Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 572

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, δάνεια και το δημόσιο θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα θελήσει να τα τακτοποιήσεις προκειμένου να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τα οικονομικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε βοηθά να τα βάλεις σε μία σειρά αλλά και να συναντηθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να τα διευθετήσεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις εκείνο το ραντεβού με τον λογιστή σου που έχεις κατά νου και μέχρι τώρα ανέβαλλες, καθώς η μέρα είναι ευνοϊκή για αυτό και δεν πρέπει να περιμένεις στιγμή!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου μπορεί να μην αρέσει στον/τη σύντροφό σου αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα είναι να μην αναμίξετε οικονομικά ζητήματα με τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση μπορεί να σε φέρει κοντά με κάποιον που θέλεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:46:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι