Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2022, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου): Πριν αρχίσετε να μετράτε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τα χρήματά σας, όντας «κολλημένοι» σε αυτά, καλύτερο θα ήταν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σας κάνει περισσότερο ανεξάρτητους και φιλελεύθερους, φέρνει επανάσταση στη ζωή σας και περιορίζει την αυτοκυριαρχία σας. Αγωνίζεστε για την ελευθερία, θέλετε πεισματικά να κάνετε το δικό σας, οι κανόνες δεν είναι τώρα για σας. Ένα από τα βασικά μαθήματα του Ουρανού; Να μην υπόσχεστε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Με τον υπερβολικά ανατρεπτικό τρόπο σας, έχετε την τάση να υπογράφετε επιταγές που δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε. Να τάζετε αγάπη που δεν μπορείτε να προσφέρετε. Ποιός νοιάζεται για τις λεπτομέρειες; Φυσικά, έρχεται η πραγματικότητα για να σας υπενθυμίσει ότι οι άνθρωποι θα φύγουν από κοντά σας αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε έτσι. Μην χάσετε τον ενθουσιασμό σας και την επιθυμία σας για αλλαγές, αλλά εξασκηθείτε στην ακρίβεια, ειδικά με τα λόγια σας. Μόλις αρχίσετε να ελέγχετε τον εαυτό σας, απλώς θα δείτε ότι μπορείτε όχι μόνο να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους αλλά και να τους φέρετε κοντά σας.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Αν νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε επανάσταση στην καριέρα σας, μην τρομάξετε. Ο Κρόνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε την φιλελεύθερη και επαναστατική διάθεση του Υδροχόου με τις απαιτήσεις του Κρόνου για οργάνωση και δομή. Το ζώδιό σας αγαπά την άνεση και τη ρουτίνα, αλλά υπό την επιρροή τόσο του Ουρανού όσο και του Κρόνου η επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από όποιον και ό, τι σας πιέζει και σας αγχώνει είναι έντονη. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και θα σας καθοδηγήσει σε ένα εκπληκτικό μέλλον. Ακόμα κι αν αισθάνεστε άβολα και φοβισμένα, τόσο πιο δυνατοί και σοφοί θα νιώσετε όταν πέσει η αυλαία του 2022. Αυτός ο σοφός και ώριμος πλανήτης θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά την κατεύθυνση του επαγγελματικού μέλλοντός σας αλλά και ολόκληρης της ζωής σας. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο φυσικός κυβερνήτης του δεκάτου οίκου, θα ενεργοποιήσει την οργάνωση και τον προγραμματισμό, ανοίγοντας ένα παράθυρο για να αποκτήσετε μια κερδοφόρα και σημαντική αποστολή στον πλανήτη γη.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Λέτε μέσα σας ότι θέλετε μια επανάσταση; Αν νιώθετε περιορισμένοι ή έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας, θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να απελευθερωθείτε εντελώς. Ο Δίας κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, της ελευθερίας και της τεχνολογίας, και σας κάνει να θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς όρια! Λοιπόν, θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια όρια, αλλά σίγουρα θέλετε να οδηγήσετε εσείς τη ζωή σας παρασυρόμενοι από αυτό το κύμα ενθουσιασμού για να δημιουργήσετε μια μοναδική ζωή. Κάνετε νέες φιλίες, ενσωματώνεστε σε προοδευτικές ομάδες, ασχολείστε περισσότερο με την τεχνολογία. Η υιοθέτηση νέων ψηφιακών πρακτικών θα μπορούσε πραγματικά να βελτιώσει τη συνολική παραγωγικότητα και λειτουργικότητα της επιχείρησής σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος επιπλέον χρόνος για να βρείτε τον τρόπο του πως να χειριστείτε ένα συγκεκριμένο λογισμικό, αξίζει τον κόπο στο τέλος, καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Με έμπνευση και φαντασία, δύναμη και θάρρος σας προικίζει ο επεκτατικός Δίας στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της συμπόνιας, για να απελευθερωθείτε από τις πληγές του παρελθόντος. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για συγχώρεση ή για να δώσετε τέλος σε μια τοξική σχέση με συμπόνια και κατανόηση. Αφήνετε πίσω σας τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς, ξέρετε ότι για να προχωρήσετε μπροστά δεν μπορείτε να κρατάτε μέσα σας μνησικακία. Κάνετε εκκαθάριση στην ψυχή σας από όλο τον θυμό, την αγανάκτηση και τον πόνο, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Θα μπορούσατε να έχετε μια πιο πνευματική κατανόηση των δεινών σας, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Ακολουθείτε αυτό που κάποτε είχε πει η Μητέρα Τερέζα: «Βρήκα το παράδοξο. Αν αγαπάς μέχρι να πονέσεις, δεν μπορεί να υπάρξει άλλος πόνος, μόνο περισσότερη αγάπη». Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε μια απόδραση που απελευθερώνει την ψυχή σας, αφού ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια.

Επιρροή Ηλιακής και Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 30 Απριλίου και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα: Κίνηση χρημάτων, αλλαγή όσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και των υλικών αγαθών φέρνει αυτή η νέα σειρά εκλείψεων στο ζώδιό σας που θα αλλάξουν επίσης ριζικά τον τρόπο που προβάλετε την προσωπική σας ταυτότητα. Η εργασία, τα χρήματα και τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας είναι στο βάθος του μυαλού σας καθώς αυτές οι εκλείψεις θα μπορούσαν να αλλάξουν το πώς κερδίζετε χρήματα, ξοδεύετε, εξοικονομείτε και επενδύετε. Εάν αισθανθείτε αγχωμένοι ή αποπροσανατολισμένοι, κοιτάξτε τι λείπει από τη ζωή σας. Καθώς τα πράγματα αλλάζουν, διατηρήστε τη λογική σας και την εξυπνάδα σας. Και επειδή οι άλλοι άνθρωποι ίσως αρχικά να μην αποδεχτούν το νέο εαυτό σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε με τα νερά τους. Για να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις, βαδίστε αργά και σταθερά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Κάντε έναν οικονομικό προϋπολογισμό προτού προχωρήσετε σε κάποιο μεγάλο έργο ή επένδυση, ειδικά αν πρόκειται για κοινή επιχείρηση. Ακόμα κι αν υπάρξουν καθ’ οδόν μεγάλες αλλαγές, καλύτερα να είστε ρεαλιστές.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι επίσημο ή να μην ασχοληθείτε πια με το όλο θέμα; Αυτές οι εκλείψεις που ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλάζουν ριζικά την προσέγγισή σας στο σεξ, την οικειότητα και τη δέσμευση αλλά και το τι ζητάτε από την αγάπη και τις συνεργασίες σας. Σημαντικές κινήσεις στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας είναι στην ατζέντα. Μπορεί ξαφνικά να αρραβωνιαστείτε, να ακούσετε νέα για εγκυμοσύνη, να υπογράψετε μαζί με τον αγαπημένο σας μια μίσθωση ή να ενώσετε τη ζωή σας με επίσημο τρόπο. Θα μπορούσατε να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας ή να έχετε μια μεγάλη σεξουαλική και συναισθηματική αφύπνιση, καθώς νιώθετε απροσδόκητα μια μοιραία έλξη για κάποιον/α. Αυτή δεν είναι μια τυχαία γνωριμία, με μια έκλειψη στον καρμικό Σκορπιό μπορεί να είναι μια επανένωση από προηγούμενη ζωή. Ένας ή (ας ελπίσουμε) και οι δύο παίζετε με ανοιχτά χαρτιά; Αλλά αφήστε το χρόνο να δείξει πριν πείτε ότι αυτή η σχέση προορίζεται να μείνει για πάντα στη ζωή σας. Αν πάλι διαισθάνεστε εδώ και καιρό ότι μια σχέση ή μια συνεργασία σας δεν μπορεί να προχωρήσει, δίνετε ένα αμετάκλητο τέλος χωρίς να κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Ο ανταγωνιστικός Άρης είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας, των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης, με αποτέλεσμα τα οικονομικά σας - και η αυτοπεποίθησή σας - να κλονιστούν λίγο, οπότε καλέστε ενισχύσεις. Η εργασία σας θα μπορούσε να γίνει αγχωτική και μπορεί να αισθανθείτε άγχος και πίεση για να φέρετε εις πέρας σύντομες προθεσμίες ή να ευχαριστήσετε έναν απαιτητικό πελάτη. Μειώστε το διογκωμένο κόστος ζωής σας, ιδιαίτερα αν ζείτε πέρα ​​από τις οικονομικές δυνατότητές σας. Μην πετάτε τα χρήματά σας σε άχρηστες αγορές, καλύτερα να έχετε πληρώσει έγκαιρα το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορεί να λατρεύετε το πρόγραμμα και τη συνέπεια, αλλά η τήρησή τους τώρα θα είναι δύσκολη. Με τον ανάδρομο Άρη θα μπορούσατε να δυσκολευτείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως ακόμα σας παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms