Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 763

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του  Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από την εργασία σου καθώς είναι πιθανό η ρουτίνα που έχεις μπει να μη σου αρέσει καθόλου. Δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να αλλάξεις δουλειά ή να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητα σου για να μην πλήττεις. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις με μικρές "ανώδυνες" αλλαγές ικανές να αλλάξουν τη ψυχολογία σου και να αφήσεις τις μεγάλες για κάποια άλλη ημέρα πιο προσοδοφόρα.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως η καθημερινότητα σε καταπιέζει αλλά το ίδιο μπορεί να πιστέψεις και για τη σχέση σου. Καλύτερα να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς θα είσαι ολίγον τι υπερβολικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα γίνει η αφορμή για να αλλάξεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου.

 

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 04:35:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι