Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 561

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θέλεις να τραβήξεις επάνω σου τα φώτα στη δουλειά και να διεκδικήσεις τα εύσημα από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανώτερο ιεραρχικά επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να δείξεις σε όλους τι αξίζεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη μπορεί να εγείρει πολεμοχαρείς διαθέσεις είτε από εσένα είτε προς εσένα. Μην παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού και μεγάλα λόγια καθώς μπορεί να καταφέρουν το αντίθετο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Μια αψιμαχία που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ εσένα και τους/της συντρόφου σου είναι λόγω του εκνευρισμού που θα φέρεις από τη δουλειά για αυτό καλό θα ήταν να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί ένταση σε μια νέα γνωριμία.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2018 00:05:38
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι