Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 817

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι άνθρωποι που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα είναι εκείνοι που θα σε επηρεάσουν άμεσα με τη γνώμη τους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιλέξεις να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση για οτιδήποτε σας απασχολεί. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για να λύσετε και τυχόν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα για αυτό αν το επιδιώξεις σίγουρα θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου προκειμένου να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσω ενός συνεργάτη σου είναι ένα πιθανό σενάριο για σήμερα!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:07:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι