Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1119

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα συνεχίσουν να σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία ανησυχία σχετικά με αυτά. Βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα και θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου. Καλό θα ήταν βέβαια να σκεφτείς μακροπρόθεσμα πριν πάρεις την απόφαση σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Μία επιτυχία που θα έχεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις άλλο αέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της καλής σου διάθεσης που δεν θα γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms