Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 741

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα και διαθέσεις! Τα επίπεδα ενέργειας σου θα ανεβοκατεβαίνουν και από τη μία μπορείς να έχεις όρεξη να κάνεις τα πάντα, από την άλλη να μην έχεις όρεξη να πας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως σήμερα θα σηκωθείς από τον καναπέ μόνο για να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή για οτιδήποτε αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις για αυτό μην την περάσεις βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε παρακινήσει να κάνετε μία βόλτα παρέα με αγαπημένους σας φίλους και είναι μία καλή ιδέα που δεν πρέπει να απορρίψεις γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:37
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms