Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 723

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανήσυχο πνεύμα καθώς οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η με όλους και με όλα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Αν επιλέξεις να επικεντρωθείς σε κάτι όπως μια δουλειά ή ακόμα και μια υποχρέωση της καθημερινότητας, τότε θα καταφέρεις να απομακρύνεις τις σκέψεις σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε γεμίζουν ερωτήματα! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται καθώς ενδέχεται να κρατήσεις απόμακρη στάση σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Οι απανωτές ερωτήσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα του προκαλέσουν εκνευρισμό για αυτό θα πρέπει να κατευνάσεις λίγο την καχυποψία και την περιέργεια σου! Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθηση σου σχετικά με μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:08:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι