Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 22 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 737

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η και επικοινωνιακό/η από ότι είσαι για αυτό είναι κρίμα αν δεν δείξεις αυτά τα δύο ταλέντα σου!  Οι τυχεροί θα είναι οι φίλοι σου καθώς η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις μαζί τους και οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να το κάνεις μαζί με παρέα. Ιδανική παρέα θα είναι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινές ιδέες και πεποιθήσεις για αυτό αναζήτησε τους φίλους σου καθώς πληρούν τις προϋποθέσεις!

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου θυμώσει αν δεν του/ης αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο για αυτό προσπάθησε να τον μοιράσεις σωστά ανάμεσα σε εκείνον/η και στους φίλους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματική.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2018 04:41:52
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι