Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 977

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο σήμερα καθώς είναι πολλές και επείγουσες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά ζητήματα, εργασιακά θέματα και δουλειές  ρουτίνας. Προσπάθησε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο χρόνο και προγραμμάτισε τις πιο επείγουσες υποχρεώσεις σου για να είσαι σίγουρος/η πως θα τις φέρεις εις πέρας. Μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να ανταπεξέλθει καλύτερα με σωστή διατροφή και βιταμίνες και κάνε υπομονή καθώς σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στις υποχρεώσεις σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά κουρασμένος/η όμως μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που βλέπεις σχεδόν καθημερινά θα παρατηρήσεις πως θα αλλάξει στάση απέναντί σου και προσπαθεί να σε πλησιάσει.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:44:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι