Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 881

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις διάφορα αλλά θα χρειαστεί να τα αφήσεις προκειμένου να στραφείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου θυμίζει λογαριασμούς, δουλειές και υποχρεώσεις!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο έξοδα και μπορεί κάποια από αυτά να είναι και έκτακτα. Προσπάθησε να τσεκάρεις τα έσοδα και τα έξοδα ώστε να δεις που βρίσκεσαι και κράτησε την καταναλωτική σου μανία καθώς μπορεί να προκύψει κάποια υποχρέωση που δεν περίμενες.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει σε έξοδα σήμερα και θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η αν δεν θέλεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν είσαι ελεύθερος/η οι σκέψεις για μια πρόσφατη γνωριμία θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση και θα μπορέσεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου μόνο αν χαλαρώσεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2018 00:06:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι