Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 19 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε είναι αδέρφια είτε ξαδέρφια είτε ακόμα και γείτονες, καθώς θέλεις πραγματικά να τους ακούσεις και να μοιραστείς μαζί τους τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο του Τοξότη και θα παρατηρήσεις από το πρωί πως δεν έχεις καμία διάθεση να μείνεις στο σπίτι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ιδιαίτερη πέραση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Μία αγορά που θα κάνεις σήμερα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, για αυτό κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και αγόρασε ακόμα και κάτι μικρό για να καλομάθεις τον εαυτό σου!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις όχι όμως μόνος/η σου αλλά παρέα με το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει πως δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η και θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2018 18:17:59
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms