Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2022, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Στο πεδίο των σοβαρών σχέσεών σας και των συνεργασιών σας διεξάγεται μεγάλη αναμέτρηση, καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αμφισβητείτε την οικειότητα, εντείνονται οι ανασφάλειές σας, υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης. Περιστρέφεστε ανάμεσα στα άκρα, την επιθυμία ενός έντονου συναισθηματικά δεσμού ή του χωρισμού. Το κρεβάτι και ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι το βάναυσο Κολοσσαίο όπου διεξάγεται η μάχη. Ακούγεται δραματικό; Ναι, είναι. Αλλά έτσι παίζει ο Πλούτωνας, τα θέλει όλα ή τίποτα. Δαγκώσατε τη γλώσσα σας με ένα συνεργάτη ή συγκρατήσατε τα αληθινά σας συναισθήματα στη σχέση σας; Ο καταπιεσμένος θυμός που ήδη έχει αρχίσει να βράζει, έρχεται στην επιφάνεια εκεί που δεν το περιμένετε. Ποιός ποδοπατά την ψυχή σας ή/και τα χρήματά σας, προδίδει την εμπιστοσύνη σας ή σας θεωρεί δεδομένους; Με την έμφυτη διαίσθησή σας ξέρετε να διαβάζετε τους άλλους και η επιθυμία σας να βγάλετε τα πάντα στο φως δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα! Αν είναι δυνατόν, βρείτε έναν τρόπο να πείτε πώς αισθάνεστε χωρίς να αποδεκατίσετε το άλλο άτομο και βεβαιωθείτε ότι δεν προβάλλετε τα δικά σας θέματα μέσα στην οργή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Συναισθηματικές ανακαλύψεις, φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο φως κάτω από την επιρροή του Κρόνου στον όγδοο οίκο σας, των κρυμμένων συναισθημάτων και των κοινών οικονομικών πόρων. Είστε τώρα περισσότερο προσεκτικοί στην αποκάλυψη των συναισθημάτων σας, φοβάστε την οικειότητα, δεν έχετε εμπιστοσύνη στον καθένα που συναντάτε. Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος της παλιάς σχολής ενώ ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης της νέας σχολής, έτσι θα μπορούσε να σας φέρει εκπληκτικές ανακαλύψεις. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και να αγωνιστείτε για να αφαιρέσετε τη μάσκα, αποκαλύπτοντας την ευάλωτη και ευαίσθητη πλευρά σας. Ίσως ακόμα αγανακτήσετε από τα οικονομικά προβλήματα, μπορεί μια επένδυση να μην αποδώσει αυτό που αναμένατε. Θα μπορούσε να στερέψει μια πηγή εισοδήματος ή έρχεστε αντιμέτωποι με τα χρέη σας ή ακόμα έχετε προβλήματα με μια κληρονομιά. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά το αναπαραγωγικό σύστημα, οι γυναίκες πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα την ορμονική σας υγεία.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Καλά νέα από το υπερπέραν! Ενώ ο Κρόνος μπορεί να σας δημιουργεί άγχος και πίεση, ο Δίας στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σας βοηθά να πάτε μπροστά, έχοντας πίστη και ελπίδα στην επίτευξη των μεγάλων οραμάτων σας. Ο Δίας τονίζει τον ενθουσιασμό σας για ταξίδια, μελέτη και επιχειρηματικότητα, είστε πραγματικά έτοιμοι να υλοποιήσετε ένα οραματιστικό έργο ή να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Έχετε έμπνευση και φαντασία να δημιουργήσετε μια μοναδική επαγγελματική ζωή, είτε αυτό σημαίνει να δουλεύετε από το σπίτι, είτε να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό για εργασία, αφού ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια στο εξωτερικό. Αν βλέπατε κάποια σχέδιά σας παγιωμένα ή αντιμετωπίσατε κάποιες ανατροπές, τώρα κινήστε ολοταχώς μπροστά. Βάζετε αέρα στα πανιά σας και βλέπετε έναν λαμπερό νέο κόσμο επεκτείνοντας τους ορίζοντές σας. Προχωρήστε με θάρρος, τόλμη και ενθουσιασμό και εξερευνήστε τη ζωή!

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Η καριέρα σας απογειώνεται με μεγάλη ταχύτητα καθώς ο επεκτατικός και τυχερός Δίας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Ξεκινά μια ευμενής χρονική περίοδος για τη σταδιοδρομία σας, έχετε υψηλά οράματα και φιλοδοξίες, κάνετε τα πάντα για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας και έχετε δίπλα σας τη θεά τύχη που σας βάζει πλάτες. Ο Δίας είναι έτοιμος να αναβαθμίσει την καριέρα σας και τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας, έτσι τολμήστε! Ετοιμαστείτε να αφήσετε το προσωπικό στίγμα σας ή ακόμα και να κάνετε μια τολμηρή αλλαγή καριέρας. Ο Δίας επισκέπτεται αυτόν τον τομέα του χάρτη σας κάθε 12 χρόνια, οπότε αδράξτε την ευκαιρία να πάτε στην κορυφή. Αν και ο Δίας στον Κριό θα σας φέρει εύνοια την επόμενη χρονιά κυρίως, τώρα θα πάρετε μια μικρή γεύση του τι σας ετοιμάζει. Είστε βασικά … αλλεργικοί στην αποτυχία τώρα. Πήγαινε να πάρετε τους επαίνους και τα βραβεία!

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Νιώθετε υποτονικά και χαμηλή την ενέργειά σας καθώς ο ενεργητικός Άρης είναι ανάδρομος στον πνευματικό και θεραπευτικό δωδέκατο οίκο σας. Δεν επιδιώκετε να κινηθείτε, εκείνο που θέλετε είναι να ξεκουραστείτε. Απενεργοποιήστε την κινητή σας συσκευή, χαλαρώστε με απαλό φωτισμό και ένα καλό βιβλίο και μείνετε μακριά από ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας. Θα χρειαστείτε περισσότερο ύπνο τώρα αν και μπορεί να διακοπεί από εφιάλτες ή να σηκώνεστε και να γυρίζετε στο σπίτι σας, καθώς το υποσυνείδητό σας αναδεύει όλες τις ενδόμυχες σκέψεις και ανησυχίες σας με ταχύ ρυθμό. Οδηγίες: Επιβραδύνετε, κόψτε ταχύτητα και σεβαστείτε την ανάγκη του σώματός σας για ξεκούραση. Χρησιμοποιήστε την ανάδρομη χρονική περίοδο του Άρη για μια δημιουργική, συναισθηματική και πνευματική ανάκαμψη. Η καταγραφή των σκέψεων και των εικόνων που σας έρχονται τη νύχτα - ή όποτε σας έρχονται - μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά διαφωτιστική, καθώς μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα