Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και η ημέρα προμηνύεται ιδιαίτερα θετική για εσένα και για αυτά που θέλεις να κάνεις. Ιδιαίτερη επιτυχία θα έχεις αν επιλέξεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σε ευχαριστούν ή να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι ένα από τα σενάρια της ημέρας, το οποίο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Σήμερα οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις είναι σχεδόν σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό επεδίωξε να του/ης κάνεις μία έκπληξη όπως ένα ρομαντικό δείπνο και θα δεις τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας ενδέχεται να ξεκινήσει άμεσα!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 22:07:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms