Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Παρθένου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα και στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Ομαδική συνεργασία και συμβιβασμός ή ομαδικός αγώνας; Ο απατηλός Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας ασάφειες και παρεξηγήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς τώρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε κοινά όνειρα και ιδανικά. Ενώ πολλές από αυτές τις αλλαγές στις σχέσεις σας είχαν ήδη συμβεί κάτω από την επιφάνεια, χωρίς ίσως να το είχατε αντιληφθεί, τώρα θα μάθετε την αληθινή προσωπικότητα του άλλου. Ίσως να υπήρχε έλλειψη αγάπης και συμπόνιας, ίσως κάποιος από τους δυο σας είχε πει κάποια σκληρά ή σκόπιμα προκλητικά λόγια, χωρίς να το σκεφτεί, και θέλατε να ανακατέψετε τα πράγματα, χωρίς να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του άλλου ή τις συνέπειες. Πρέπει να πείτε την αλήθεια, τη δική σας αλήθεια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληγώσετε τα συναισθήματα του άλλου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να ανακαλύψετε μια κρυφή εξαπάτηση από τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη ή από κάποιον που νομίζατε ότι ήταν ο δοκιμασμένος και αληθινός φίλος σας. Μην θεωρήσετε τον εαυτό σας θύμα και παρασυρθείτε σε ένα μαρτύριο λέγοντας π.χ. «Δεν το είδα καν αυτό να έρχεται!» Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να το είχατε διαισθανθεί, αλλά δεν θέλατε πραγματικά να αντιμετωπίσετε γεγονότα και να δείτε την αλήθεια καθώς περπατούσατε με το κεφάλι σας στα σύννεφα. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με το με ποιον θα ενώσετε τις δυνάμεις σας, ερωτικά και επαγγελματικά. Αν η εσωτερική σας φωνή σας λέει ότι υπάρχει κάτι στη φιλοσοφία αυτού του ατόμου που μια μέρα μπορεί να έλθει σε σύγκρουση με τη δική σας, ακούστε την.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Οι σχέσεις παίρνουν μια στροφή στα σοβαρά καθώς ο σταθερός Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης. Οι ανάλαφρες ερωτικές σχέσεις θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα σημαντικό σημείο καμπής κι εσείς διερωτάστε... «θα προχωρήσουμε μαζί ή όχι»; Τώρα δεν θα είστε ικανοποιημένοι με μεσοβέζικες λύσεις, είστε σε φάση αξιολόγησης της πορείας της σχέσης σας. Αυτός ο καρμικός πλανήτης θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, τώρα θα μάθετε αν η σχέση σας είναι οικοδομημένη σε γερά ή σαθρά θεμέλια. Κάποιοι του ζωδίου σας θα προχωρήσετε σε σοβαρές σχέσεις, ενώ άλλοι θα μπορούσατε να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Ακόμη κι αν είστε σε μια δυνατή σχέση, ίσως περάσετε χρόνο χωριστά λόγω ενός ταραχώδους προγράμματος στην εργασία σας, μιας σχέσης εξ αποστάσεως ή προσωπικών καθηκόντων που μειώνουν τον ποιοτικό χρόνο μεταξύ σας. Ο Κρόνος κυβερνά τους μέντορες, επομένως ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να ενισχύσει συναισθηματικά ή να διακόψει μια κακή σχέση.

Αλλά και οι συνεργασίες σας θα μπορούσαν να δοκιμαστούν καθώς ο σταθερός Κρόνος θα ταρακουνήσει την αφοσίωση και τη σταθερότητα. Πριν όμως πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση να είστε προσεκτικοί, γιατί ο περιοριστικός Κρόνος τείνει να δημιουργήσει άγχος και πίεση και κλονίζει την ισορροπία και την αρμονία. Μετάφραση: Χρειάζεται να το πάτε αργά και να αποφύγετε τα αρνητικά ή επικριτικά σχόλια. Να είστε συνετοί όταν βάζετε οποιαδήποτε υπογραφή και βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι ξεκάθαρα, χωρίς παρασκήνιο. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να διατηρήσετε μια συνεργασία, κι αν το κάνετε, ο αγώνας σας θα μπορούσε πραγματικά να αποδώσει. Οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο μπορεί να καθυστερήσουν αλλά σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τους κανόνες. Μερικές φορές, τα πράγματα διαρκούν περισσότερο απ’ όσο θα θέλαμε.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Η ζωή είναι μία περιπέτεια! Με τον επεκτατικό Δία να περιφέρεται στον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας, επεκτείνετε τους διανοητικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες, το πρώτο πεντάμηνο του έτους θα μπορούσε να είναι εντελώς μεταμορφωτικό. Στο ζώδιό σας αρέσει η ρουτίνα και μπορεί να βρει δύσκολο να ακολουθήσει τη ροή των γεγονότων, αλλά τώρα είστε πραγματικά έτοιμοι για κάτι νέο. Θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία να διδάξετε ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για δουλειά ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό εγχείρημα. Το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι φλογερό, επομένως θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξετε μια νέα επιχείρηση, ακόμα και στο εξωτερικό. Έχετε δίψα για γνώση, να μάθετε τα πάντα, έτσι θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ακόμα και σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Με ανοιχτό μυαλό, οι ευκαιρίες θα είναι απεριόριστες.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Θα μπορούσατε να ανεβείτε ψηλά στη σκάλα της επιτυχίας και να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στην καριέρα σας, προς μεγάλη σας έκπληξη! Με τον Δία στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με εμπνευσμένους και επαγγελματικά καταρτισμένους ανθρώπους που σας βοηθούν με τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους και μετατρέπετε μια ιδέα σε ένα ικανοποιητικό δημιουργικό έργο. Θα μπορούσε αυτό να γίνει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα; Πολύ πιθανό! Η τάση σας μπορεί να μην είναι να γίνετε αφεντικό, αλλά από τα μέσα της χρονιάς θα ανακαλύψετε την περιπέτεια στις φιλοδοξίες σας! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα επιπρόσθετες ώρες εργασίας και βαρετές συνεδριάσεις (αν και μπορεί να υπάρχουν μερικά από αυτά κατά διαστήματα). Ως εργατικό ζώδιο που είστε, ξέρετε πώς να φτάσετε στην επιτυχία με τη σφραγίδα της υπογραφής σας αλλά γνωρίζετε πως να προσφέρετε υπηρεσίες στους άλλους, επαγγελματική παρότρυνση και βοήθεια σε όσους τις χρειάζονται.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Ιχθύς στις 18 Σεπτεμβρίου: Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής που θα βρείτε τόσο γλυκόπικρο όσο και συναρπαστικό. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και σας ωθεί (και όχι τόσο εύκολα!) προς τολμηρά νέα σύνορα. Αλλά προηγουμένως ίσως χρειαστεί να αφήσετε το παρελθόν για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, τα γεγονότα που θα φέρει θα μπορούσαν να κινηθούν γρήγορα, καθώς οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν ξαφνικές αλλαγές. Μια αδιέξοδη δουλειά ή ένας πελάτης ή ο αγαπημένος σας θα μπορούσε να «επισκιαστεί» από τη ζωή σας, ανοίγοντας το δρόμο για κάτι νέο και εμπνευσμένο. Η προσκόλληση στο παρελθόν είναι μάταιη, το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάτι πολύ καλύτερο! Δεδομένου ότι οι Ιχθύς κυβερνούν τις κρυφές ατζέντες και τις ψευδαισθήσεις, θα μπορούσαν να αποκαλυφθεί ο αληθινός χαρακτήρας ενός σκιώδους προσώπου ή ενός μοχθηρού ατόμου. Ακούστε τη διαίσθησή σας σχετικά με τους ανθρώπους και τις προσφορές τους, εάν κάτι σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ή αισθάνεστε κάτι κακόβουλο, αποχωρήστε γρήγορα!

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ακόμα κι αν η ταχέως κινούμενη ενέργεια του 2024 απαιτήσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, ο θαρραλέος Άρης σας ζητά να πατήσετε για λίγο τα φρένα. Ο πολεμιστής πλανήτης θα διαβεί σε μια εκτεταμένη πορεία τον δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, του ονείρου και του τέλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης φάσης του μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα τάιμ άουτ από τα μεγάλα σας σχέδια προκειμένου να θρηνήσετε μια σημαντική μετάβαση ζωής που προέρχεται από ένα επίπονο τέλος. Τί είναι φαντασία και τί ψευδαίσθηση; Τί είναι αλήθεια και τί ψέμα; Θα μπορούσατε να αφιερώσετε ώρες ατελείωτες παλεύοντας με αυτήν την ερώτηση προς το τέλος του έτους. Θέλετε να πείτε ένα … ποιητικό αντίο; Προσέξτε μόνο να μην σας κυριεύσουν οι ενοχές! Ο ανάδρομος Άρης στον Λέοντα επισπεύδει την αναχώρησή σας καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε. Ακόμα κι αν δεν το θέλετε, απλά πρέπει, διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι. Αντί να σκέφτεστε αυτό το τέλος, τί θα λέγατε να έχετε πίστη στο σύμπαν;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms