Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 214

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση!  Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με εκπαιδευτικά θέματα όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς οι επιπλέον γνώσεις θα σε ενθουσιάσουν! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από τον  Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό ακόμα και χωρίς λόγο. Αν κάνεις μια βόλτα σε ένα μέρος που μπορείς να χαλαρώσεις τότε σίγουρα θα μπορέσεις να τον διαχειριστείς. Πρόσεξε και τον τρόπο που οδηγείς γιατί βιάζεσαι λίγο!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ξεκούραση αλλά θα είναι δύσκολο να δεχτείς νουθετήσεις σήμερα ακόμα και αν έχουν καλή πρόθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια διαφωνία μπορεί να αποδειχτεί η αιτία που θα προσέξεις ερωτικά κάποιον/α από το περιβάλλον σου!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2018 00:04:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι