Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 742

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα σίγουρα δεν θέλεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου, για αυτό θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα προκειμένου να το μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα είναι η κύρια ενασχόλησή σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές παρεξηγήσεις και εντάσεις πάνω σε συζητήσεις. Θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο χρόνο χρειαστείς για να εκνευριστείς άλλο τόσο και ακόμα παραπάνω θα χρειαστείς για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα είναι εκρηκτικό και αν θέλεις να μην γίνει ακόμα χειρότερο φρόντισε να κρατήσεις εκτός της σχέσης σας δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντός σου να εμπλακεί σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, ακόμα και αν έχει τις καλύτερες προθέσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 19:50:39
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms