Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Αφροδίτη στον Τοξότη. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
31
10
2019

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Αφροδίτη στον Τοξότη. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Παρακολουθήστε το video από την αγαπημένη σας Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για να δείτε πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη. Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

 

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Αφροδίτη στον Τοξότη

 

Πρωτομηνιά, 1 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη. Οι ενέργειες αλλάζουν αισθητά καθώς η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, σε συνδυασμό και με όλα τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα, έβγαλε στην επιφάνεια πολλά πάθη αλλά αυτά παρέσυραν και πολλές παθολογικές καταστάσεις, οι οποίες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν τόσο στον έρωτα όσο και στην ανάγκες για περισσότερο χρήμα.

Η Αφροδίτη εκτός από Ιέρεια του Έρωτα είναι και δείκτης γάμου, συνεργασιών, χρημάτων. Η μετακίνησή της στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, θα μας βγάλει από το τέλμα της απαισιοδοξίας, της ζήλιας, της εσωστρέφειας, της καχυποψίας και θα μας εξωθήσει στο να βλέπουμε τα πράγματα με περισσότερα χαμόγελα, με αισιοδοξία, με διάθεση να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τους άλλους και να είμαστε εξωστρεφείς.

Στον ερωτικό τομέα η Αφροδίτη από τον Τοξότη εξωθεί στο να επιδιώκουμε τις περιπέτειες, στο να ταράζουμε τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής μας ζωής, στο να φλερτάρουμε, στο να παίζουμε παιχνίδια μυαλού, στο να είμαστε δεκτικοί στη συγνώμη και τη συγχώρεση, στο να αφήνουμε περισσότερο «χώρο» στο άτομο που μας ενδιαφέρει, στο να επιδιώκουμε τη χαρά, αποφεύγοντας τις κρίσεις και τις γκρίνιες.

Στη διαχείριση των συνεργασιών από τη μια μας κάνει πιο δεκτικούς, πιο εξωστρεφείς, πιο ενθουσιώδεις αλλά, από την άλλη, μας κάνει πιο ευκολόπιστους και -σε αρκετές περιπτώσεις- υπεραισιόδοξους. Κι εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές και γενικότερα σε αβλεψίες που ίσως να γίνουν εμπόδια στις επιτυχίες μας. Επομένως, δεν ξεχνάμε ότι χρειάζεται να είμαστε συνετοί σε ότι κι αν κάνουμε και ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής, οπότε το κλίμα είναι ασύμφορο για παρορμητικές ενέργειες και βιασύνες.

Στον οικονομικό τομέα η Αφροδίτη από τον Τοξότη μας εξωθεί σε σπατάλες, στην υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού και, βεβαίως, οι υπερβολές είναι βλαβερές γι αυτό καλό θα ήταν να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει και να μην ενδίδουμε σε υπερβολές, τουλάχιστον όχι πολύ συχνά.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-10-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms