Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 732

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τις αποφάσεις σου σήμερα καθώς χωρίς τη γνώμη τους δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα τονίσει την ανάγκη σου να πάρεις την επιβεβαίωση των άλλων. Αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να γίνει αιτία για εντάσεις καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα διευκολύνει την κατάσταση. Μια διαφωνία που θα έχεις με κάποιο στενό σου συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου θα γίνει η αφορμή για να ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου και να δημιουργηθεί ένα ψυχρό κλίμα. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία και να μη δώσεις δικαιώματα για εντάσεις!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μια διαφωνία που θα έχεις με το ταίρι σου μπορεί να σας απομακρύνει για αυτό θα χρειαστεί να δείξει κάποιος από τους δυο σας καλή θέληση για να μην παρεκτραπούν τα πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς οι αντιδράσεις σου ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα σε μια πρόσφατη γνωριμία.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2018 00:04:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι