Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Κριού και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια επίπονη ψυχολογική και συναισθηματική διεργασία με απώτερο στόχο την προσωπική σας ανάπτυξη. Ο Κρόνος ταξιδεύει στον θεραπευτικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας για τα επόμενα δύο χρόνια και σας ζητά συμπόνια, ανάπαυση και θεραπεία. Δίνει έμφαση στα θέματα της θυσίας, της συγχώρεσης και, ίσως το πιο σημαντικό, στις συναισθηματικές και ψυχολογικές αποσκευές που κουβαλάτε από το παρελθόν. Ίσως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο χρειάζεται τη βοήθειά σας ή απλά αισθάνεστε να πνίγεστε παρασυρόμενοι στον ωκεανό των συγκινήσεων. Το καρμικό μήνυμα του Κρόνου; Θα μάθετε τη σημασία του να βάζετε όρια με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν μια σχέση είχε μετατραπεί σε νοσηρή συνεξάρτηση. Η διαχείριση του πόνου και της θλίψης σας θα επέλθει μόνο αν ακούσετε τη φωνή της λογικής σας.

Θα μπορούσαν να προκύψουν κάποια βαρύτερα συναισθήματα και μπορεί να επιστρατεύσετε έναν θεραπευτή ή έναν πνευματικό δάσκαλο για να σας βοηθήσει, αλλά προσέξτε να μην κοιτάζετε τον έναστρο ουρανό καθώς περπατάτε και εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η αληθινή μεταμόρφωση έρχεται από μέσα σας και με τη δική σας δύναμη! Στην πραγματικότητα, μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την ανάπτυξη των κρυφών καλλιτεχνικών σας ταλέντων, ίσως να παρακολουθήσετε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ή να αποκτήσετε κάποιου είδους πιστοποίηση. Εάν έχετε παλέψει με τάσεις εθισμού καταστρέφοντας εσείς οι ίδιοι την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία, ο λογικός και ώριμος Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα. Καθαρίζετε τους ιστούς της αράχνης από την ψυχή σας προκειμένου να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο 29 ετών στη ζωή σας με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σας σε δύο χρόνια από τώρα.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Ο επεκτατικός Δίας συνεχίζει να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, προσθέτοντας κίνητρα και τύχη γύρω από τη δουλειά σας και τα χρήματά σας. Η σωστή και συνετή διαχείριση χρημάτων θα είναι η προτεραιότητά σας μέχρι τα μέσα του έτους, γίνεστε περισσότερο πρακτικοί και λογικοί στις δαπάνες σας. Μπορεί να ταξιδέψετε για δουλειά ή να πληρώσετε κάποια χρέη σας. Με τον τυχερό Δία μπορεί να κερδίσετε χρήματα από μια οικονομική συμφωνία ή να προσελκύσετε μια νέα πηγή εσόδων, είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά είτε μέσω μιας κερδοφόρας συμφωνίας. Ο ενθουσιώδης Δίας φέρνει σημαντική ανάπτυξη στο εισόδημά σας και την καριέρα σας έτσι, μην εκπλαγείτε αν εμφανιστούν ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ετοιμαστείτε επίσης να επαναπροσδιορίσετε την αξία σας καθώς κάποια γεγονότα θα αλλάξουν το πόσο ακριβά «πουλάτε» τον εαυτό σας.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Ένα έντονο κοινωνικό κύμα εισέρχεται στη ζωή σας καθώς ο Δίας στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σας περιμένει για να σας βγάλει από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Σας χαρίζει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τη μίζερη και ανιαρή ζωή σας αλλά και τις απαιτήσεις των γύρω σας. Η έντονη κοινωνικότητά σας σας ωθεί σε νέες φιλίες, συνεργασίες και ταξίδια ενώ κεντρίζει το ενδιαφέρον σας για νέα χόμπι και ιδέες. Υπάρχει επίσης μια ζεστασιά και μια χαρούμενη και ανέμελη ατμόσφαιρα γύρω σας, το ανοιχτό μυαλό σας διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σας και συνομιλείτε με διαφορετικές ομάδες ανθρώπων ή ακόμα ένα περιεκτικό μήνυμα που στέλνετε στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται παγκόσμιας εμβέλειας (είτε είναι ένα viral βίντεο είτε μια ανάρτηση ιστολογίου). Στο μεταξύ, αν είστε συγγραφείς, δάσκαλοι ή μαθητές περιμένετε τα καλύτερα. Ώρα να γράψετε αυτό το βιβλίο ή να ξεκινήσετε το blog σας!

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη επειδή έχει δύο εκλείψεις που αλλάζουν το παιχνίδι στις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας καθώς ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι δύο εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έρχονται και ταρακουνούν το status quo, οπότε μην περιμένετε τα πράγματα να είναι το ίδιο μετά το τέλος αυτής της χρονιάς. Νέες καρμικές σχέσεις εμφανίζονται το 2024, καθώς θα μπορούσατε να γνωρίσετε έναν ερωτικό σύντροφο ή ένα συνεργάτη ή να ολοκληρώσετε κάποια «κατάσταση» που αλλάζει το παιχνίδι στις οικείες σχέσεις σας ή/και τις συνεργασίες σας. Δώστε προσοχή στο ποιος εμφανίζεται κοντά σε αυτές τις δύο εκλείψεις. Αντί να ψάχνετε την αδελφή ψυχή, αγκαλιάστε τις ευκαιρίες ανάπτυξης που φέρνει κάθε σχέση. Το φεγγάρι σας βοηθά στην ανακάλυψη του εαυτού σας που μπορεί να σας οδηγήσει στην αγκαλιά της αληθινής αγάπης ή να ενισχύσει βαθιά τον δεσμό που έχετε ήδη δημιουργήσει.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 8 Απριλίου: Σταθείτε όρθιοι και αναπνεύστε βαθιά. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας έρχεται σαν ανεμοστρόβιλος στη ζωή σας, πιθανότατα με τον πιο θετικό τρόπο, ανοίγοντας ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο ζωής για εσάς. Τα προσωπικά σας έργα αρχίζουν να ξεπροβάλλουν, έχετε αυτοπεποίθηση και θάρρος να προβάλετε την αξία σας και νιώθετε μια έκρηξη ανανεωμένης ενέργειας. Αυτή η έκλειψη Ηλίου αλλάζει το παιχνίδι, ωθώντας τα όνειρά σας και τις πρωτοβουλίες σας ακόμη πιο μακριά, αρχίζετε και πάλι από την αρχή! Η ζωή σας μπορεί να μην μοιάζει καν με αυτό που ήταν πριν (και μάλλον δεν θα απογοητευτείτε από αυτά τα νέα). Αλλά αυτός ο έντονος ρυθμός θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να νιώσετε λίγο έξω από τα νερά σας. Τώρα είναι καιρός να προβληθείτε, να ακολουθήσετε μερικές από τις μεγάλες ιδέες σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να επιλέξετε ποιες είναι οι πιο λογικές και πιο χρήσιμες για να ακολουθήσετε.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Αν η αγάπη φαίνεται να είναι χαμηλής προτεραιότητας (ή παραγκωνισμένη) στο τέλος του 2024, μην αγχώνεστε! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο δυναμικός Άρης, ξεκινά μια εκτεταμένη περιοδεία στον Λέοντα και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και νιώθετε σαν να έχει χαθεί η «μαγεία του σεξ», το φλερτ και η διασκέδαση δεν είναι μια δυνατή απόλαυση για σας. Μια παλιά αγάπη μπορεί να έλθει με πολλές και μεγάλες υποσχέσεις, σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί, αλλά με ποιό τίμημα; Αν και θα έχετε πολλούς θαυμαστές που θα ζητούν την προσοχή σας, χωρίς καν να προσπαθήσετε, εσείς δεν θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση. Ίσως όμως συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή ψάχνετε σχέσεις της μιας νύχτας, χωρίς αύριο, ή οι άνθρωποι που συναντάτε δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από την απόλαυση του σήμερα. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μαγνητισμό με σύνεση. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να προσελκύσετε πολυδιάστατους ανθρώπους στη ζωή σας, τύπους που δεν θα σας βαρεθούν μόλις φύγει η λαγνεία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms