Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Παρθένος Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 575

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου Ιχθύων - Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σε απασχολούν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αναρωτηθείς ποιους από τους βραχυπρόθεσμους στόχους που είχες βάλει το προηγούμενο διάστημα, κατάφερες να πραγματοποιήσεις. Αν το νούμερο δεν σε ικανοποιήσει είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία νέα λίστα και να προσπαθήσεις να καταφέρεις να εκπληρώσεις όλα όσα βάλεις μέσα σε αυτήν. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα καλό θα ήταν να τους δώσεις σημασία και να μη φανείς αδιάφορος/η.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου κάτι που σε έχει ενοχλήσει προκειμένου να καταφέρετε να το λύσετε τώρα και να το αφήσετε πίσω σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί και τη δική σου βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να εξελιχθεί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:37:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι