Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Αιγόκερω και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Έχετε δεξιοτεχνία στα λόγια σας, οι ιδέες σας είναι ώριμες και σοβαρές καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ετοιμαστείτε να ξεσηκώσετε τα πλήθη με τα δυνατά και εύστοχα επιχειρήματά σας! Τόσο στις επιχειρηματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας μαθαίνετε πώς να διαπραγματεύεστε, πώς να ακούτε τον άλλον και να δημιουργείτε δίκαιες και ισορροπημένες σχέσεις. Ο Κρόνος σας δίνει την ευκαιρία να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε βαθύτερα, χρησιμοποιώντας ως οδηγό τη διαίσθησή σας. Σας δίνει ένα μήνυμα για «υποχώρηση» προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Μπορεί επίσης να είστε λιγότερο κινητικοί και επικοινωνιακοί, αλλά σας βοηθά να είστε επιλεκτικοί με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

Τώρα, η επικοινωνία σας είναι συνετή και λογική, σκέφτεστε πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Μπορεί να ασχοληθείτε σοβαρά με το μάρκετινγκ ή να γράψετε ή να διδάξετε ή μαθαίνετε κάτι που ενισχύει τις δεξιότητές σας. Ίσως ακόμα χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσετε την τεχνογνωσία σας. Εάν πρόκειται να κάνετε μια δημόσια ομιλία, μπορεί να λάβετε επιπρόσθετη εκπαίδευση για να μιλήσετε με καλύτερη άρθρωση ή μπορεί να συνεργαστείτε με κάποιο έμπειρο και ώριμο άτομο για να σας βοηθήσει στην παρουσίασή σας. Μπορεί να αναλάβετε επίσης έναν ηγετικό ρόλο στην κοινότητά σας ή να προωθήσετε ένα έργο που ανεβάζει το δημόσιο προφίλ σας. Αν και ο δρόμος προς τη χώρα των θαυμάτων μπορεί να είναι ανώμαλος, υπάρχουν πολλά να μάθετε για την ικανοποίηση που προέρχεται από τη σκληρή δουλειά σας και τον ώριμο τρόπο σκέψης σας.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Ακτινοβολείτε από ζωντάνια και ενεργητικότητα, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση καθώς τώρα αναπτερώνονται το πάθος σας και η αυτοπεποίθησή σας. Με τον Δία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αφήνετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Είστε εντυπωσιακοί και επιδεικτικοί, τολμάτε να ρισκάρετε στο ερωτικό παιχνίδι. Αλλά θα πρέπει να έχετε σταθερά όρια και να κάνετε έξυπνες μακροπρόθεσμες επιλογές. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης ανάβει φωτιά στην καρδιά σας, δίνοντάς σας την παρόρμηση να γίνετε ζευγάρι εκεί που δεν το περιμένετε! Με τον παγκόσμιο Δία στον τομέα της φήμης, θα μπορούσατε να εμφανιστείτε, να παρουσιάσετε ένα έργο ή να γίνετε διάσημοι στα μέσα ενημέρωσης με συνεντεύξεις. Μην περιμένετε να σας ανακαλύψουν. Προβάλετε τη δημιουργικότητά σας, πιστέψτε στην αξία σας και προωθήστε τα στα social media.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Η υγεία είναι ένα σημαντικό θέμα για σας, καθώς ο Δίας διασχίζει τον έκτο οίκο σας, ενεργοποιώντας την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να ανανεώσετε εντελώς τις συνήθειες της άσκησης και της διατροφής σας. Ο τυχερός Δίας θα μπορούσε να σας φέρει χαρά και ενθουσιασμό καθώς βρίσκεστε σε μια αλλαγή τρόπου ζωής. Σας ηχεί το κάλεσμα για σωστή διατροφή και καλή υγεία κι αυτό θα συμβεί αν κόψετε μια κακή συνήθεια. Κόψτε το κάπνισμα, αλλάξετε τη διατροφή σας, δοκιμάστε να πάτε σε τακτά διαστήματα στο γυμναστήριο. Δραστηριοποιηθείτε κοντά στη φύση! Ανεβάστε την φυσική σας κατάσταση με αθλήματα που εμπεριέχουν περιπέτεια ή μια ανταγωνιστική πρόκληση! Η απόρριψη των τοξικών πεποιθήσεων είναι εξίσου σημαντική με την αποτοξίνωση της διατροφής σας. Η αποβολή των υπερβολικά αναλυτικών ιδεών σας και της τελειομανίας σας μπορούν να αλλάξουν τη νοοτροπία της ζωής σας προς μια θετική κατεύθυνση.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Τ’ αστέρια του 2024 πραγματικά θα σας ωθήσουν να εξετάσετε την πορεία της καριέρας σας. Οι εκλείψεις στον Ζυγό και στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε άγνωστες περιοχές, σε αχαρτογράφητα εδάφη εκεί που δεν το περιμένετε. Οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνικές ευκαιρίες ή ένα τέλος και τα γεγονότα που τις συνοδεύουν έρχονται χωρίς προειδοποίηση. Ένας σημαντικός πελάτης ή ένας προϊστάμενος στην εταιρεία σας θα μπορούσε να φύγει χωρίς προειδοποίηση ή ένα τμήμα θα μπορούσε να αναδιαρθρωθεί. Σε περίπτωση που μια πόρτα κλείσει, έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν ότι κάποια άλλη πολύ καλύτερη θα ανοίξει, ακόμα και εάν υπάρξει χάος και πίεση. Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια τεράστια αλλαγή στην καριέρα σας, όταν το όνομά σας βρίσκεται ξαφνικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή λαμβάνεται μια μεγάλη αναγνώριση παίρνοντας μια αριστοκρατική θέση που σας χρήζει ηγέτες.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 8 Απριλίου: Υπάρχει μια τολμηρή νέα αρχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στο σπίτι σας, καθώς η έκλειψη Ηλίου στον Κριό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και κυρίως τονίζει την φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε μια εμπειρία αλλαγής σελίδας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή ένα στενό φίλο, καθώς αποφασίζετε ότι δεν θα ακολουθήσετε πια τον δρόμο της αντιπαλότητας και αντ’ αυτού, διοχετεύετε την εσωτερική σας θετική ενέργεια στη μεταξύ σας σχέση. Αυτό δείχνει ότι είστε εν μέρει σε μια διαδικασία ωριμότητας, απλά βλέπετε ότι οι ανταγωνιστικές συζητήσεις, ακόμα και η μνησικακία, δεν οδηγούν πουθενά. Ίσως ακόμα αλλάξετε συγκατοίκους ή κατοικία ή αποφασίζετε να κάνετε μια μεγάλη ανακαίνιση. Ίσως αναζητάτε το δικό σας συναισθηματικό καταφύγιο, να είστε σε έναν χώρο που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ως προσεκτικό και επιμελές ζώδιο μπορείτε να τρέχετε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά βάζετε τη μέγιστη επιτάχυνση μόνο όταν είναι η ώρα για τη μεγάλη νίκη. Κι αυτό τώρα σας ζητά να κάνετε ο ανάδρομος Άρης στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, καλά μελετημένες κινήσεις και ενδελεχή έρευνα σε οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε. Ο κόκκινος πλανήτης θα σας βάλει σε πιο αργούς ρυθμούς κι αυτό γιατί πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από νοσηρές προσκολλήσεις που αφορούν σχέσεις και τον υλικό κόσμο. Αλλαγές γύρω από τα χρήματα, τον γάμο, την καριέρα και τις οικογενειακές σχέσεις (όλα αυτά που αγαπάτε) φαίνονται σαν τεκτονικές πλάκες που μετακινούνται κάτω από τα πόδια σας. Ταυτόχρονα, υφίσταται μια αναμφισβήτητη πνευματική μεταμόρφωση. Ξεθωριάζει ο Αιγόκερως που ευχαριστεί τους ανθρώπους, που νιώθει πίεση να είναι ο βράχος για όλους ή να παίζει κάθε παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας. Και καθώς απελευθερώνεστε από την ανάγκη σας για εξωτερική επικύρωση, προβάλετε έναν νέο εαυτό! Η ακλόνητη δύναμή σας θα συνεχίσει να αναδύεται και να εκπλήσσει και το επόμενο έτος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms