Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 530

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να τη διευθετήσεις. Σήμερα τα χρήματα και τα υλικά αγαθά γενικότερα θα έχουν εξέχοντα ρόλο για εσένα και τη ψυχολογία σου. Μη κάνεις παρορμητικές ενέργειες καθώς μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Προσπάθησε να αξιολογήσεις νέες προτάσεις και οικονομικές απολαβές και έπειτα χρησιμοποίησε τη λογική σου για να δεις το συμφέρον σου. Οι παρορμητικές κινήσεις μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες για αυτό μέτρα μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα μπορέσει να καλύψει την ανασφάλεια που νιώθεις αλλά και εσύ μήπως το αδικείς; Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και θα σου μάθει κάτι νέο για εσένα που δεν είχες ανακαλύψει.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 04:30:02
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι