Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 717

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα δημιουργήσει ανησυχία στο φιλικό σου περίγυρο καθώς οι απόψεις σου δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες από τις αντιλήψεις σου δεν σε εξυπηρετούν πια και ήρθε ο καιρός να τις αποχωριστείς. Οι νέες σου ιδέες θα αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς αλλά και το αντίθετο και θα γίνουν μια καλή αφορμή για να επαναξιολογήσεις τις φιλικές σου σχέσεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να μιλάς πολύ αλλά όσο περισσότερο μιλάς τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Οι ανατροπές είναι πιθανές σήμερα για αυτό φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου και να μην το θεωρήσεις δεδομένο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ούτε που θα το καταλάβεις πόσο κοντά θα έρθεις με κάποιον/α φίλο/η σου.

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2017 19:10:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι