Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Ζυγού και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Ετοιμαστείτε να βάλετε δομή και τάξη στην καθημερινότητά σας, να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε συναισθηματικά. Ο Κρόνος κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, και σας επιβάλλει να ασχοληθείτε σοβαρά με τη δημιουργία μιας νέας βάσης για καλή υγεία. Αντί να ασχολείστε συνεχώς με τη σχέση σας, θα μπορούσατε να πάτε στο γυμναστήριο ή να ακολουθήσετε ένα πιο υγιές διατροφικό πρόγραμμα. Ενώ μπορεί να αντιστέκεστε λίγο στην αλλαγή των καθημερινών συνηθειών σας ή βλέπετε αργά αποτελέσματα, να ξέρετε ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Ο Κρόνος σας ζητά να βγείτε από τον λήθαργο της καθημερινότητάς σας και να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για την υγεία σας. Ακολουθήστε μια αργή αλλά σταθερή αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες και βάλτε στο πρόγραμμά σας την τακτική κίνηση. Χορέψτε, κάντε μια ευχάριστη βόλτα ή ένα μασάζ. Ο στόχος σας είναι να έρθετε ξανά σε επαφή με το σώμα σας, όπως μπορείτε.

Ο έκτος οίκος κυβερνά τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους παρόχους υπηρεσιών και τους βοηθούς. Ίσως είναι καιρός να προσλάβετε ή να απολύσετε υπαλλήλους ή βοηθούς, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι σας (π.χ. μια νέα μπέιμπι σίτερ ή υπηρεσία καθαρισμού σπιτιού). Ο Κρόνος απαιτεί υψηλά επίπεδα ακεραιότητας, γι’ αυτό μην αρκείστε σε φτηνές λύσεις. Καλύτερα να πληρώσετε λίγο περισσότερα για ένα αξιόπιστο, έμπειρο άτομο (και να ελέγξετε τις συστάσεις) παρά να εξοικονομήσετε μερικά ευρώ την ώρα, αλλά ξανακάνοντας τη δουλειά αυτού του ατόμου. Αν έχετε επιχείρηση, ίσως να χρειαστεί να απολύσετε ένα μέρος του προσωπικού σας. Αν και μπορεί να χάσετε μερικά πολύτιμα μέλη της ομάδας σας, αργότερα θα συνειδητοποιήσετε την εξέλιξη της επιχείρησής σας καθώς γνωρίζετε κατά βάθος ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν πλέον κατάλληλοι για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εταιρείας. Η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη, αλλά αργότερα θα πατήσετε σε πιο σταθερό έδαφος από ποτέ. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρόνου: Κάντε τη σκληρή δουλειά τώρα και θα καρπωθείτε τα μακροπρόθεσμα οφέλη αργότερα.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του μυστηρίου, φέρνοντας στην επιφάνεια μεγάλες αλήθειες, ταξίδια και μια εσωτερική μεταμόρφωση. Ναι, θα πρέπει να μιλήσετε εσείς αν κάτι βασανίζει την ψυχή σας και τί θα λέγατε να είστε απόλυτα ειλικρινείς με αυτό που δεν σας αρέσει; Μη φοβάστε ότι θα διαταράξετε την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας, ο Δίας σας βάζει πλάτες. Αν είστε καιρό μόνοι να ξέρετε ότι όλα έχουν να κάνουν με το ποιους γνωρίζετε, επομένως να είστε επιλεκτικοί σχετικά με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Το πρόσωπο που λατρεύετε σας ανεβάζει ή σας τραβάει προς τα κάτω; Αποστασιοποιηθείτε από τα τοξικά άτομα και βάλτε στη ζωή σας αυτόν/ήν που σας λατρεύει. Μπορεί τώρα να επιθυμείτε περισσότερη μοναξιά και θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε μια κερδοφόρα ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα περιουσιακό στοιχείο.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Οι σχέσεις είναι ένα κυρίαρχο θέμα για σας και ας είμαστε ειλικρινείς, ολόκληρη η ζωή σας περιστρέφεται γύρω από τη συντροφικότητα. Αλλά ο κοσμικός και επεκτατικός Δίας στον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας δίνει ένα πάσο για να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και να απελευθερώσετε την περιπετειώδη και φιλελεύθερη πλευρά σας που σπάνια το κάνετε. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας βοηθά να απολαύσετε τη γεύση της αληθινής ελευθερίας. Ποιός είναι ο σκοπός που αξίζει τη ζωή σας, την ενέργειά σας, τις καλύτερες ώρες της ημέρας σας; Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε πολύ χρόνο αναλογιζόμενοι τα μεγάλα οράματά σας. Βρείτε έμπνευση μέσα από τη μάθηση, τα ταξίδια (εντός των ορίων ασφαλείας) και την εκπαίδευση. Το δεύτερο μέρος του έτους, θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια επιχειρηματική ιδέα, να καθιερωθείτε ως ηγέτης προβάλλοντας τις πεποιθήσεις σας ή να δημοσιεύσετε ένα βίντεο που γίνεται viral, ακόμα και παγκόσμια.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Χαλαρώστε, απολαύστε μερικές ιερές μοναχικές στιγμές για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Δύο από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους προσγειώνονται στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας τον πρώτο σας οίκο, της αυτονομίας και της ατομικής έκφρασης. Είναι ένας ευοίωνος τρόπος για να ξεκινήσει το έτος! Αυτές οι εκλείψεις διοργανώνουν μια εντυπωσιακή τελετή για να κόψετε την κορδέλα των πιο σημαντικών ονείρων σας, ίσως για ένα που έχετε ήδη αναπτύξει από το περασμένο έτος. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν κι άλλα! Το 2024 λαμβάνετε ένα «μπόνους» από το φεγγάρι στο ζώδιό σας, εκτοξεύεστε ψηλά καθώς έχετε δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε αποστολή αναλάβετε, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει. Αν και όλο το έτος θα έχετε μια πειραματική διάθεση, είστε έτοιμοι να εστιάσετε λίγο περισσότερο σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Δεν μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα μεγάλα σχέδια και τα όνειρά σας ταυτόχρονα, όσο κι αν το θέλετε.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Κριό στις 8 Απριλίου: Αναπτύξτε ουσιαστικές νέες σχέσεις και συνεργασίες και μετά εργαστείτε μαζί για την ειρήνη και την ισορροπία. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σας και όσο περισσότεροι είναι, τόσο πιο ευχάριστη θα είναι η ζωή σας. Εάν υπάρχουν ρωγμές στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας, γίνεστε ο καλός πρεσβευτής, αλλά όχι για πολύ καιρό. Εάν οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να αφήσουν τις μνησικακίες τους, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα κι εσάς σας ενδιαφέρουν μόνο υγιείς σχέσεις. Μπορείτε να κόψετε τους δεσμούς σας με μια συνεργασία ή ερωτική σχέση για να δημιουργήσετε χώρο για μια άλλη, ιδίως εάν οι στόχοι της ζωής σας δεν εναρμονίζονται. Καθώς αποβάλλετε κάτι που έχετε ξεπεράσει - μια περιοριστική πεποίθηση, μια ανθυγιεινή δυναμική ή μια σχέση που δεν σας ταιριάζει πια - δημιουργείτε χώρο για ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στον έρωτα ή/και την εργασία σας. Οι ανησυχίες σας σας ωθούν να περιπλανηθείτε σε πράσινα λιβάδια.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Όσο συναρπαστική κι αν είναι η ομαδική δραστηριότητα, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τους συμπαίκτες σας στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής σας δραστηριότητας, συνιστώντας προσοχή στις φιλίες σας και τα άτομα που συναναστρέφεστε, ειδικά στο διαδίκτυο. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ένας φίλος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας και τη μεγάλη καρδιά σας. Ίσως να δώσατε πάρα πολλά, αφήνοντας στην άκρη τη δική σας ζωή. Από τη θετική πλευρά, θα μπορούσατε να στέκεστε ψηλά, να παροτρύνετε τους άλλους με οραματικά ιδανικά ή να συγκεντρώσετε τα πλήθη για μια ανθρωπιστική ή κοινωνική αποστολή. Αυτός ο τολμηρός πλανήτης θα μπορούσε να σας κάνει άκρως επαναστατικούς και αποστάτες, γίνεστε ο ατρόμητος πρωτοπόρος ηγέτης που χωρίς φόβο ταρακουνάτε τα πάντα και γίνεστε η «φωνή του λαού».

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms