεστε εύκολα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προσαρμόζεστε γενικώς. Το πιο εύκολο για εσάς είναι να συνεχίσετε τις διακοπές σας, είτε προγραμματίζοντας κάποια εκδρομή, μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε το ίδιο βράδυ της επιστροφής, να κανονίσετε έξοδο με φίλους. Δε σταματούν οι διακοπές για σας. Πάντα, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν,  θα υπάρχει χώρος και χρόνος για εκτόνωση και ψυχαγωγία.

ΤΑΥΡΟΣ                                          

Όσο δύσκολο είναι να πάρετε την απόφαση να φύγετε μακριά απ’ το γνώριμο και το ασφαλές, άλλο τόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείτε στη νέα για εσάς πραγματικότητα, ακόμα και αν όλα, άμα τη επιστροφή σας, παρέμειναν τα ίδια. Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο να επαναπρογραμματιστείτε και, το πιο σημαντικό ακόμα, να επαναπροσδιοριστείτε. Ακόμα και ένα κενό λίγων ημερών να μεσολαβήσει στη ζωή σας είναι ικανό για να σας κάνει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα: Καταρχήν να κατανοήσετε ότι η αλλαγή είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και για μια ακόμα φορά να αναγνωρίσετε ότι η φύση είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο μοντέλο ζωής που πραγματικά έχετε ανάγκη να εκφράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ                                             

Από τους ελάχιστους που δεν έχετε θέμα να επιστρέψετε. Έτσι κι αλλιώς, πάντα ολιγοήμερες διακοπές κανονίζετε. Δύσκολα μπορείτε να προγραμματίσετε το μυαλό σας στην όποια αλλαγή και αυτό δεν αφορά τόσο τη διαμονή, αλλά και την αλλαγή των παραστάσεων. Παρ’ όλο που αντιπροσωπεύετε  ζώδιο του αέρα, στην ουσία όμως προτιμάτε να κινείστε ανάμεσα στα ίδια. Γι’ αυτό και πολλές φορές επιλέγετε συγκεκριμένους τόπους και χώρους διακοπών. Μάλλον ανακουφιστική κρίνεται η επιστροφή για εσάς. Εύκολα επανακτάτε  τις ισορροπίες σας, γιατί απλούστατα τις βρίσκετε εκεί που τις αφήσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ                                        

Η χαρά της επιστροφής είναι ο Καρκίνος, εκτός και εάν ο χώρος διαμονής των διακοπών είναι το εξοχικό του. Χώρος και τόπος γνώριμος και οικείος. Διαφορετικά, θα επιστρέψει με την ίδια γκρίνια που έφυγε και μέχρι να συμβεί αυτό θα του  έχουν συμβεί τα μύρια όσα. Μέσα από την έντονη δυσκολία της εγκατάλειψης, μπορούν να του βγουν τα όποια ψυχοσωματικά και μόνο όταν επιστρέψει στη γνώριμη γωνιά του, στη μαμά του και τον μπαμπά του, στο αγαπημένο του κατοικίδιο, στους γείτονες που είναι οικογένειά του, μόνο τότε επανακτά τις ισορροπίες του.

 

ΛΕΩΝ                             

Δεν επανεντάσσεται εύκολα ένας Λέων. Όπως επίσης, δεν προσαρμόζεται και εύκολα στις διακοπές. Θα πρέπει, όπου και να γυρίσει το μάτι του, να μη βλέπει τίποτα άσχημο και να μην υπάρχει μιζέρια, ώστε να μπορέσει να αναγνωρίσει ως ιδανικό τον τόπο και τον χώρο και, το πιο σημαντικό, να αναγνωρίσει ως αντάξια των προσδοκιών του την επιλογή του. Για αρκετές μέρες θα βρίσκεται στην ξεγνοιασιά των διακοπών, στη βραδινή διασκέδαση και βέβαια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, που τον ήθελαν να μην περνάει απαρατήρητος. Πολύ πιθανόν η επιστροφή να του δημιουργήσει μελαγχολία, μέχρι να μπορέσει να ξαναστήσει το νέο του σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                               

Εάν θα θέλαμε δίπλα από τη λέξη ρουτίνα να τοποθετούσαμε ένα ζώδιο, αυτό σίγουρα θα ήταν η Παρθένος. Ακόμα και στις διακοπές, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει το τελετουργικό της ρουτίνας της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα περάσει καλά, δε θα διασκεδάσει, με τον τρόπο βέβαια που εκείνη ορίζει. Το πρώτο που θα επιδιώξει, επιστρέφοντας, είναι να επανακτήσει τον έλεγχο σε ό, τι αφορά τα πρακτικά ζητήματα. Την ίδια ώρα να αδειάσει τη βαλίτσα της, να προγραμματίσει την επόμενη μέρα, να ξαναμπεί στους γνώριμους ρυθμούς της. Στα πλαίσιο όμως όλων αυτών, θα φροντίσει άμεσα να επιστρέψει και στο γνώριμο τρόπο ψυχαγωγίας, αφού ξέρει, ακόμα και μέσα στις απλές στιγμές, να βρίσκει τους τρόπους να περνάει καλά, πρώτα η ίδια με τον εαυτό της.

ΖΥΓΟΣ                                    

Για τον Ζυγό τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα, αφού εκτός από τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να περάσει καλά, μέσα από το εκλεκτό και το ιδιαίτερο, έχει ανάγκη και από τη συναισθηματική ισορροπία, την οποία βέβαια την κουβαλάει παντού, όπου και να βρεθεί. Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή του. Το μόνο που μπορεί, ως αντίδοτο, να επαναφέρει τον Ζυγό στις ισορροπίες του, ανεξάρτητα από τη συναισθηματική κατάσταση με το σύντροφο, είναι η κοινωνική ζωή. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει με κάθε τρόπο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί, να έχει γεμάτο πρόγραμμα κοινωνικών επαφών, για να μπορέσει και, εκτός των άλλων, να μοιραστεί τις αναμνήσεις των διακοπών του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                                           

 Από τα πιο δυσκολοπροσάρμοστα ζώδια οι Σκορπιοί, δεν εντάσσονται αμέσως στην πραγματικότητα των διακοπών, όσο ονειρεμένη και να είναι. Κάτι πάντα τους κρατάει πίσω. Και αν αυτό είναι κάποιος έρωτας, δύσκολα θα καταφέρει να απολαύσει αυτό που του προσφέρεται. Πάντα κάτι θα φέρνει μαζί του. Και αυτό βέβαια ισχύει και για την επιστροφή. Μπορεί ένα φλερτ που έμεινε μακρινό, ψάχνοντας τώρα τρόπους να το κάνει κοντινό, μπορεί τη δυσαρέσκεια που βίωσε από την παρέα, είτε πρόκειται για φιλική, είτε για την προσωπική του σχέση. Θ’ αργήσει να προσαρμοστεί και για μέρες θα αναπολεί τις ωραίες στιγμές, που το πιο πιθανό είναι να τις αναγνωρίσει, αφού επιστρέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ                                       

Τοξότης και διακοπές, ένα κεφάλαιο από μόνο του. Μοναδικός ο τρόπος που έχει να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες, για τις οποίες βέβαια έχει φροντίσει, εκ των προτέρων, προκειμένου να περάσει καλά, και το πιο σημαντικό να γυρίσει ολοκληρωμένος. Δε σταματούν οι διακοπές για έναν Τοξότη, αφού η ίδια η ζωή δε σταματάει να τον πηγαίνει εκεί που έχει ανάγκη να βρεθεί την κάθε φορά. Έχοντας στο γονίδιό του τη μετακίνηση και τις αλλαγές παραστάσεων, απλά και φυσιολογικά περιμένει το επόμενο μικρό ή μεγάλο ταξίδι. Και καμία σημασία αυτό δεν έχει για έναν Τοξότη. Την εμπειρία που έχει ανάγκη να ζήσει τη συγκεκριμένη περίοδο, μπορεί να την πάρει ακόμα και με μία απλή εκδρομή. Για τον Τοξότη δεν τίθεται θέμα προσαρμογής. Φτάνει μόνο να μην έχει την ατυχία η επόμενη μέρα να πρέπει να τον βρει σ’ ένα χώρο που ασφυκτιά, με ακατάλληλους στην επικοινωνία ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ                                     

Δύσκολα φεύγει (εκτός και εάν πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι) και δύσκολα δέχεται την επιστροφή και ειδικότερα αυτό που τον περιμένει στο σημείο που επιστρέφει. Μέσα από τις έστω και ολιγοήμερες διακοπές, συνειδητοποιεί το πόσο ο ίδιος επιβαρύνει τον εαυτό του, έχοντας αναλάβει τόσες ευθύνες, με αποτέλεσμα για κάποιο διάστημα να αισθάνεται αποδιοργανωμένος και πιθανόν να εκφράζει και άρνηση να επιστρέψει στους προηγούμενους του ρυθμούς. Διαθέτει όμως την απαραίτητη λογική και στωικότητα απέναντι στα πράγματα και αυτό σίγουρα τον βοηθάει να βρίσκει ξανά τις ισορροπίες του. Και βέβαια, το πιο ισχυρό αντίδοτο της επανένταξης στην καθημερινότητά του είναι η δουλειά του. Για να συνειδητοποιήσει, για ακόμα μια φορά, στην επόμενη φάση των διακοπών, πόσο σκληρά δουλεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ                                               

Παρ’ ότι ζώδιο του αέρα ο Υδροχόος, δεν έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές, στις μεγάλες μετακινήσεις, και ειδικότερα σε ό, τι αφορά τα πρακτικά ζητήματα. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, προκειμένου να αναγνωρίσει το νέο χώρο και τόπο ως δική του κατάσταση. Το ίδιο όμως θα συμβεί και από τη στιγμή που θα επιστρέψει στο δικό του οικείο χώρο. Η κάθε απόσταση που καλείται να πάρει, ακόμα και αν αυτή αφορά τις διακοπές, τον αποξενώνει με κάποιο τρόπο, μέχρι να επανακτήσει την επαφή του με αυτό που τον περιβάλλει. Δε θα επικοινωνήσει αμέσως με τα οικεία του πρόσωπα. Και το πιο πιθανό είναι οι άλλοι να ενδιαφερθούν να μάθουν πρώτοι εάν επέστρεψε. Χαμένος για λίγες μέρες στο δικό του κόσμο, θα κρατήσει μισόκλειστες τις πόρτες της επικοινωνίας του.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί και για χρόνια πολλά μετά να αναπολεί αυτό που κράτησε από αυτές τις διακοπές. Ο νους του χαμένος στα τοπία και σε όλα αυτά που ενεργοποίησαν την έμπνευσή του, και πάλι όμως μέσα από τον τρόπο που εκείνος τα έζησε, σίγουρα όχι και τόσο αντικειμενικός. Η επιστροφή για κάποιους μπορεί να είναι και βασανιστική για κάποιες  μέρες. Μπορεί το σακ-βουαγιάζ να παραμένει πεταμένο στην άκρη και πολλά πρακτικά θέματα σε εκκρεμότητα. Η τάση του να περνάει, σε κάθε αλλαγή, μέσα από χαοτικές πολλές φορές καταστάσεις, δεν τον βοηθάει να επανενταχθεί στην επόμενη φάση της ζωής του, εκτός και εάν πρόκειται για τον Καλλιτέχνη Ιχθύ, του οποίου η ροή της ζωής τον ακολουθεί μέσα από την τέχνη του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-08-2022 12:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms