Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 31/7/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
07
2017

Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 31/7/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνάει στο συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου, περίοδο στην οποία τα θέματα καρδιάς συνοδεύονται από έντονες συναισθηματικές εξάρσεις. Οι εναλλαγές από το ρομαντισμό και την προστατευτική αγάπη σε ανάγκη επικράτησης πάνω στα συναισθήματα του άλλου και τάσεις χειρισμού, θα χαρακτηρίσουν αυτή την περίοδο. Ας δούμε, ωστόσο, πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάθε ζώδιο ξεχωριστά (για να έχεις πιο σοφή εικόνα διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου).

 

Αφροδίτη στον Καρκίνο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε εξωθεί στο να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου, να διασκεδάσεις μαζί τους, να περάσετε καλά. Επίσης, προσφέρεται για απομόνωση με το ταίρι σου ή για αποφάσεις περί συγκατοίκησης ή δημιουργίας οικογένειας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις στο διάστημα από τις 14 – 19 Αυγούστου που η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να αντιδράς πιο αυταρχικά, αυξάνοντας τον κίνδυνο να προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αναμένονται εξελίξεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ταξίδια, οι ευχάριστες γνωριμίες και επαφές, οι μετακινήσεις, οι διασκεδάσεις και τα φλερτ θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Με λίγα λόγια, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου πάει γάντι, μιας και σε προτρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου όλα όσα είναι απόλυτα συμβατά με το καλοκαίρι και τις διακοπές. Αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα ταίρι διαλεκτό σε κάποιο ταξίδι. Η στάση των αδελφών και των συγγενών σου θα σε ευχαριστήσει κι αν υπήρχαν προβλήματα είτε με συγγενείς και φίλους είτε με το ταίρι σου, θα γεφυρωθούν οι αποστάσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή προσφέρεται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να απαλλαγείς από βάρη που σε άγχωναν, να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να επιδιώξεις την ικανοποίηση των αναγκών σου τόσο σε ότι αφορά τα πρακτικά σου θέματα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Συνέπεια αυτών θα είναι να νιώθεις πιο ήρεμος/η και πιο ασφαλής. Τα σχέδιά σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν και να καρποφορήσουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έχεις καλύτερη διάθεση και περισσότερη αισιοδοξία εκτός από το διάστημα 14 – 19 Αυγούστου που η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα σου ξυπνήσει τις ανασφάλειες και την ανάγκη σου να ασκείς συναισθηματικό έλεγχο στους άλλους και κυρίως στο ταίρι σου. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, θα ανέβουν οι μετοχές σου στα φλερτ και, γενικότερα, στις καινούργιες γνωριμίες. Αν δεν αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις, καινούργιες συνεργασίες ή ανανέωση των παλαιοτέρων. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Ένα αισθηματικό ρομάντζο, βγαλμένο από τα παραμύθια ή τους ήρωες σου, βιωμένος στα σύννεφα ή πλατωνικός συνοδευμένος από παιχνίδια μυαλού, θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Δεν αποκλείεται να ζήσεις στη διαπασών έναν απαγορευμένο έρωτα με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του. Επίσης, μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες που κρατούσες καλά κρυμμένες ή που σου έκρυβε το ταίρι σου. Είναι πιθανό να πάρεις κάποια χρήματα στο παρασκήνιο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι καλή για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να σχεδιάσετε το μέλλον, να βάλετε κοινούς στόχους, να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι στόχοι σου θα ευοδώνονται καθώς θα βρίσκεις τους συμμάχους για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Οι συλλογικές σου δραστηριότητες στέφονται από επιτυχία και αυξάνεται η δημοτικότητά σου. Θα κάνεις καινούργιες φιλίες και ίσως κάποια φιλία σας προαχθεί σε μεγάλο ή πρόσκαιρο έρωτα, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Το βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο θα κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να καταξιωθείς κοινωνικά είτε λόγω καριέρας είτε λόγω ενός καλού γάμου. Ο κύκλος σου θα αυξηθεί και θα γίνει πιο εκλεκτός, θα νιώθεις πιο επιβεβαιωμένος και θα είσαι πιο λαμπερός, με αποτέλεσμα να κερδίζεις πόντους στα φλερτ. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις στο διάστημα 14 – 19 Αυγούστου που η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει καβγάδες λόγω ανταγωνισμού και ανάγκης επικράτησης και συναισθηματικού ελέγχου είτε από πλευράς σου είτε από τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις ένα ταίρι σε ταξίδι, να φλερτάρεις, να κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων, να μαγνητίσεις, παίζοντας με το μυαλό του «αντιπάλου» σου. Αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πιθανώς να γνωριστείς με τους συγγενείς του συντρόφου σας ή να συστήσεις το ταίρι σου στους δικούς σου συγγενείς ή να κάνεις μία κουμπαριά. Αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, σε συνεργασίες και δουλειές με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προσφέρεται για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια, σε κάνουν κτητικό/η και ανταγωνιστικό/η, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Στην περίπτωσή σου το σύνθημά σου είναι «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο». Φρόντισε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου χωρίς, ωστόσο, να παραβλέπεις τις επιθυμίες του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 14 Αυγούστου η περίοδος είναι η ιδανική για εσένα που σκέφτεσαι να κάνεις μια πρόταση γάμου, να συζητήσεις την κοινή σας πορεία με το ταίρι σου, να πάρεις μια τελεσίδικη σχέση στα αισθηματικά σου. Μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ζωής και φλερτ που θα σε επιβεβαιώνουν. Οι συνεργασίες σου, οι υπογραφές συμβολαίων, οι συμφωνίες θα στεφθούν από επιτυχία. Από τις 15 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα αρχίσει τα τερτίπια της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα πρέπει να προσέχεις καθώς είναι πιθανό να προκύψουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές και πάθη που –αν τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και χωρίς να αφήνεις τον εγωισμό σου να κρατάει τα ηνία- μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να εντάξεις περισσότερη ευχαρίστηση και χαρά στην καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι προσφέρεται για να κάνεις την κάθε μέρα μια μέρα απόλαυσης, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Μπορεί να έρθεις «πιο κοντά» με ένα άτομο που συναντιέστε σε μέρη που αποτελούν τη ρουτίνα σου (δουλειά, γυμναστήριο, κλπ). Οι δουλειές σου θα ανοίξουν, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου θα βελτιωθούν, η απόδοσή σου θα είναι καλύτερη και τα κέρδη σου περισσότερα. Θα υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ιέρεια της Αγάπης, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο περιβάλλον των ερώτων σου! Τα φλερτ, οι ανανεωτικές καταστάσεις, οι απολαύσεις, τα παιχνίδια, η επιστροφή στην παιδικότητα και την ανεμελιά, η διασκέδαση, είναι τα must της περιόδου και, αν το επιτρέπει η προσωπική σου ζωή, μπορεί να ταράξουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα νερά των αισθηματικών σου. Μπορεί να γνωρίσεις τώρα τη μεγάλη αγάπη και να νιώσεις επιβεβαιωμένος/η σε θέματα καρδιάς. Καλή περίοδος για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα γίνει ακριβώς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-07-2017 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms