Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 540

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα επιλέξεις να μοιραστείς με τους γύρω σου οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις για τον εαυτό σου αυτά που σε απασχολούν! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να έρθεις κοντά με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς λόγω του ενθουσιασμού σου να μοιραστείς αυτά που θέλεις μπορεί να πεις και παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει! Αν καταφέρεις να το ελέγξεις η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Πάρε το ταίρι σου μαζί σε μια κοινωνική έξοδο που έχεις κανονίσει για σήμερα καθώς θα είστε ένα αχτύπητο δίδυμο παρέα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα ξεκινήσει να εξελίσσεται!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:03:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι