15
07
2020

Ζώδια Σήμερα 15 Ιουλίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουλίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αντιπαραθέσεις, ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία.

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, είναι μία δύσκολη όψη ενδεχομένως να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και γενικότερα στις σχέσεις. Στις συζητήσεις οι απόψεις που θα ακουστούν θα είναι διαφορετικές, οι διαθέσεις θα είναι πεισματικές, κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν και να εξουσιάζουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικά, καλό θα είναι να μην μπουν σε κίνδυνο οι συνεργασίες, δεν θα λείψουν τα προβλήματα και οι εντάσεις, απαραίτητη θα είναι αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις, για την ώρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος τα γεγονότα.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις τις ζήλιες και τις καχύποπτες σκέψεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για λύσιμο παρεξηγήσεων ή για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει αντικειμενική αντίληψη, δεν θα πρέπει να διογκωθούν οι αρνητικές σκέψεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, ανάγκη θα υπάρξει για ηρεμία ισορροπία και συναισθηματική ασφάλεια. Ανοίγει ο δρόμος για αγοραπωλησίες, ενδεχομένως κάποιοι να εστιάσουν στα υλικά αποκτήματα, στις απολαύσεις και στην καλοπέραση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει συναισθηματική χαλάρωση και ισορροπία.

Στις συζητήσεις δεν θα λείψουν οι ξομολογήσεις, η στιγμή είναι ευνοϊκή για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες εκδηλώσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, στις προσεγγίσεις το κλίμα θα είναι κοινωνικό και αισιόδοξο.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά, θα ακουστούν προτάσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επιδιώξεις, για διεκδικήσεις και γενικότερα για ενέργειες βελτίωσης.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms