Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο το ημερήσιο σου πλάνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας το οτιδήποτε σου ανατεθεί. Αυτό δεν θα γίνει γιατί θα σου χαρίσει έξτρα δυνάμεις αλλά γιατί θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου τόσο, που δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω αν δεν φέρεις αυτά που θα σου ανατεθούν εις πέρας! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου και την καλή σου διάθεση και αν σου δοθεί η ευκαιρία κάνε και μία βόλτα το βράδυ με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες πως είσαι κουρασμένος/η για να αποφύγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου, καθώς η ενέργεια σου δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στον εργασιακό σου χώρο.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:07:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms