Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Τοξότης Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 743

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις για κάποια από τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανόν όλο το προηγούμενο διάστημα να σκεφτόσουν να αλλάξεις δουλειά ή να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι άλλο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ασχολείσαι τώρα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις επηρεασμένος/η από γεγονότα της ημέρας καθώς σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη σύντομα. Αν οι αποφάσεις που έχεις στο μυαλό σου είναι σχεδιασμένες και δεν είναι αποτέλεσμα παρορμητικών σκέψεων, τότε σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κλείσεις ένα κύκλο προκειμένου να ξεκινήσει ένας καινούργιος.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αφήσεις εκτός από τη συζήτησή σας επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία ενδέχεται να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 21:41:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι