Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, λογαριασμούς και εκκρεμότητες ή να κάνεις πλάνα για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπάθησε να αποσυνδέσεις την προσωπική του αξία με τον προϋπολογισμό σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εργασιακές προτάσεις που θα έχουν οικονομικό όφελος για εσένα, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρη η κατάσταση και να κάνεις επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό δείπνο για δύο που θα οδηγήσει σε μία βραδιά έντονο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, πρόσεξε όμως γιατί πιθανό είναι να ονειροβατείς και να έχεις λάθος κρίση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 14:02:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι