Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ασχοληθείς περισσότερο με εργασιακές υποχρεώσεις καθώς τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να μαζεύτηκαν αρκετές από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να εντείνει την ανάγκη σου να τελειώνεις εδώ και τώρα με οτιδήποτε έχεις αναλάβει, καθώς δεν σου αρέσει να αφήνεις εκκρεμότητες. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στο τέλος της κουραστικής ημέρας το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου. Η επαφή με την οικογένειά σου ή απλά ένα ήρεμο βράδυ στο σπίτι μόνος/η σου βλέποντας ταινία θα καταφέρει να διώξει την κούραση.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα θα είναι κουραστική για εσένα, για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις να μείνεις σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου κατά τον ελεύθερο σου χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να μην είσαι τόσο ξεκούραστος/η όμως παρόλα αυτά δεν θα τα πας καθόλου άσχημα σε ένα αισθηματικό ραντεβού.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms