Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1179

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε αυτό είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα. Σήμερα έχεις την ανάγκη να γεμίσεις την καρδιά σου με συναισθήματα και το μυαλό σου με όμορφες εικόνες, προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα τα υπόλοιπα. Η ημέρα θα είναι βοηθητική για τους στόχους σου για αυτό όσες δουλειές και να έχεις βρες λίγο χρόνο μόνο για εσένα και για αυτά που θέλεις να κάνεις. Οι συναντήσεις με φίλους σου είναι πιθανές και θα βοηθήσουν να κλείσει η ημέρα με χαμόγελο.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ενδυναμώσεις τη σχέση με το/η σύντροφό σου αφιερώνοντας χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις όμορφες σκέψεις σχετικά με το μέλλον και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε εσένα σήμερα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:38:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι