Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 579

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η διάθεσή σου απογειώνεται καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ γι’ αυτά που έρχονται στο μέλλον. Σπουδές και επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σου καθώς δημιουργούν νέες προϋποθέσεις για σένα. Το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και μπορείς να διεκδικήσεις και να πετύχεις ότι θεωρείς ότι μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες μπροστά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορεί να περάσεις μοναδικά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου με μία εκδρομή στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα και να απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 03:22:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι