Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι γεγονός ότι το κέφι ανεβαίνει καθώς επίσης και η διάθεση για επικοινωνία, κάτι που γίνεται εντονότερο με το στενό σου περιβάλλον, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες σε ότι αφορά τις δημόσιες σχέσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένες εντυπώσεις για πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορείς να βγεις με το σύντροφό σου και να περάσεις έντονα ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί του διασκεδάζοντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσω του κοντινού σου περιβάλλοντος, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί τα φαινόμενα απατούν και στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:13:11
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι