Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 212

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό είναι μια καλή ημέρα για να τελειώνεις με τις οικονομικές εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις και εκείνες που αφορούν το άμεσο μέλλον αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Επιδίωξε ένα επαγγελματικό ραντεβού καθώς σίγουρα θα καταφέρεις να διαφημίσεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο τρόπο! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να υπερβάλλεις με αποτέλεσμα να γίνεις φιλάργυρος/η και κτητικός/η με αυτά που θεωρείς που σου ανήκουν!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Η καχυποψία και η ζήλεια προς τον/τη σύντροφό σου θα είναι αυξημένη προκειμένου να νιώσεις σίγουρος/η πως όλα βαίνουν καλώς. Αν είσαι ελεύθερος/η το μυαλό σου βρίσκεται στραμμένο σε οικονομικές δοσοληψίες και δύσκολα θα μπορέσει κάτι άλλο να σου τραβήξει την προσοχή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 10:05:45
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι