Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 743

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει ενέργεια για συζητήσεις και συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Σήμερα τα σχέδιά σου εκτός από τους αγαπημένους σου ανθρώπους περιλαμβάνουν βόλτα για καφέ αλλά και βόλτα στα μαγαζιά! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως οτιδήποτε και να κάνεις είτε μόνος/η σου είτε με παρέα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ακατανίκητη επιθυμία που θα σε πιάσει να αγοράσεις ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, ένα όμορφο φόρεμα ή οτιδήποτε άλλο δεις μπροστά σου!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εκμεταλλεύσου την όρεξη και την καλή σου διάθεση για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με μεγάλη επιτυχία κάποιον/α που σου αρέσει καθώς θα βρεις επιτέλους τρόπο για να του/ης πιάσεις την κουβέντα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 21:42:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms