Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 745

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η καθημερινότητα ανεβάζει ρυθμούς καθώς αυξάνονται οι αγγαρείες και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς, κάτι που πιθανά σου δημιουργεί νευρικότητα. Προσπάθησε να μην γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου γιατί θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει το ψυχικό δυναμικό και την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις επωμιστεί, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές στο πρόγραμμά σου που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη, ψυχραιμία!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα πρωτοτύπησε στην καθημερινότητα με το ταίρι σου, διαφορετικά τα νεύρα και η γκρίνια θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η κούραση της ημέρας πιθανά να σε οδηγήσει στο σπίτι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 04:25:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι