Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Διδύμου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα και στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Ένα φίδι στην εργασία σας; Ο παραπλανητικός Ποσειδώνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, θα μπορούσε να σας κάνει να εμπιστευτείτε τους λάθος ανθρώπους. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς να εμπιστευθείτε ένα άτομο που μιλάει ήρεμα, που δίνει μεγάλες υποσχέσεις ή ακόμα σας ασκεί κάποιου είδους εξουσία. Τόσο οι ανώτεροί σας, όσο και συνάδελφοί σας μπορεί να είναι ασαφείς και επιθετικοί. Ίσως κάποιος σας ζητήσει δάνειο ή θέλει να επενδύσετε στο εγχείρημά του, με μια θολή υπόσχεση αποπληρωμής. Πείτε ΟΧΙ. Μπορεί να είστε ευάλωτοι τώρα σε μεγάλα όνειρα χωρίς να αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο. Μην πιστεύετε αυτούς που σας λένε ότι έγιναν γρήγορα πλούσιοι και μην διαπραγματευτείτε τίποτα χωρίς την κατάλληλη νομική συμβουλή. Ακόμη και τα μεγάλα εγχειρήματα χρειάζονται διευκρίνιση καθώς μπορεί να νομίζετε ότι ένα έργο έχει τελειώσει, αλλά το άλλο άτομο δεν είναι πλήρως ενήμερο.

Μπορεί επίσης να το παρακάνετε με την εργασία σας, αναλαμβάνοντας πάρα πολλά έργα, με αποτέλεσμα να νιώθετε κούραση και άγχος. Μην υποτιμάτε τα όριά σας, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε με προβλήματα υγείας, σωματικά ή/και ψυχικά. Αφήστε στην άκρη την υπερηφάνειά σας και ζητήστε υποστήριξη, επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας, καλύτερες αμοιβές ή διευκρινίσεις. Το να παραμερίζετε ανθρώπους και πράγματα που σας ενοχλούν τώρα, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει αύριο, θα σας στοιχειώσει και πιθανότατα θα δημιουργήσει μεγαλύτερα και πιο μπερδεμένα προβλήματα. Μην υποθέτετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας είναι καλοπροαίρετοι, και κυρίως στην εργασία σας, τίποτα δεν ισχύει πριν βάλετε υπογραφές. Κι αν πρέπει να αποχωρήσετε από μια εργασία που σας απομυζεί συναισθηματικά και στερεί τον πολύτιμο χρόνο σας και την ενέργειά σας, ας γίνει έτσι! Βρείτε το θάρρος να αποδεχτείτε ότι αυτό το τρένο έφυγε.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Μην βιαστείτε στην επαγγελματική άνοδό σας, κάντε αργά και σταθερά βήματα. Φιλοξενείτε τον δομημένο Κρόνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας, μια περίοδο τριών ετών που θα μπορούσε να σας τοποθετήσει σε νέα επίπεδα ηγεσίας στην καριέρα σας, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε. Ενώ μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τα φυσικά χαρίσματα της διπλωματίας και της ευγλωττίας σας αλλά και τις άφθονες φυσικές σας δεξιότητες, ο Κρόνος απαιτεί να μην κινηθείτε επιπόλαια δεν επιτρέπεται να ακολουθήσετε το συντομότερο δρόμο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεστε συγκρατημένοι αλλά και αγχωμένοι από τη γραφειοκρατία ή από ένα απαιτητικό και σκληρό αφεντικό. Δείτε αυτό το άτομο ως αγγελιοφόρο και όχι ως εφιάλτη. Σας διδάσκει να μελετήσετε τις δικές σας ηγετικές ικανότητες και τον τρόπο που προβάλετε την εξουσία σας, αλλά και τη μεγάλη σημασία που έχει να ακολουθείτε τους κανόνες.

Μην περιμένετε να διαβείτε έναν εύκολο δρόμο, θα πρέπει να αγωνιστείτε και να κερδίσετε με το σπαθί σας οποιαδήποτε διάκριση και πρόοδο. Και αυτό είναι πράγματι καλό. Με τον καιρό, θα αρχίσετε να βλέπετε ότι η επιτυχία είναι πολύ πιο γλυκιά όταν την κατακτήσατε με το δικό σας αγώνα. Κι αν έχετε αγωνιστεί σκληρά, ήρθε η ώρα να λάβετε τις ανταμοιβές σας με μια ηγετική θέση ή μια θέση ευθύνης. Ίσως ακολουθήσετε το παράδειγμα και τις συμβουλές ενός συναδέλφου ή του προϊσταμένου σας. Εάν δεν λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, δουλέψτε σκληρότερα ή πηγαίνετε αλλού. Μπορεί να λάβετε μια προαγωγή ή να βρείτε μια νέα δουλειά ή να χρειαστεί να αποδείξετε πραγματικά τη δική σας αξία και εξουσία. Μην περιμένετε να πάρετε την άδεια για να ανεβείτε στην κορυφή. Στρέψτε το βλέμμα σας σε έναν ξεκάθαρο στόχο και κινηθείτε αργά αλλά σταθερά προς την κατεύθυνση των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Είστε διασκεδαστικοί και υπερκινητικοί από τη φύση σας αλλά τώρα το σύμπαν σας καλεί να συνηθίσετε πιο αργούς ρυθμούς καθώς ο επεκτατικός Δίας συνεχίζει να κινείται στον νωχελικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Πιθανώς να έχετε νιώσει τη μεταβολή του ρυθμού σας από πέρσι, αλλά και το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα είναι μια χρονική περίοδος υποχώρησης, ξεκούρασης και ανάπαυσης. Είναι όμως μια καταπληκτική στιγμή για να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές και θεραπευτικές σας δυνάμεις, και να ξεφύγετε από όποιον και ό, τι σας κουράζει. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά κρυφές ατζέντες, έτσι μπορεί να δείτε την αληθινή (και μη κολακευτική) προσωπικότητα κάποιου. Από την άλλη πλευρά, οι φύλακες άγγελοι είναι επίσης παντού και γύρω σας. Θωρακίστε την ψυχή σας έτσι ώστε να μπορούν να εισέλθουν μόνο άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και με καλή διάθεση!

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Μπορεί να περάσετε από φουρτουνιασμένες θάλασσες για να φτάσετε στην ακτή το πρώτο πεντάμηνο του έτους αλλά από τις 26 Μαΐου και για δώδεκα μήνες ο τυχερός και επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από το 2012, ξεκινώντας έναν δωδεκάμηνο κύκλο επανεφεύρεσης και ανανεωμένης ενέργειας μαζί με ένα νέο κεφάλαιο ζωής δώδεκα ετών. Η χρονιά που πέρασε μπορεί να μην ήταν κακή, αλλά ίσως ήταν μουντή και χωρίς εστίαση σε κάποιον θετικό στόχο, με πολλές ευφάνταστες ιδέες που δεν πέρναγαν στην πράξη ή προσωπικά έργα που κυλούσαν αργά. Τώρα, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας, να εντυπωσιάσετε και να λάμψετε. Για τους επόμενους δώδεκα μήνες, οι ορίζοντες της ζωής σας διευρύνονται, έρχονται χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σας. Είτε παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό μάθημα, είτε ασχοληθείτε με τις εκδόσεις, είτε ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή κάνετε ένα ταξίδι που θα σας αλλάξει τη ζωή, η ελευθερία, η γνώση και οι εμπειρίες σας περιμένουν!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Ιχθύς στις 18 Σεπτεμβρίου: Το πεπρωμένο σας καλεί! Σημαντικές εξελίξεις στη σταδιοδρομία σας είναι γραμμένες στα άστρα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας. Εάν κάνετε αυτό που αγαπάτε, αυτή η έκλειψη προσθέτει λάμψη στην καριέρα σας και υλοποιεί τα όνειρά σας. Μπορεί να ανεβείτε σε νέα ύψη ηγεσίας ή να καθιερωθείτε ως ειδικός στην εταιρεία σας ή ασκείτε σημαντική επιρροή. Με το καρμικό ζώδιο των Ιχθύων στον τομέα της καριέρας σας, αντιμετωπίζετε τον φόβο σας για ηγεσία και επαγγελματική επιτυχία. Αυτός ο νέος κύκλος εκλείψεων, θα μπορούσε να αποκαλύψει τα κρυμμένα ταλέντα σας στον κόσμο. Μπορεί ακόμα να εργάζεστε ήσυχα, στη μοναξιά σας, για ένα έργο που δεν είναι ακόμα έτοιμο για δημόσια αποκάλυψη. Αδράξτε τυχόν χρυσές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν με αυτή την έκλειψη! Νιώθετε περιορισμένοι και νοσηρά εξαρτημένοι σε ένα κακό επιχειρηματικό μοντέλο; Για ορισμένους του ζωδίου σας, αυτή έκλειψη θα μπορούσε να είναι το καρφί στο φέρετρο σε μια αδιέξοδη εργασία, λέτε αρκετά πιά επιτέλους!

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Έχετε δεξιοτεχνία στα λόγια, στην πειθώ και στη διπλωματία αλλά τώρα ο ανάδρομος Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας συνιστά ψυχραιμία σε ό, τι ακούτε από τους γύρω σας. Ο ανάδρομος Άρης στο βασίλειο του Λέοντα δημιουργεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, η έμφυτη διπλωματία σας δεν σας βοηθά να ξεγλιστρήσετε από τις προκλήσεις. Δεδομένου ότι ο Λέων κυβερνά τον πέμπτο οίκο της φήμης, του ρομαντισμού και της δημιουργικής έκφρασης, αυτή η εκτεταμένη διέλευση προσδίδει κακή φήμη και κουτσομπολιά, δυσκολίες στην έκφραση του ρομαντισμού και του πάθους σας και μαζί με αυτά έντονο άγχος και πίεση, αφού ο Άρης μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα του στρες. Μείνετε μακριά από σχόλια και παρατηρήσεις, ειδικά στο διαδίκτυο, αργότερα μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Η ζωή δεν είναι παράσταση, είναι μια διαδραστική και καθηλωτική εμπειρία. Προβάλετε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας και παρακολουθήστε την αφοσίωση των θαυμαστών σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms