Quantcast
Ποια χρώματα προτιμούν τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 7
06
06
2016

Ποια χρώματα προτιμούν τα 12 ζώδια.

E-zwdia

Στα ζώδια το κάθε χρώμα έχει τη δική του εξήγηση και μας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Έχει σχέση με τους πλάνητες που επηρεάζουν το ζώδιό μας αλλά και την προσωπικότητά μας. Τα χρώματα γενικά είναι οιωνοί ηρεμίας, ομορφιάς, γαληνής και εν τέλει  αντανακλούν τον ίδιο μας τον εαυτό. Μαθέ τον πλανήτη σου και το χρώμα εκείνο που θα σε κάνει να ομορφύνεις πιο πολύ τη ζωή σου:

 

Ποια χρώματα προτιμούν τα ζώδια ανάλογα με τον πλανήτη – κυβερνήτη τους.

 

ΚΡΙΟΣ

Είσαι  συνέχεια σε μια ένταση και ενέργεια, δεν σταματάς  ποτέ αυτά που κάνεις, δεν ηρεμείς, δεν θέλεις να βγεις από την πρίζα, δεν θέλεις να  ξεκουραστείς. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα  του δυναμικού Άρη που κυβερνά το ζώδιό σου και δεν σε αφήνει ποτέ σε αδράνεια. Τι καλύτερο από το κόκκινο της φωτιάς; Δεν θα μπορούσε να σε εκφράζει κανένα άλλο χρώμα. Εκφράζει και τη δύναμη του χαρακτήρα σου, αλλά και τη διεκδίκηση του απόλυτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον ψυχισμό σου υπάρχει ένας άκρως σημαντικός πλανήτης που κάνει καλά τη δουλειά του και επηρεάζει τον κόσμο σου και την προσωπικότητά σου, δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη που σε κυβερνά. Η δύναμη μαζί με την ομορφιά, αυτό σου δίνει εσένα την επιθυμία να μη δείχνεις πάντα τον αληθινό σου εαυτό. Σαν να βάζεις ένα άσπρο σεντόνι μπροστά σου. Αγαπάς το λευκό χρώμα αλλά και αντιπροσωπεύει τα όνειρά σου. Το διάφανο σου πάει πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πράσινο χρώμα είναι το δικό σου μιας και κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι ο Ερμής, γιατί εάν το ερμηνεύσουμε και το αναλύσουμε, θα δούμε ότι έχει δύο όψεις, όπως και το δικό σου ζώδιο. Οι δυο προσωπικότητές σου σε κάνουν να κρατιέσαι σε μια διαρκή ανανέωση του εαυτού σου, να ψάχνεις συνέχεια να δημιουργήσεις τον πραγματικό σου κόσμο. Επικοινωνείς και με τους δυο κόσμους που αντιπροσωπεύεις και το πράσινο είναι το χρώμα αυτής της επικοινωνίας και της τάσης για εξερεύνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία σου προκύπτει από τη Σελήνη που είναι κυβερνήτης σου και από το ότι ανήκεις στο νερό που επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σου. Το διάφανο σου δίνει μια γοητεία να κρύβεσαι πίσω από το εγώ σου και να δείχνεις άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι. Αφού ανήκεις στο νερό, σημαίνει ότι σου αρέσει και η θάλασσα η γαλάζια, οπότε το χρώμα αυτό σε αναζωογονεί και σε ευεργετεί και με συνδυασμό με το πράσινο, σε κρατούν σε ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ

Έχεις  αρκετή αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου και το δείχνεις παντού. Νιώθεις ότι αυτά που κάνεις είναι πάντα τα σωστά και αποκτάς μεγάλη εσωτερική δύναμη. Πώς να μην τα νιώθεις  όλα αυτά, αφού ο  Ήλιος κυβερνά και φωτίζει για τα καλά το ζώδιό σου και φέρνει την επιτυχία, την αυτοπεποίθηση, το λαμπερό  σου κόσμο. Οπότε διαλέγεις το χρώμα του, που είναι το πορτοκαλί και λίγο το κόκκινο, συνδυασμός δύναμης και αντοχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείνεσαι  πολλές φορές στον εαυτό σου και δεν αφήνεις κανένα να μπει στον ψυχικό σου κόσμο.  Ο Ερμής είναι αυτός που ελέγχει καλά το ζώδιό σου και επηρεάζει ανά πάσα στιγμή την ψυχολογία σου, με απανωτά  ξεσπάσματα. Από την άλλη, εσύ έχεις τη μανία να κάνεις τις δικές σου επιλογές, αυτές που πιστεύεις ότι θα κάνουν καλό στη δική σου ψυχολογία. Το πράσινο, λοιπόν, σε αντιπροσωπεύει απόλυτα και σε βοήθα να τα βρεις με εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, είναι αυτή που επικρατεί στο ζώδιό σου και σου προσφέρει  απλόχερα την ομορφιά της, την καλοσύνη, την ηρεμία, τη χαλάρωση και ό, τι άλλο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνας. Έξαλλου είσαι ένα ζώδιο που λατρεύεις το δίκαιο και γι’ αυτό το μπλε χρώμα είναι το κατάλληλο για εσένα. Είναι της ηρεμίας, είναι πανέμορφο, διακριτικό και ταυτόχρονα προκλητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ, ένα ζώδιο ερωτικό και γοητευτικό, θα ήθελες να κάνεις δύο σημαντικές επιλογές χρωμάτων, που θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Λατρεύεις τη μαγεία της νύχτας, οπότε και το μαύρο χρώμα που επικρατεί σε αυτήν, με το μοντέρνο και επίσημο κόκκινο βελούδο, κάνει τις αισθήσεις να παίρνουν  φωτιά. Ο συνδυασμός αυτών των δυο, σε κατατάσσει σε ένα ζώδιο που ξεχειλίζει  από πάνω του ο έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις γενικά ό, τι κάνεις, να έχει ανταπόκριση από τους άλλους και μην περνάς απαρατήρητος. Να νιώθεις ότι ασχολούνται κατά κάποιο τρόπο όλοι μαζί σου. Αυτό έχει να κάνει με τη δύναμη του Δία που υπάρχει στο ζώδιό σου και επηρεάζει καταστάσεις. Αλλά και όσον αφορά την επιλογή των χρωμάτων, το κίτρινο θα είναι αυτό που θα σε ανεβάσει στα ύψη και θα σε κάνει πραγματικά να νιώσεις ότι κερδίζεις τη ρεβάνς. Επίλεξέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου αρέσουν γενικά όλα τα χρώματα και τα αντιμετωπίζεις με την ίδια συμπάθεια και αγάπη. Καθώς είσαι ζώδιο που σε επηρεάζει ο Κρόνος και έχεις σαν σημείο αναφοράς σου αυτό τον κυβερνήτη, είσαι άτομο που συμβιβάζεσαι με όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Εάν είναι όμως να διαλέξεις μια προσωπική σου επιλογή, το ασπρόμαυρο είναι αυτό που σου ταιριάζει. Και σε εκφράζει σαν σοβαρό άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι δυνατόν να μην αγαπάς τον ουρανό; Εσύ που γενικά πετάς στα σύννεφα και λατρεύεις το σύμπαν και είναι κυβερνήτης σου ο Ουρανός και αυτό λέει πολλά. Η έντονη επιθυμία σου να δημιουργήσεις ένα άλλο σύμπαν  και κόσμο από αυτόν που ζεις, σε κάνει όχι μόνο να έχεις εσωτερική δύναμη και απολυτή ανάγκη ελευθερίας, αλλά και να αναζητάς το μπλε του ουρανού. Αυτό το χρώμα σου ταιριάζει απόλυτα.  Από την άλλη, πλάθεις κι εσύ τα δικά σου χρώματα, όπως θέλεις.

ΙΧΘΥΣ

O Ιχθύς είναι το ζώδιο εκείνο που προσπαθεί να δημιουργήσει στο μυαλό του εικόνες. Να πλάσει πολύ έντονες  παραστάσεις και να δυναμώσει τον εαυτό του στο να φανερώσει ό, τι νιώθει ακριβώς. Αυτό σημαίνει, ευαίσθητο ψαράκι μου, ότι  είσαι κλειστό άτομο, όσο και να προσπαθείς να δείξεις στους άλλους τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σου. Οπότε ένα ιδανικό χρώμα για εσένα είναι το κίτρινο, που κρύβει αμυδρά την έντονη φωτεινότητά του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-06-2016 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms