Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2023, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Τοξότης το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες τις οποίες εσείς παραβλέπετε καθώς ζείτε στο δικό σας όνειρο. Με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανότατα τρέχετε να τα προλάβετε όλα, γίνεστε θυσία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σπίτι σας πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει να παραβλέψετε κάποια πράγματα. Μήπως υπόσχεστε υπερβολικά πολλά πράγματα; Έχετε ανάγκη την εκτίμηση και την αγάπη των άλλων σε σημείο να γίνεστε ο μάρτυρας; Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα καθαρά και όχι θολά. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε άρνηση να δείτε την πραγματικότητα. Αυτή η συμπεριφορά σας όχι μόνο θα μπορούσε να μειώσει τη δύναμή σας, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε καν τη δική σας κρίση. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να προσφέρετε αλλά σίγουρα μετριάστε τις παροχές που στηρίζονται σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Θα έχετε τώρα περισσότερη σαφήνεια για κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα, αλλά μην πέσετε από τα σύννεφα αν λάβετε πληροφορίες και υποσχέσεις που δεν σας αρέσουν.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας κι αυτό γιατί ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στο σπίτι σας και την οικογενειακή σας ζωή ή θα μπορούσατε να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσής σας ή ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα. Ο Κρόνος δημιουργεί περιοριστικές και αγχώδεις συνθήκες στο σπίτι σας ή/και με την οικογένειά σας. Η κατάσταση της ζωής σας θα μπορούσε να περάσει από μια μικρή μετάβαση, ίσως νιώσετε κάποιους περιορισμούς που απαιτούν να αλλάξετε το συνήθη τρόπο ζωής σας κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί και να αποφασίσετε να φύγετε από την κατοικία σας, αλλά κινηθείτε αργά, μη βιαστείτε να πάτε σε ένα νέο διαμέρισμα. Ίσως ένα έργο ανακαίνισης διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο ή αντιμετωπίσει πρόβλημα. Εάν αγοράζετε ή πουλάτε ένα σπίτι ή προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, ο αργός Κρόνος θα μπορούσε να επιβραδύνει τον ρυθμό. Ή ένα ηλικιωμένο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα ή ίσως ένα παιδί στην οικογένειά σας περνά μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται την υποστήριξή σας. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια απώλεια ή μια αλλαγή στη σχέση σας με ένα σημαντικό και οικείο για σας πρόσωπο.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Το πάθος σας είναι δύναμη! Όταν βάλετε ένα στόχο δεν σας εμποδίζει κανένας και τίποτα, κι αυτό συμβαίνει τώρα καθώς ο Δίας κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Είστε ενθουσιώδεις και εκφραστικοί, επιδιώκετε να εξερευνήσετε την αγάπη και τη ζωή και να έχετε ποικίλες εμπειρίες. Γεμίζει η ψυχή σας με αυθόρμητο φλερτ και διασκέδαση, ενασχόληση με πολιτιστικά ενδιαφέροντα, πηγαίνετε σε μουσεία ή φεστιβάλ. Με τον τυχερό Δία οι άλλοι έλκονται από την ενθουσιώδη και ζωηρή σας ενέργεια, οπότε φλερτάρετε και παίξτε. Είστε στα καλύτερά σας, ακολουθείτε το πάθος σας. Ο Δίας θα μπορούσε να φέρει σημαντικές προσωπικές ευκαιρίες, ακόμη και φήμη. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να αποκαλύψετε δημόσια μια από τις δημιουργίες σας. Αν μη τι άλλο, θα έχετε αυτοπεποίθηση, οπότε κάντε μια τολμηρή κίνηση τώρα!

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Έχετε τόσα κίνητρα για να αποκτήσετε καλή υγεία και να είστε σε φόρμα, καθώς ο Δίας κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Τώρα έχετε περισσότερη πειθαρχία να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα, καθώς είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας. Ό, τι ακολουθήσετε, όπως τη διακοπή του καπνίσματος ή να πάτε στο γυμναστήριο, θα έχει μακροχρόνια αποτελέσματα. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας ή να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τους ειδικούς, θα μπορούσατε να βρείτε ένα έμπειρο πρόσωπο το οποίο σας βοηθά να μπείτε σε μια υγιή ρουτίνα. Εάν εργάζεστε πάνω σε μια ιδέα ή μια φιλοσοφία που μπορεί να μειώσει το άγχος των ανθρώπων και να αυξήσει τη λογική τους ή έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με τα βιολογικά τρόφιμα, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε να γράφετε στο blog σας και γίνεστε viral.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας είναι μια χρονική περίοδος που θα χρειαστεί να μην πάρετε επικίνδυνα ρίσκα, ειδικά στην αγάπη. Ίσως χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο της Αφροδίτης για πνευματική ανάπτυξη και επανεξέταση των πεποιθήσεών σας και της φιλοσοφίας της ζωής σας. Θα μπορούσαν να εμφανιστούν προκλήσεις με ένα ειδύλλιο από μεγάλη απόσταση, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι πότε θα συναντηθείτε ή αν θα ζήσετε μαζί στο ίδιο μέρος. Είναι αυτή η σχέση αρκετά ισχυρή για να ρισκάρετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας και να μετακομίσετε; Εξερευνήστε το κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης συζητώντας τις επιλογές σας. Σύντομα θα μάθετε αν αξίζει να διασχίσετε αυτά τα χιλιόμετρα ή αν κρύβουν προβλήματα που δεν μπορούσατε να δείτε από μακριά. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε τώρα τυχόν φόβους που έχετε γύρω από τις σχέσεις, ίσως με κάποια χρήσιμα βιβλία ή σεμινάρια, καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τη μάθηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS