Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 568

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Όσες δουλειές και να έχει το πρόγραμμα σήμερα θα βρεις τις κατάλληλες δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί απώλεια ενέργειας καθώς φέρνει στο μυαλό σου 100 σκέψεις το λεπτό! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Προτίμησε τα καθώς είναι ένας καλός τρόπος να συνειδητοποιήσεις με τι θέλεις να ασχοληθείς και να τα διαχωρίσεις από τα υπόλοιπα.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Μία ξαφνική ιδέα που θα έχεις μπορεί να πέσει λίγο "απότομη" στον/τη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν ένα βαθμό εκκεντρικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε το σύμπαν να φτιάξει το καλύτερο σενάριο για τα αισθηματικά σου ζητήματα και μην επέμβεις καθόλου!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 04:01:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι