Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 744

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη, καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και θολώνουν τη διάθεσή σου γι’ αυτό μπορεί να επιλέξεις τη μοναχικότητα. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με την τέχνη και τον εσωτερισμό για να ισορροπήσεις στη διάθεσή σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας που θα οδηγήσουν στο να λύσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και να αφήσεις πίσω σου ψυχολογικά βαρίδια που δεν μπορούσες μέχρι τώρα να αντιμετωπίσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα, καθώς ο συναισθηματισμός και η τρυφερότητα εκτοξεύονται . Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανό είναι να εξιδανικεύεις την οποία κατάσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:50:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι