30
03
2020

Ζώδια Σήμερα 30 Μαρτίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Άρης στον Υδροχόο. Νέες ιδέες, τολμηρές προσεγγίσεις, ευνοείται ο συλλογικός τρόπος δράσης.

Η εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο δίνει έμφαση στις συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα στις ενέργειες με πνεύμα ομαδικό. Θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα για κοινωνικοποίηση,  ανάγκη θα είναι η ενσωμάτωση σε ένα κοινωνικό σύνολο ή σε μία ομάδα με κοινούς στόχους ή με όμοιες πεποιθήσεις. Προσπάθειες κοινού σκοπού θα έχουν άμεσο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Έντονο θα είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης, κάποιοι θα βοηθήσουν και θα προστατέψουν άτομα που ανήκουν στις πιο αδύναμες ομάδες. Ανεβαίνει ο ρεαλισμός πέφτει η ρομαντική διάθεση, η σκέψη θα είναι αρκετά αντικειμενική, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις. Ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να προτιμήσουν τις πιο απρόσωπες σχέσεις, ίσως συνειδητά να αποφύγουν τη δυνατή συναισθηματική ένωση ή προσκόλληση. Στα ζευγάρια δεν αποκλείεται να υπάρξουν μικρό εντάσεις, ωστόσο αυτές οι διαφωνίες ίσως τελικά να αποτελέσουν σπίθα έλξης.

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους δίνει έμφαση στην επικοινωνία, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναναστροφές και προσεγγίσεις. Δεν θα λείψουν και κάποιες τάσεις φυγής, οι στρεσαρισμένοι ίσως να προσπαθήσουν να διαφύγουν από καταστάσεις άγχους. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθείς, ενδεχομένως η επικοινωνία να είναι δύσκολη. Κάποιοι δεν θα εκφραστούν με αμεσότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ασάφειες, οι εκνευρισμοί, και γενικότερα οι κουβέντες που θα έχουν την τάση να παρεξηγηθούν.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει παρεξηγήσεις, προσοχή στα συμπεράσματα κυρίως στα βιαστικά. Καλό θα είναι να δοθεί σημασία στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές εικασίες. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις, συμφωνίες και γενικότερα για επαγγελματικές κινήσεις αβέβαιης κατάληξης.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms