Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 17 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς τις τελευταίες ημέρες οι υποχρεώσεις ήταν αρκετές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα αφιερώνοντας χρόνο μόνο σε εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σχεδίων που θα σε εκνευρίσουν. Είναι πιθανό να έχεις κανονίσει μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή με κάποιο φίλο σου και τελικά να ακυρωθεί ή να συνειδητοποιήσεις πως εσύ θέλεις να πας κάπου και οι άλλοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν. Κράτησε ένα καλό κλίμα για να αποφύγεις όσο μπορείς τις εντάσεις.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να διαφωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και για το μέρος που θέλετε να πάτε βόλτα. Θα χρειαστεί να θυμάσαι πως η ήμερα είναι εκρηκτική και ο κλήρος πέφτει σε εσένα για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα δείξει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει δείξει έως τώρα…

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2018 20:11:43
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms