Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 572

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσουν να σου έρχονται στο μυαλό ιδέες για να ασχοληθείς με πράγματα, δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Μία βόλτα με φίλους ή με τον/τη σύντροφό σου καθώς και η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι σου είναι μερικά από τα σενάρια στα οποία θα επιλέξεις να κινηθείς προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα έχεις μία έντονα επικριτική διάθεση η οποία μπορεί να χαλάσει μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να έρθει στην επιφάνεια αν θέλεις να περάσεις μία όμορφη ημέρα χωρίς προστριβές και εντάσεις.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάποια δουλειά που θα έχει ο/η σύντροφός σου και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και εσένα και την ημέρα σας, μιας και είναι πιθανόν να αναγκαστείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε παιδέψει λίγο αλλά είναι και αυτό μέρος της γοητείας της!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:54:14
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms