Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 1028

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να γυρίσεις και να κοιτάξεις πίσω σε παρελθοντικά γεγονότα. Οι μνήμες που θα σου ξυπνήσουν μπορεί να μην είναι ευχάριστες και αυτό θα καθρεφτιστεί αμέσως στη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι βοηθητικό και εξισορροπητικό. Μία οικονομική ευκαιρία ή ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποια σημαντικά σου ζητήματα θα σου υπενθυμίσουν πως γίνονται και θετικά πράγματα αρκεί να το πιστεύεις. Μία νέα συμφωνία σχετικά με μία επιχειρηματική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή και εκτός από τα υπόλοιπα που θα σου προσφέρει, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ημέρα θα είναι γεμάτη συναισθήματα που θα σε φέρουν κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς η θεά του έρωτα η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τη Σελήνη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:57
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms