Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 12 07 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργάτες σου φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και εσύ έχεις την διάθεση να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις. Με αργούς ρυθμούς μπορείς να δεις επαγγελματικά σχέδια να πραγματοποιούνται, αρκεί να έχεις υπομονή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου πρωταγωνιστεί καθώς είναι αυτό που σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα λόγω της γοητείας και της εξωστρέφειας σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-07-2020 23:14:02
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms