22
09
2020

Ζώδια Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος στον Ζυγό: Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις σχέσεις.

Σήμερα ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό σημαντικό γεγονός γιατί βρισκόμαστε στην φθινοπωρινή ισημερία/από αυτό επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που θα δουν αρκετές αλλαγές στα προσωπικά, επαγγελματικά, και οικογενειακά τους ζητήματα.

Πρέπει να γνωρίζουμε πως η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου με την ημέρα και τη νύχτα να διανύουν το ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει πως η νύχτα μεγαλώνει η μέρα μικραίνει και οδηγούμαστε στην μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου και στο χειμερινό ηλιοστάσιο. Από την άλλη ο Ήλιος στον Ζυγό βρίσκεται σε πτώση και αυτό επηρεάζει τα βαθύτερα συναισθήματα μας δεν μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και οι εσωτερικές ανάγκες βρίσκονται σε πτώση και μαρασμό υπάρχει στάση σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην φόρα οι επαφές με άτομα του περιβάλλοντος μας δεν αποδίδουν τους καρπούς που θέλουμε δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας ούτε να βοηθήσουμε πρόσωπα που ζητούν την βοήθεια μας.

Ο φόβος κυριαρχεί η απογοήτευση μας κρατά δέσμιους των αποφάσεων που θέλουμε να πάρουμε. Η συγκυρία αυτή όμως βοηθάει τα προσωπικά και τα επαγγελματικά να παραμείνουν σε ορθή πορεία. Σε δεύτερη μοίρα μπαίνουν ανάγκες που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.

Συγκεκριμένα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επηρεάζει αρκετά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) . Η προσοχή θα στραφεί σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις έχουμε ανάγκη να ανακαλύψουμε καλά κρυμμένα μυστικά που έχουμε μέσα μας αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού μας να έρθουμε πιο κοντά σε εμας, στον εαυτό μας, στην ψυχοσύνθεση μας.

Συναντήσεις με άτομα που θα έχουμε θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τα σχέδια και τις ιδέες μας και θα εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας. Το κέφι και η καλή διάθεση πρωταγωνιστούν κάποια προβλήματα που ακόμα υπάρχουν τα βάζουμε στην άκρη και επιδιώκουμε την παρέα προσώπων που μας βοηθούν να περάσουμε ευχάριστα μαζί τους και να ξεχάσουμε ότι μας αγχώνει και μας προκαλεί προσωπικό μαρασμό.

Η επικοινωνία με τους άλλους μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε δικά μας ζητήματα, θα έχουμε και επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού θα μάθουμε νέα τους, θα τους βοηθήσουμε σε ότι μας ζητήσουν. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μας που μας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους μας αλλά και στην καριέρα μας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms