24
01
2021

Ζώδια Σήμερα 24 Ιανουαρίου 2021, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιανουαρίου 2021 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο - Δημιουργικά ανοίγματα, επίτευξη στόχων

 Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στο να υπάρξει ορθολογισμός και αντικειμενικότητα, οι ενέργειες θα είναι συνετές και μεθοδικές. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα. 

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκδικήσεις, αν οι ενέργειες είναι οργανωμένες εφικτή θα είναι η επίτευξη. Ενδεχομένως να υπάρξει φόρτο εργασίας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης το ενδιαφέρον ενδεχομένως να είναι στραμμένο στη δέσμευση και στη σταθερή πορεία.

 Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνικοποίηση στη διασκέδαση και στην επικοινωνία. Θα υπάρξει ανάγκη για δραστηριοποίηση, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες δυναμικές και αυθόρμητες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες φιλικές κοινωνικές αλλά και αισθηματικής φύσης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, σε θέματα εργασιακά η εξέλιξη θα είναι δημιουργική, οι συνεργασίες θα αποδώσουν και θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές. Οι άνεργοι που αναζητούν μία καινούργια δουλειά θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν αυτό που να τους αναλογεί.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξει συναισθηματική σύγχυση, ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις, ο έντονος ενθουσιασμός ενδεχομένως να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms