Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα σου δείξει πως επιβάλλεται να ξεκουραστείς. Είναι πιθανόν το σώμα σου να βρει τρόπους και να αρχίσει να παραπονιέται καθώς τον τελευταίο καιρό οι αρκετές υποχρεώσεις που είχες, σε έκαναν να παραμελήσεις την ξεκούραση σου. Ξεκούραση είναι η λέξη κλειδί αυτής της Πανσελήνου καθώς αυτό είναι που ζητά από εσένα. Σίγουρα μπορείς να δουλέψεις όμως αρκέσου στις σκέψεις και τις ιδέες, τις οποίες όμως θα υλοποιήσεις αργότερα. Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα και αν την ακούσεις ίσως σου δώσει απάντηση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα καλό θα ήταν να κλείσεις κάποια θολά σημεία που υπήρχαν στη σχέση με το/η σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν να διαιωνίζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα μιλήσει στην καρδιά σου ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως το κάνει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 22:00:26
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι